Herkese mutlu bayramlar.Görümcem kendi kendine bi triplerde bi havalarda, herşeye rağmen eşim için katlaniyorum.Kinamda düğünümde el gibiydi, bes karis suratla ortalikta dolaşti göz göze asla temas kurmadi ..Hayirda ben ne yaptim ki? Üzerindeki kiyafet zaten ,hic özenmediginden belliydi? Emanet gibiydi...Soruyorum problem varsa çözelim diyorum .Mesaj yaziyorum 5 saat sonra cevap girip cikiyor.Senlik bisey yok yanliş anladin diyor? Ama tek bana ambargosu.Bu bayramda aramayim dedim ,aradim acmadi. Sadece Iyi bayramlar yazmis. 1 saat sonra .Soguk kendi kendine mesafeli ama tek bana karsi mesaj atarim gormez .Artik şu bayramlik agzimi acmak istiyorum.Nasil tepki vermeyliyim millete ben sorun yaşıyorum izlenimi veriyor.Herkese iyi allim ballim .Onceden bizde oyleydik ben herseyimi kendim aldim gücüm vardi.Esyalarimi evimi kiskandi ,hayirli olsun bile demedi.Evi gördükten sonra degisti.Hanfendiye danışmadım görumcelik yapamadi ondan herlade .Nazik davranmaya çalışıyorum ama yüz yüze gelmek istemiyorum .Ona nasil davranmaliyim ,bayramda mecburiyetten de olsa gitmeli miyim ? Zerre gidesim yok? Ben yokmusum gibi çünkü? Tepkim ne olmali?
Onceden sıkı fikiydi ne degisti surat bes karış söylemiyorda.Mesajlarima aramlarima cevap yok ..Ama herkesle kakare kikiri mecbur muym evine gitmrye bole birininkadın sana karşı mesafeli olmaya çalışıyor açık şekilde, sen de mesafeli ol o zaman, anlattıklarına bakılırsa açık bi kötülüğü olmamış sana, demekki sıkı fıkı olmak istemiyor hepsi bu
Evet aklima takılıyor sert cevap verip sucli ilan edilmek istemiyorum .Amaci bu belkideHayatında bu kadar yer işgal etmesine izin verme. Sen izin verdiğin sürece üzer
Onceden sıkı fikiydi ne degisti surat bes karış söylemiyorda.Mesajlarima aramlarima cevap yok ..Ama herkesle kakare kikiri mecbur muym evine gitmrye bole birinin
Önceden aramz iyidi düğünüm oldu yabanci oldu.Bi anda degisti bayram diye esim gitmek isteyecek tek gondermekte istemoorm anlasin diye arayan soran kadin gitti .Sanki düğüne filan silah la getirtmislerdiyoo değilsin, istemiyorsan gitme, bence görümceni çok kafana takmışsın boşver, kimse kimseyi sevmek zorunda değil sonuçta
Önceden aramz iyidi düğünüm oldu yabanci oldu.Bi anda degisti bayram diye esim gitmek isteyecek tek gondermekte istemoorm anlasin diye arayan soran kadin gitti .Sanki düğüne filan silah la getirtmislerdi
Onceden sıkı fikiydi ne degisti surat bes karış söylemiyorda.Mesajlarima aramlarima cevap yok ..Ama herkesle kakare kikiri mecbur muym evine gitmrye bole birinin
Ozel günlerde insan sanip atiyorum eski samimiyetimzden ötürüMecbur muyum diyorsun ama sürekli de mesaj atiyormussun. Yani mecbur değilsen neden bu ısrar
Kadın benden uzak allaha yakın ol triplerine girmiş sende ona istediğini ver.Herkese mutlu bayramlar.Görümcem kendi kendine bi triplerde bi havalarda, herşeye rağmen eşim için katlaniyorum.Kinamda düğünümde el gibiydi, bes karis suratla ortalikta dolaşti göz göze asla temas kurmadi ..Hayirda ben ne yaptim ki? Üzerindeki kiyafet zaten ,hic özenmediginden belliydi? Emanet gibiydi...Soruyorum problem varsa çözelim diyorum .Mesaj yaziyorum 5 saat sonra cevap girip cikiyor.Senlik bisey yok yanliş anladin diyor? Ama tek bana ambargosu.Bu bayramda aramayim dedim ,aradim acmadi. Sadece Iyi bayramlar yazmis. 1 saat sonra .Soguk kendi kendine mesafeli ama tek bana karsi mesaj atarim gormez .Artik şu bayramlik agzimi acmak istiyorum.Nasil tepki vermeyliyim millete ben sorun yaşıyorum izlenimi veriyor.Herkese iyi allim ballim .Onceden bizde oyleydik ben herseyimi kendim aldim gücüm vardi.Esyalarimi evimi kiskandi ,hayirli olsun bile demedi.Evi gördükten sonra degisti.Hanfendiye danışmadım görumcelik yapamadi ondan herlade .Nazik davranmaya çalışıyorum ama yüz yüze gelmek istemiyorum .Ona nasil davranmaliyim ,bayramda mecburiyetten de olsa gitmeli miyim ? Zerre gidesim yok? Ben yokmusum gibi çünkü? Tepkim ne olmali?
Bes karis suratla kardesini temsil edecekse ederim tabikideİstemiyorsa istemiyor zorla mı? Düğününüzde onun be giydiğini amma dert etmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?