Nasıl dayandınız

Şuan bütün dertlerimi gözden geçirdim,hepsi boş geldi...
Umarım her şey düzelir,gereken mucize ise tüm mucizeler sizinle olsun.Allah yardımcınız olsun.

rabbim şifa versin

İnsanoğlu herşeye alışıyor, güzel Örnekler vermek isterdim ama, annem sabah yogun bakıma girdi akşam kaybettik yogun bakımın Kapısında dedimki şurda üçgün yataydında bende bekleseydim umut etseydim dedim, arkasından babam 6 ay yogun bakımda kaldı ve kimsenin olmadıgı Şehirde bebeğim çok küçüktü kalacak yer yoktu günü birlik gittim bazen bir gece kaldım Allahım öyle çaresizdimki rabbim büyük konuşmuşum annemde dedim vardır bir bildiğin demedim sen affet dedim, biliyorum için yanıyor, dua edelim Rabbimin mucizeleri çok bakarsın hiç düşündüğün gibi olmaz moralini yüksek tut imkanın varsa yanında ol şuan morale çok ihtiyacı var, hayata tutunursa ins sağlığına kavuşur..

Allah acil şifalar versin acı çektirmesin annenize. Sizede güç kuvvet...
Ben henüz atlatamadım babamın acısını. Geçmiyor ama alışılıyor diyorlar.
Güçlü görünsemde içimde hep bi acıyla yaşıyorum.
Aklıma geldikçe gözlerim doluyor, kulaklarım uğulduyor, boğazım düğüm düğüm oluyor.
En olmadık zamanlarda aklıma gelir, gözlerimin dolduğunu anlamasınlar diye bi bahane bulur kalkar giderim.
Rüyamda görürüm mutlulukla hüzün bi arada uyanırım.
Anıları, lafları sözleri, "o olsa böyle yapardı"lar, hatta tatlı huysuzluklarını bile özlüyorum.
Dediğim gibi geçmeyecek ama hâlâ alışmaya çalışıyorum.

İcim kotu oluyor boyle yazilara bazen kafa dagitmak icin girdigim bu sitede daha cok doluyorum aglayasim geliyor.Cok zor bi durum Allah yardimciniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…