- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Emin ol duzelir bugun olmazsa yarin deminki yorumunda dedigin gibi belki sana dedigi laflar altinda eziliyordurUmarım düzelir :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin ol duzelir bugun olmazsa yarin deminki yorumunda dedigin gibi belki sana dedigi laflar altinda eziliyordurUmarım düzelir :/
Ablamda aynı sizin gibidir ben ağlasam oda oturur ağlar benim kötüyse onunda kötü geçer bunu herkes bilir ama ama neden bunu yapyor bana ben adım atttm kaç kere ama bana hala soğuk off 1 hafta ilk defa bu kadar uzun konuşmadk sizce naoayım benBak ben de ablayım. Arada kardeşime kızar trip atarım bir kaç gün. Sonra abla diye mesaj atar. O yardım çağrısıdır. Hemen arar sorununu çözerim. (Kardeşimle aramızda 18 yaş var. Annem babamla yaş farkları çok. Bir sıkıntısı olunca tek kelime 'abla' yazar. Ben anlarım hemen. Kıyamam minikime...)
Peki ne kadar zaman beklicem ne o arıyor mesaj atyor ne ben 1 haftadırEmin ol duzelir bugun olmazsa yarin deminki yorumunda dedigin gibi belki sana dedigi laflar altinda eziliyordur
Peki ne yapmalıyım? Aramalımıyım?Zamanla gecer merak etme sonucta ilk olmus diyrsn normal sen yine arayannolursun
Peki ne yapmalıyım? Aramalımıyım?
UmarımAynen oyle araki kendini belkim daha iyi hisseder unutur zamanla hersey inan
Yo niyeki?Ablan hamile olabilir mi ?
Sanki bir öfke patlaması olmuş çok ağır laflar etti demişsin ki aranızdaki ilişkiyi daha önceki konundan biliyorum acaba hormonlarla alakalı birşey mi düşündümYo niyeki?
BikmiyorumSanki bir öfke patlaması olmuş çok ağır laflar etti demişsin ki aranızdaki ilişkiyi daha önceki konundan biliyorum acaba hormonlarla alakalı birşey mi düşündüm
Tamamen varsayım :)
Ablalar kızkardeşlerine küsmez zaten yakın zamanda barışırsınız üzülme![]()
Ara yarın bir şey yokmuş gibi konuş. Mesela güzel yaptığı bir yemek varsa tarifinde bir şeyi unutmuş gibi sor.Ablamda aynı sizin gibidir ben ağlasam oda oturur ağlar benim kötüyse onunda kötü geçer bunu herkes bilir ama ama neden bunu yapyor bana ben adım atttm kaç kere ama bana hala soğuk off 1 hafta ilk defa bu kadar uzun konuşmadk sizce naoayım ben
İçimden gelmiyor mesaj attm 1 hafta sonra ilk defa gördü yazmıyor niye arayım ki :/Ara yarın bir şey yokmuş gibi konuş. Mesela güzel yaptığı bir yemek varsa tarifinde bir şeyi unutmuş gibi sor.
Konuşursanız buzlar erir diye teklif ettim. Küs kalın o zamanİçimden gelmiyor mesaj attm 1 hafta sonra ilk defa gördü yazmıyor niye arayım ki :/
Ya yazdı şikdi cevapKonuşursanız buzlar erir diye teklif ettim. Küs kalın o zaman![]()
İletinde yazmışsın işte sabret :)Bikmiyorum
Umarım artık saldım aramıcam mesajda atmicam zamana b8rakıyorum
Anlamadım şikdi ne demek?Ya yazdı şikdi cevap
Şimdi demek istemiş herhalde :)Anlamadım şikdi ne demek?
Şikdi demek şimdi demekAnlamadım şikdi ne demek?