nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum..

dinimizde uyarmak diye bir şey var eyvallah. dışarıdaki bir insanı bile bir şey için söyleyerek kibarca uyarırsın ama bağırması, diğer haram olan ama kendi yaptığı şeyleri söyleyince böyle bir tepki vermesi o kadar alakasız ki davranışı tutarsız oluyor bir kere..

İşine geldiği gibi İslam, yurdum etkeği zihniyetine hoşgeldiniz...

ailesi istememiş zaten düğünden on gün önce yapılırmış onlara göre. ama biz böyle kapalıyız böyle hocayız diyerek göz göre göre de nikahı yaptırmayarak bizi günaha soktular. benim ailem nikahımız olmadığı için baş başa kalmamıza müsaade etmediği için ailesi laf yapıyor. ne demem lazım inanın artık bilemiyorum..

Saf mıdır nedir? Bu ne tas bu ne hamam derler hakkaten.

Size bağırmasına asla izin vermeyin. Benzer durumlarda aynı dozda tepkinizi gösterin, o zaman rengi iyice belli olur.

bağırmasından hoşlanmadığımı hep söyledim ama sanırım beyni almıyor...

ya canım ben burda mevzuunun din olduğuna inanmıyorum mevzuu soda için bile sana bağırması, düşünsene "gerçek" bi probleminiz olduğu zaman napıcak bu adam, insan bazen bağırabilir kendine hakim olamayabilirde soda için değil herhalde, adam bence şimdiden gerçek yüzünü gösteriyor

bağırmasından hoşlanmadığımı hep söyledim ama sanırım beyni almıyor...
Söylemeyeceksin, o sana bağırdı mı sen de bana bir daha bağırma, yeter ya çocuğun muyum azarlıyorsun diye bağıracaksın.
Daha çok bağırarak seni bastırmaya çalışıyorsa, ver o yüzüğü neresine istiyorsa taksın.

evet zaten konu din değil benim canımı sıkan da o. yan bastın diyerek bile bana bağıracak neredeyse..

sonu sonu o olacak galiba..

Migros, Carrefour falan gidilmiyor bu durumda?

Pek cok restorana gidilemiyor..

Sorsaydin dislerini misvakla mi fircalayacakmissin?

Ne bagirmaya ne boyle seyler soylemeye hakki yok. Bu kadar yuz goz olmasi bile hos degil.. Meyhaneye girip ver oradan bir büyük demedin ya..

Siz helal paranizla helal urun aldiktan sonra oranin ne sattiginin hic onemi yok. Bunu bilmiyor mu?

Ne yani hic fis almayayim indirim yap dememis mi hayatinda?
Ya da tanidik bulup muayene olmamis mi randevusuz?..
Internetten film izlememis mi? Muzik indirmemis mi?

işte bunları söylesen hemen kıvırma peşinde ama onun niyeti laf olsun kavga çıksın..

burada bir arkadaşın kalp kırmak Kabeyi 70 defa yıkmaktan daha günahtır yazısını gönderdim adama. adamın verdiği cevap ben Kabeyi yıkmadım oldu... dalga mı geçiyor beni daha çok çıldırtmak mı istiyor anlamadım

işte bunları söylesen hemen kıvırma peşinde ama onun niyeti laf olsun kavga çıksın..

Tamam sende soyle. Kavga cikar.

Maasi ya da geliri uzerinden mi vergi veriyor? Sgk primi aldigi maas uzerinden mi ödeniyor? Mac izlemek icin girdiği kafede icilen haram sigara mahalle bakkalindan aldığı ekmegin arkasinda satilan haram sigara ile ayni mi mesela? Bedava wifi bulup kullanmiyor mu mesela? Satin aldigi her hangi bir urun sahibinden rizasiz geri donusume girmis ve haram olabilir mi acaba?

Bu uzar gider...

Baki kalan sana bagirmasi olur... Ezilme. Sana hic kimsenin bagirma hakki yok unutma. Bugun bagirdi, evlenince ne yapacak?

Hahaha kafasi guzelmis gercekten.
Bu cevap ne anlama geliyor biliyo musun sen ne dersen de haksizsin ben hakliyim. Sen yuz tane sozle de aciklasan geri donusu ben yapmadim ki etmedim ki olucak.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için bende bunlara göre davranacağım..

dugune dek iyice sureci ve tepkileri gozlemleyin; nisanlilik olmuyorsa oldurmamak icindir zaten. bu saatten sonra gibi bir duygu ile asla evlenmeyin.

Nisanlina öyle söylemekle iyi etmissin isine gelince haram oluyor. Benim esim de bir ara öyle takilmaya basladi bendd kizdim ona su bu da haram dedim hem biz almanyada yasiyoruz ne yapalim camilerin bakkalarina gitsek onlarin satin aldigi sütler sekerler unlar türkiyeden gelmiyor onlarda alman icki satan marketlerden aliyor. Bazi seyler kacinilmaz yani ne yapalim hayat böyle.

Nisanlinla konus dogru düzgün ve emin ol iliskinden simdik farketmessin belki ama evlendikten sonra pisman olursun ya da evlendikten sonra ayrilmak daha zor gelir.

Tabiki bu durum bana göre ayrilma sebebi degil ama ileri hakkinda nasil düsünüyorsunuz bu önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…