- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
- Konu Sahibi ekinezyaaaa
-
kusura bakmada nisanlin biraz bagnaz mi yani bu yaptigi haraket cagimiza uygun degil.ve evlrndkten sonra hayatini zindan edeceginin sinyalini vermis.mantikli bisi soylese hakli .nisanlindir kocan olacak sozunu dinle derim ama bu olayda biraz paranoyakca davranmis.ha sonuc olarakta herkesin gunahi kendine.sana bunun icn bagirmasi anlamsiz
işte beni rahatsız eden de bu. tamam ben kapalıyım ailem de dine bağlı ama nişanlım ve ailesi çok muhafazakar hoca olanlar falan var aile de. ama nişanlım nikah olmadığı halde elimi tutsun yanağımı öpsün bunda bir sakınca görmüyor ama böyle bir konu için bana durduk yere bağırması ileride nasıl olacak diye içimi kemiriyor artık..
Çok enteresan..
Ailesi de çok muhafazakar diyorsunuz onlar da mı istemedi?
Bence siz biraz düşünün bu evliliği..
Net gelmiyor bana bu insanlar..
Yarın herşeyi haram diye kısıtlarlar size..
Kendileri her istediklerini yapabilirler..
+1Bi tek içki haram zaten. Kalp kırmak, günah almak, dedikodu falan yapmak hikaye. Onlardan hiç bahsedilmemiş kutsal kitapta zaten dimi?
Neyse bu konu dine girer kapanır.
Saf mıdır nedir? Bu ne tas bu ne hamam derler hakkaten.
Size bağırmasına asla izin vermeyin. Benzer durumlarda aynı dozda tepkinizi gösterin, o zaman rengi iyice belli olur.
Söylemeyeceksin, o sana bağırdı mı sen de bana bir daha bağırma, yeter ya çocuğun muyum azarlıyorsun diye bağıracaksın.bağırmasından hoşlanmadığımı hep söyledim ama sanırım beyni almıyor...
ya canım ben burda mevzuunun din olduğuna inanmıyorum mevzuu soda için bile sana bağırması, düşünsene "gerçek" bi probleminiz olduğu zaman napıcak bu adam, insan bazen bağırabilir kendine hakim olamayabilirde soda için değil herhalde, adam bence şimdiden gerçek yüzünü gösteriyor
Söylemeyeceksin, o sana bağırdı mı sen de bana bir daha bağırma, yeter ya çocuğun muyum azarlıyorsun diye bağıracaksın.
Daha çok bağırarak seni bastırmaya çalışıyorsa, ver o yüzüğü neresine istiyorsa taksın.
en başta belirteyim ki nişanlımla bu aralar her sebepten kavga ediyoruz..
bugün öğle yemeği için işten dışarı çıktım. dönerken nişanlımla telefonda konuşuyorduk. yol üstünde ufak bir büfeye uğrayıp soda aldım. bana oradan alışveriş yapmayı bırak içki satılıyor dedi. bende yolumun üstünde başka bir alternatif olmadığını söyledim. bana sesini yükselterek içkili yerden bir şey almak haram sen kapalı biri olarak nasıl öyle yerden bir şey alırsın diye bağırdı. şoka girdim. haram kavramına bu kadar dikkat ediyorsan bana dokuman da haram buna dikkat ederek davran dedim. vay efendim ben onun bana dokunmasından rahatsız oluyorsam neden açık açık söylemiyor muşum da bilmem neymiş. yaptığı şeylerle verdiği tepkiler artık katlanılmaz hal aldı. tamam haram olabilir ona dediğim bir şey yok ama işine gelen konularda haram göz etmiyor da bunun için bana bağırma hakkı var mı ki ? ben anlayamıyorum artık..
Migros, Carrefour falan gidilmiyor bu durumda?
Pek cok restorana gidilemiyor..
Sorsaydin dislerini misvakla mi fircalayacakmissin?
Ne bagirmaya ne boyle seyler soylemeye hakki yok. Bu kadar yuz goz olmasi bile hos degil.. Meyhaneye girip ver oradan bir büyük demedin ya..
Siz helal paranizla helal urun aldiktan sonra oranin ne sattiginin hic onemi yok. Bunu bilmiyor mu?
Ne yani hic fis almayayim indirim yap dememis mi hayatinda?
Ya da tanidik bulup muayene olmamis mi randevusuz?..
Internetten film izlememis mi? Muzik indirmemis mi?
işte bunları söylesen hemen kıvırma peşinde ama onun niyeti laf olsun kavga çıksın..
Hahaha kafasi guzelmis gercekten.burada bir arkadaşın kalp kırmak Kabeyi 70 defa yıkmaktan daha günahtır yazısını gönderdim adama. adamın verdiği cevap ben Kabeyi yıkmadım oldu... dalga mı geçiyor beni daha çok çıldırtmak mı istiyor anlamadım
Tamam sende soyle. Kavga cikar.
Maasi ya da geliri uzerinden mi vergi veriyor? Sgk primi aldigi maas uzerinden mi ödeniyor? Mac izlemek icin girdiği kafede icilen haram sigara mahalle bakkalindan aldığı ekmegin arkasinda satilan haram sigara ile ayni mi mesela? Bedava wifi bulup kullanmiyor mu mesela? Satin aldigi her hangi bir urun sahibinden rizasiz geri donusume girmis ve haram olabilir mi acaba?
Bu uzar gider...
Baki kalan sana bagirmasi olur... Ezilme. Sana hic kimsenin bagirma hakki yok unutma. Bugun bagirdi, evlenince ne yapacak?
Hahaha kafasi guzelmis gercekten.
Bu cevap ne anlama geliyor biliyo musun sen ne dersen de haksizsin ben hakliyim. Sen yuz tane sozle de aciklasan geri donusu ben yapmadim ki etmedim ki olucak.
Genel anlamda mantikli biri mi?sanırım öyle gerçekten duvara konuşmak gibi bir şey benim ki..
aslında benim ailem tüm bu olanlardan ufak tartışmaların büyümesinden, gereksiz ve aşırı kıskançlıklardan dolayı benim evlenmemi istemiyorlar. çok iyi bir insan ama tahammülü çok zor biri. şimdiden bu şekilde yapması ilerisi için benim ailemi çok korkutuyor gerçekten ve düğün tarihimizi ertelediler bu sebepten...
Genel anlamda mantikli biri mi?
Mesela bagirdiginda haksız oldugunu kabul edebiliyor mu? Yoksa haklisin diyip diyip aynisini mi yapiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?