nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum..

bu durum ayrılma sebebi değil evet ama beni korkutan da şimdiden bana böyle bir şey için sorun yapıp bağırma hakkını gören biri ileride ne yapar kestiremiyorum açıkçası

Yüzyüze geldiğinizde rahatsızlığınızı dile getirin
İlerde bu artabilir de
İyi düşünün iyi karar verin.
Tepkilerinin daha yumuşak olması gerektiğini vurgulayın

Tam yazmaya hazırlanıyodum içimdekileri bir bir yazmışsınız zaten elinize sağlık.
Mantık sahibi insanların yeri ayrı.
Tabi ki +1
Teşekkürler bu yorum için

bu durum ayrılma sebebi değil evet ama beni korkutan da şimdiden bana böyle bir şey için sorun yapıp bağırma hakkını gören biri ileride ne yapar kestiremiyorum açıkçası

O yüzden iyice oturup konusmanizi ondan sonra iyice düsünmeni tavsiye ederim... bazen esimle bir konu hakkinda zitlasiyoruz ya diyorum ben bu adamla daha önce hic konusmamisim sanki... sonra diyorum keske bunu da önceden konussaymisim onunla felan

Daha nişanlıyken her sorunda bağıran yarın evlenince sözünden çıktığınız için şiddette uygulayabilir.
Flört, nişanlılık gibi dönemler kadının en çok el üstünde tutulduğu dönemlerdir oysa, nişanlınız şimdiden bir takım sinyaller veriyor, iyi düşünüp taşının.

Ben de içki satan yerden alışveriş etmemeye özen gösteririm, ama başka yer yokmuş ve ordan almışsınız. Biraz büyütmüş nişanlınız. Belki de başka şeye canı sıkkındı ve size patladı

afedersin b..ktan bir tartışma olmuş, iki taraf da haksız, konuşmalar baştan aşağı saçma

Cagimizin kanayan yarasi. Herkesin dini kendine gore yasamasi. Ben mukemmel yasarim demiyorum ama iste neyse. Bu konuda ben de dertliyim biraz. Nisanliniz da isine geldigi gibi konusmus.

Ayrıca bu adam sana hangi marketten alışveriş yapmaman gerektiğini söyleyipkısıtlıyorsa seni yarın bir gün ona gitme buna gitme şunu yapma bunu yapma diye kısıtlayacaktır.Bunları göze al ya da hiç evlenme

ha benim kocamda beni onu giyme bunu giyme yok mayon açık vs diyor da bu benimiçin sorun değil, onun istediği gibi giyiniyorum, kıskançlıkları komik bile geliyor, hatta sevimli ama yarın birgün çok daha fazla karışırsa sıkıntı olur

her şey dozunda tabi ki güzel kıskanmasa sıkıntı olur ama bu kadar ilersi için şüphe yaratıyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…