Nasıl davranmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
.............................

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar nolur bana bişe diyin aybaşımdan dolayı değil sanırım gerçekten bişe var ortada galiba :(:(:( Beyfendi köyden geldi ve gelir gelmez bana hemen haber verdi az biraz konuştuk ve şöle bi konuşma geçti. Yemeğimi yicem duşumu alıp güzel bi uyku çekicem dedi. İyi tamam dedim sonra dışardan yemek almaya gitti. 40 dk sonra kadar beni aradı ve aşkım bana çok kızıcaksın ama sana bişe demem lazım dedi. De aşkım dedim. Bunlar orda özürlü bi adam var. Biz çıkmaya başladığımızdan beri hep o adama yardıma gider pc konusunda. İşte o adam beni çağırdı gel yardım et diye bende ona gidiyorum şimdi dedi. Ben çok bozuldum. Bana yatıcanı söyledi ama tuttu o adama gitti. 45 dakka felan sürer dedi ve 1.5 saat oldu hala yok piyasada msj attım cvp yok msn açtım abisine sorucaktım abisi cvp vermedi noluyo yaaa

işi uzamıştır belki neden altında hep bişeyler arıyorsun anlamış değilim doğrusu CADIARZU (bana kalırsa güven sorunu var aranızda)
üstelik sana nereye gideceğini de söylemiş hiç söylemeden de gidebilirdi ruhun duyacakmıydı acaba? gittiği kişinin yardıma ihtiyaç duyacak durumda olan bir insan olması da cabası :oklava:
istersen sen ilişkinizi bi gözden geçirmeyi dene güvenin olmadığı bi ilişki bir gün bitmeye mahkumdur zaten..

ilk yazdığın yorumunda biraz abartıyorsun cnm
sonuçta abisinin kız arkadaşı ondan hoşlancak değil ya
birşey yapsa uyuyorum der gider
sende uyuduğunu bilirsin
kötü düşünme

tüm aramalarını saati dakkasına yazmışsın kaydirigubbakcemile3
ben bi sorun göremedim ama biraz sıkarsak sorun çıkarabiliriz :)

................................................

tüm aramalarını saati dakkasına yazmışsın kaydirigubbakcemile3
ben bi sorun göremedim ama biraz sıkarsak sorun çıkarabiliriz :)

bencede

hepbirlik birleşelim yalnızaslı ya sağlam bi sorun bulalım yazdıklarından
kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar nolur bana bişe diyin aybaşımdan dolayı değil sanırım gerçekten bişe var ortada galiba :(:(:( Beyfendi köyden geldi ve gelir gelmez bana hemen haber verdi az biraz konuştuk ve şöle bi konuşma geçti. Yemeğimi yicem duşumu alıp güzel bi uyku çekicem dedi. İyi tamam dedim sonra dışardan yemek almaya gitti. 40 dk sonra kadar beni aradı ve aşkım bana çok kızıcaksın ama sana bişe demem lazım dedi. De aşkım dedim. Bunlar orda özürlü bi adam var. Biz çıkmaya başladığımızdan beri hep o adama yardıma gider pc konusunda. İşte o adam beni çağırdı gel yardım et diye bende ona gidiyorum şimdi dedi. Ben çok bozuldum. Bana yatıcanı söyledi ama tuttu o adama gitti. 45 dakka felan sürer dedi ve 1.5 saat oldu hala yok piyasada msj attım cvp yok msn açtım abisine sorucaktım abisi cvp vermedi noluyo yaaa

abartma... pc işleri hep uzarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özürlü biri yardım stemiş erkek arkadaşında kırmamış. uykusundan taviz vermiş gitmiş ne güzel

yardım sever bi arkadaşın olduguna sükredeceğine neler düşünüyorsun :olmaz:

bana sürekli niyetin ne niyetin ne diye sordu bu akşam konuyu gene ayrılmayamı getirmeye çalışıyosun dedim öyle olsaydı niyetim şuan karşında susuyor olmazdım dedi :( Offf offf

bana sürekli niyetin ne niyetin ne diye sordu bu akşam konuyu gene ayrılmayamı getirmeye çalışıyosun dedim öyle olsaydı niyetim şuan karşında susuyor olmazdım dedi :( Offf offf

bence onu sevdiğini belirten bi mesaj sonunda iyi geceler dilekleri içeren bi mesaj yaz

ve uyu

bi daha da bu kadar uçma

aşk olsun yaa :d o kadar mı vıdı vıdı etmişim :D

Yaw nedense ben o delikanliya acidim birden....benneyaptımki

Her saat basi mesaj....2 saate bir aramak....her gittigi yerin hesabini vermek....zor olsa gerek....CADIARZU

Güzelim lüften kizma ama sen iyce kantarin topuzunu kacirdin.:olmaz:...henüz nikahli kocan bile olmayan bir adami böyle SIKbogaz etmeye devam edersen inan bana pek yakinda iliski diye birseyin olmicak...:delphin:

Off ben okurken sistim, o birde bunlari yasiyor...:bbo:

Yaw nedense ben o delikanliya acidim birden....benneyaptımki

Her saat basi mesaj....2 saate bir aramak....her gittigi yerin hesabini vermek....zor olsa gerek....CADIARZU

Güzelim lüften kizma ama sen iyce kantarin topuzunu kacirdin.:olmaz:...henüz nikahli kocan bile olmayan bir adami böyle SIKbogaz etmeye devam edersen inan bana pek yakinda iliski diye birseyin olmicak...:delphin:

"]Off ben okurken sistim, o birde bunlari yasiyor...:[/COLOR][/B]bbo:

aynen arkadaşın yazdıklarını okurken azdaha kafayı yiyecektim allah erkek arkadaşına sabır versin sen bence kendine sorun üretmeye çalışıyorsun ne yapsamda sorun olsada onla kavga etsem diye çabalıyosun didikliyosun didikliyosun ince ayrıtısına kadar sana tavsiye bukadar didikleme senide yorar herifinide anacım sonra bi başına kala kala kalırsın ondan sonra başını vur taşlara of çek belki seni duyan gören anlar derdine derman olur ama iş işten geçtikten sonrada bi b....olmaz:oklava::mymeka:

.....................................................

yaa of kızlar yaa :( dün gece burdan çıktıktan sonra bana özür msjları attı aşkım ss ben diye bende onu seviyorum ama dün çok sinirliydim sinirli olmamın nedeni bana dakka başı msj atmamasından değildi yalnızca dün çok özledim onu ve sanırım özlemimi böyle gösterdim. Hala sinirliydim bana msj attığında ve gece barışalımda yatalım dedi bana barışmadım. Bi de sabah msj atar die bekledim o da atmayınca ben attım. konuştuk ettik ama uzak gibiydi sanki umursamaz bi havası var dünden beri bana karşı kızlar. İşe başlamadan önce gene barışalım aşkım ss ben sevdiğim birisinden uzaklaşmaya çalışmam vs dedi barıştık. Ama nie böle oldu kızlar. Bana karşı çok ilgiliydi 2 gündür ilgisi baya azaldı sanki sesimi duymak istemiyo gibi

delikafadulden immdatttttttttttttttttttttttttttt

yaa insan ölemi der yaa azcık çek beni nolucak :(:(:( Oh işte msj attı canım aşkım :) inş böle gider yaa offf :(

Back
X