- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
:) evet tek çocuk ..yani tek gezmek istemiyor canı sıkılıyor. Bizi de yanında götürüyor. Zaten evde hiç oturmazkki hergün sokakta .. Maşallah yorulmuyor da hiç. Maddi problemi yok. Temizlikçisi düzenli geliyor. Ben çalıştığım halde bi kere bana demez kızım sen nasıl yapıyorsun bu kadar işi benim temizlikçim bigünde sana gelsinEşin tek çocuk mu
Annesinin konu komşusu yok mu
Size niye bu kadar sardı
O benim oğlum durumundan mı yoksa sizle mi olası var
Çok soru sordum istediğinden sorudan başlayabilirsin cevaplamaya
Gittilerde ben ev de kül kedisi gibi tek başıma temizlik yaptımGitmişler zaten kendileri.Gitmeyin zevk almıyorsanız.
Hayat senin kayınvalidene güzel ( ::) evet tek çocuk ..yani tek gezmek istemiyor canı sıkılıyor. Bizi de yanında götürüyor. Zaten evde hiç oturmazkki hergün sokakta .. Maşallah yorulmuyor da hiç. Maddi problemi yok. Temizlikçisi düzenli geliyor. Ben çalıştığım halde bi kere bana demez kızım sen nasıl yapıyorsun bu kadar işi benim temizlikçim bigünde sana gelsin
Şimdiye kadar bir kere bile demedi. Oğluna alır hep.Kendisine alisveris yaparken kizim ihtiyacin olan birseyi begen sana hediye almak istiyorum demedi mi hic? Ayrica oglunun gucunun yetmeyecegi, yada maddi olarak zorlayacak markalari neden gelininin aklina sokuyor anlam veremedim. Sanirim cok ayrintili dusunebilen bir kadin degil. Sadece begeniyor ve al diyor. Canta konusunda da katiliyorum sana. Beklenti degil ama ben kendi cevremde boyle gordum( ben gormedim yalniz cevremde gordum). Bende kayinvaldene cok fazla firsat vermemek adina ondan once plan yap. Mesela carsamba gunu esine pazar sunu sunu yapalim mi de heycanla planinizi yapmis olun. Aradiginda esinde planimiz var anne der boylece. Kayinvaldenle esinin planlarinada arada katil bence esin sana karsi bilenmesin
Sende bi arkadaşına gitGittilerde ben ev de kül kedisi gibi tek başıma temizlik yaptım
Eşim temizlik yapmak istemiyor. Aslında beraber yapsak mesela 5 saatte biticek iş 2,5 saate biter kalanıda kendime ayırıım. Ama yok maalesef bişey.Sende bi arkadaşına git
Niye temizlik yapıyosun
Kocanda çalışıyo sende, temizliği de beraber yapın
Oh ben haftasonu annemle gezeyim, sen evi süpür ne güzel iş
1 yıllık evliyiz. Kayınvalidem hayatıma müdahale eden biri değil. Ancak söyle bir sorunum sürekli beni ve eşimi biyerlere çağırıyor.Akşam yemek yiyelim , beraber alışveriş yapalım ,beraber kahvaltıya gidelim. Sürekli kayınvalidemle bir aktivite içindeyiz. Zaten sürekli avm de alışveriş yapmak istiyor. En sinir olduğum durum kendisi bir şeye bakarken ben yanında duruyorum. Fikrimi sorar söylerim. Ben bişeye bakarken kendisi alıp eşimi gidiyor. Yada ben başka mağzadayım diyor. Sap gibi kalıyorum.O zaman benle neden gitmek istiyor. Ben onla olmaktan zevk almıyorum ki. Sürekli pahalı pahalı şeyler gösteriyor bu güzelmiş sen al falan diye. Eşimin öyle bir durumu yok o sebeple ben daha sıradan mağzalara bakıyorum. Ben bu mağazayı beğenmiyorum diyor. Bende pahalı mağzalardan almasını biliyorum ama öyle bir durumumuz yok. Geçenlerde çanta mağzasında kampanya vardı. 2. çanta % 50 indirimdeydi. Bir çantayı aldı. İkinci çantayı bulamadı. Bana orada diyebilir kızım senin beğendiğin birşey var mı diye. Yok aynı çantanın 2 farklı rengini aldı. Ben kimseden bişey bekliyorum inanınki. Ama bu tavırlarından rahatsız oluyorum. Eşimle tartıştım bu yüzden ben artık gelmiyorum kendiniz gidin dedim. Anaoğul bir güzel gitiler. Tek izin günümüzün 3 saatini dışarda annesi ile geçirdi. Bende evde temizlik yaptım. Sizce ne yapmalıyım.
ayıp etmiş eşin.Gittilerde ben ev de kül kedisi gibi tek başıma temizlik yaptım
Eşim temizlik yapmak istemiyor. Aslında beraber yapsak mesela 5 saatte biticek iş 2,5 saate biter kalanıda kendime ayırıım. Ama yok maalesef bişey.
Bende istemiyorum o zaman temizliğe birini tutalım deEşim temizlik yapmak istemiyor. Aslında beraber yapsak mesela 5 saatte biticek iş 2,5 saate biter kalanıda kendime ayırıım. Ama yok maalesef bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?