Nasıl davransam?

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.837
3.162
133
Selam KK,
İki hafta önce babamla çok şiddetli bir kavga ettik. Bayağı şahsıma anneme küfürler tehditler hakaretler havada uçuştu. Türkiye’ye geldiğim ilk gecemi kötü hatırlıyorum. Ama olay tamamen haklı olduğum bir konuydu.
Neyse babam bana o gece bir süre görüşmeyelim demişti. Geçen hafta bir kez aradı daha da konuşmadık. Şimdi tekrar aramış ama ben aramaya korkuyorum. Görüşmeyelim demiştin dersem bunu demiş olmasına rağmen aramamış olmama kızacak bir insan çünkü. Çok gerildim nasıl davransam ?

İstemiyorsan açmazsın olur biter , onca hakaret ten sonra neden buna kafa yoruyorsun ki ? Annenin tavrı nasıl? merak ettim

İstemiyorsan açmazsın olur biter , onca hakaret ten sonra neden buna kafa yoruyorsun ki ? Annenin tavrı nasıl? merak ettim
Annem diyor ki korkma ara konuş. Annem babam ayrı ondan bu konuşmama durumu olabiliyor. Aynı ev içinde olsa hayatta mümkün değil zaten. Sonuçta kendisi görüşmeyelim dediği için ben aramıyorum yoksa ararım tabi

Evladına küfür hakaret vs cümleler bir babaya yakısmayacak hareketler. Sen arama yine ararsa ac konus soguk ol anlasın yaptıgı yanlısı

Kızdığı konu ne biliyor musunuz ? Gelecek dönem yatay geçiş olmazsa nerede kalacağımı sordum çünkü okuduğum yerde he diyince yurt ve ev bulunamıyor. Babam da geçişim garanti gibi davranıyor.

Ben tabii ki saygıda kusur etmem ama suçsuz olduğum konuda bana bağırıp çağırıp anneme bana küfürler tehditler hakaretler ediyor sonra da bana görüşmeyelim diyor. Şimdi de dediğine uyduğum için kızacak.
Aramasına illa karşılık ver manasında demedim el değil yani belki içi yumuşamıştır ya tamamen uzak dur ya da orta yol da uzlaşmaya çalış önemli olan senin huzurun

Hayatımda herhalde o geceki kadar korkmamışımdır yani. Bir insanın kendi akıbetini sorgulamasından daha doğal bir şey göremiyorum ben. Sormasam, başka bir akrabam olsa kesin bana şu cümleyi kurar aynen: “Myhappyending sen de hiç sormuyorsun ama ne olacak ne bitecek diye kendi geleceğin seni bu kadar mı ilgilendirmiyor?”

Back
X