Nasıl dayandınız

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.923
333
rahim kanseri annem.
Metastaz yapmış.
Doktor bir ümit diyor ama hiç açıcı konuşmadı.
İki gündür ağlamaktan içim çıktı.
Dua ya sarıldım kaldım.
Annenizin öleceğini düşünmek ne kadar da can yakıyor.
Yayılma hızı yüksek agresif bir tümör.
Atlattı diye sevinirken böyle bir şeyle karşılaşmak.
Allahım. Sen dayanma gücü ver!

Siz nasıl dayandınız buna.
Ben uzaktayım bir de ondan. Haber alamadığım her saniye kafayı yiyecek gibi oluyorum.

Allahım beni hem annemle hem babamla sınıyor. Çok zorlanır oldum.

Allah şifa versin annenize..
Bu dünyada çekilen sıkıntılar ızdıraplar insanın manevi makamlarını artırır ve arındırır. Inşaalah atlatırsınız bu sınavı da. Cevşen Celcelutiyye gibi duaları türkce mealleriyle birlikte okumanızı tavsiye edeim.. Allah sabrı cemil versin sizlere.

Babam akciğer kanseriydi lenf bezlerine sıçramıştı ve sizin ki gibi hızla yayılan küçük hücreli kanser tipiydi.. ben babasına aşık kızlardandım! Annemle hiç işim olmazdı varsa yoksa babamdı her işimi babamla hallederdim.. ilk öğrendiğimde boğuluyorum sandım nefes alamadım inanmak istemedim kabullenemedim babamın yanında ağlamamak için kendimi sıkmaktan çenemin altlarında bezeler çıktı bütün vucudum kurdeşen döktü buna egzama eklendi.. sonra bir şekilde babama açıkladık ve tedavisi başladı ben hala babamın tedavi gördüğü hastanelerin önünden geçerken bile komaya giriyorum... ve benim babam sadece 7 ay dayanabildi... kaybettik!
İşin dayanma kısmına gelirsek;
Ben babamı eğer ani bi şekilde kaybetseydim işte buna asla dayanamazdım kabullenemezdim aklımı yitirirdim.. benim babacığım 7 ay boyunca gözümüzün önünde eridi minicik kaldı. Kemoterapiler yüzünden çok eziyetler çekti.. o taşı sıksa suyunu çıkaran adam bardağı yerinden zor kaldırıyordu.. onu öyle gördükce çok daha kötü olduğumu farkettim ve Allah'ın bir bildiği var diye düşündüm.. babamı kaybettikten sonra herkesin gözü benim üzerimdeydi çünkü herkes kafayı yiyeceğimi yada bi delilik yapacağımı düşğnüyodu... Ama Allah gerçekten sabrını veriyo dayanma gücü veriyo... Rabbim annenize şifa versin kolaylıklar versin ama korkmayın insanın ciğeri yansa da hayat eskisi gibi olmasa da hiçbirşeyden tat almasanız da Allah sabır veriyor...

Rabbim size sabır ailenize de şifa versin inşAllah çok geçmiş olsun güzel haberler alın

Dayanamadığı zannediyorsun ama dayanıyor insan annem gözümün önünde oldu ve ben 5 ay boyunca mutluluk pozu verdim resmen hatta bir kaç gün önce bir arkadaş bana dedi ki annenin hastalığında bu kdr yikilmadin artık en ufak şeyi kafana takar oldun dedim yikilmadigimi mı zannediyorsun git bir de eşime sor çok zor Allah sabır versin bir an önce annenin yanına git canım ben annem hastanede kalırken bazen eve dinlenmeye gonderirlerdi beni ona bile pişmanım

Çok geçmiş olsun Allah ım şifalar ve size sabırlar gönül ferahlıkları versin

Ölü gibi yaşıyorum dayanılmıyor ama duadan başka çaremiz yok

Eger imkaniniz varsa annenizin yanina gidip ona destek olun .Cunki en cok bunun icin pisman oluyorsunuz.Annemi kaybettigimde keske hep yaninda olabilseydim daha cok sarilip opebilseydim demistim. Rabbim şafi ismiyle sifa versin inşallah.

Bende teyzemi önce rahimle baslayan ve vucuduna yayilan hırçın tümörlerden dolayi kaybettim hatta burda acı kaybımız diye konumda var çok olmadi daha.. Allahim oncelikle sifa versin.. Benim teyzem tedaviye coook gec basladi bu yuzden sonra dunyadaki butun tedavileri onune sunsak da gec kalinmisti malesef.. Dilerim atlatabilir anneniz.. Çünkü bazen mucizeler gerceklesiyor.. Allah sabir ve sifa versin.. Hayat tat almasan da devam ediyor.. şaşırıyorsun hatta nasil devam ettigine nasil alistigina nasil dayandigina ama inan dayaniliyor'muş.. insan yasayinca anliyor.. Dilerim tez zamanda sifa bulur anneniz.. dualarim sizinle..

Çok geçmiş olsun inşaAllah tez zamanda iyileşir anneniz sağlığına kavuşur hiç mi tedavisi yok canım

Annem evre 3ten evre 4 e geçti.
Karın zarını hepten sarmış kanserli hücre karaciğere ve bağırsağa sıçramış.
Doktor tek yapabileceğim kemo terapi o da önrünü uzatsın diye vereceğim dedi.
Belki bir ümit kanserli hücreler küçülür diyor.

Başka bir doktora randevu aldık. Andullah iğci çarşamba gidecek ama çare olur mu bilmem.

Yanına tabi ki gideceğim ama çalıştığımdan dolayı her daim yanında olamam. Çok üzülüyorum. Gün yüzü görmedi kadıncağız. Rahat edeceğim dediği bir dönemde geldi buldu bizi.

Her gün dua ediyorum allaha onu bize bağışlasın diye. Bu illetten kurtulsun diye.

Allah bir anneye evlat, bir evlada da anne baba acısı yaşatmasın. Allah şifalar versin inşaallah... dua edin bol bol ve bol bol mutlu edin annenizi. Sevin koklayın, onu sevdiğinizi söyleyin ve sarılın....

Inşallah rabbim mucizelerinden birinide size yasatsin.Amin

Allahim acil sifalar versin. Bütün hastalara muhtaclara icinde de senin annene versin insallah amiiiiiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…