- 9 Ocak 2015
- 19.861
- 82.416
- 798
Sabrediyorum işte :)İletinde yazmışsın işte sabret :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabrediyorum işte :)İletinde yazmışsın işte sabret :)
Etle tırnak gibi olur kardeşler inşallah yakında barışırsınız
Tam 10 gün oldu konumayalıKardeş kavgaları hem yıkıcı ve yıpratıcı oluyor.Büyük mesele değilse düzelir İnşAllah![]()
Bizde aylar oldu aylar ....Tam 10 gün oldu konumayalı![]()
Zamana bırak biraz..Üstüne gitme ablalar kardeşleri ufak hatalarını hep affeder...Ama büyük bir hataysa unutulmuyor maalesef...Hayatını ona ada evlatlarından ayırma sonra gaddar ol bu en zoruTam 10 gün oldu konumayalı![]()
Aslında incir çekirdeğini dolduracak birşey değil büyük bişe olsa yeminlen gam yemicem :) bıraktım o bana yaptıklarını yüzüme vurdu yapmasaydı ben artık onun hiç birşeyini kabul etmicem ben ona geçen emeklerimi dillendirmedim nolursa olsunZamana bırak biraz..Üstüne gitme ablalar kardeşleri ufak hatalarını hep affeder...Ama büyük bir hataysa unutulmuyor maalesef...Hayatını ona ada evlatlarından ayırma sonra gaddar ol bu en zoru![]()
Aramak istemiyorum benimle konuşmak istemeyen insanı meden arayayımseni gorunce kendim geldim aklima.bende hep ablamlara gider kalirdim,gulusurdukte kavgada ederdik cok.onun evinde bana bagirmasi zoruma giderdi ama hep unuturduk.aramizda hicbisey yasanmamis gibi olurdu.sonucta herkesin dedigi gibi etle tirnak ayrilamiyor,ayrilmamalida.unurtursunuz insallah eski halinize donersiniz.siz aramaya sormaya devam edin.kazanan siz olursunuz her iki alemde
Geçer İnşAllah bak büyük bişey değilmiş.ÜzülmeAslında incir çekirdeğini dolduracak birşey değil büyük bişe olsa yeminlen gam yemicem :) bıraktım o bana yaptıklarını yüzüme vurdu yapmasaydı ben artık onun hiç birşeyini kabul etmicem ben ona geçen emeklerimi dillendirmedim nolursa olsun
Üzülüyorum çünkü çok küçük birşeyden beni attı..Artık takmıyorum kendi kaybederGeçer İnşAllah bak büyük bişey değilmiş.Üzülme
Bu konular çok hassas biliyorum kardeşler arası zor ve yorucu seni en iyi ben anlarımÜzülüyorum çünkü çok küçük birşeyden beni attı..Artık takmıyorum kendi kaybeder
Aramak istemiyorum benimle konuşmak istemeyen insanı meden arayayım
Cabım benin feraceli olnam muazzam bi insanım ben süperim demek değil bende insanım benimde nefsim var feracemin ne alaksı varferaceli olduguna gore en az benim kadar biliyorsundur neden araman gerektigini.gelmeyen iyilik yapmayan akrabaya bile gitmek konusunda o kadar tesvik varki.kaldiki silahi rahim en yakinina yuz cevirmek ne ahlakda nede dinde vardir.o aramiyorsa sen ariyacaksin.sen seveceksin feraceli isen canim.bende ablami beni aramadigi halde aramaya en azindan mesaj yazmaya calisiyorum...
Üzme o tatlı canını hadi biz alışık değiliz bu hallerineCabım benin feraceli olnam muazzam bi insanım ben süperim demek değil bende insanım benimde nefsim var feracemin ne alaksı var
Of ya inşallah yaBizde geçenler de yaşadık birşeyler kusana kadar ağladım
Off çok zor
Hele adım atma işinde iyi değilim
Ama küs olunca hiç iyi olmuyorum
Seni anlıyorum
Umarım hiç kimse daha fazla kırılmaz
Yok cabm artk üzülmüyorum değmez çünküÜzme o tatlı canını hadi biz alışık değiliz bu hallerine![]()