- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
nasıl yapabılırım fıkrınız varmıÇocuk haklı ve suratsız olmak elinizde olan bir şey. Kendinizi değiştirmeniz gerek.
Sonuç olarak karşınızda ki kişi sevgiliniz, sadece onu üzmemek için bile suratınızı asmamanız gerekir.nasıl yapabılırım fıkrınız varmı
nasıl oluyosunuz neseli olmayıHaklı valla çocuk
Ben de neşeli bir kadınım, kuslukleri uzatmam. Ama sabahki kavganın suratını akşam da yapan adama da aşkından olsem katlanamam.
Yine iyi devam kararı almış, ben olsam hiç bir şekilde ikna olmazdim. Çünkü huylu huyundan vazgeçmez. Benim annem 60larina gelecek, hala trirpcan, hala birine kuserse herkese surat asar. Gönlü alınana kadar da somurta somurta oturur
Değismek istiyorsanız kendinize şunu tekrarlayın: ben prenses değilim, ben prenses değilim, ben prenses değilim, o benim tebaa'm değil, o benim tebaa'm değil...
Böyle düşünürseniz bazı şeyleri alttan alabilirsiniz.
3 aydır birlikteyiz hep böyleyimFazla naz aşık usandırır derler ya sizdeki de öyle olmuş sanki...
konu büyük değilse , saçma sebeplerle trip atmak doğru değil ya sıkıyor insanı bir yerden sonra. Mesela erkek arkadaşının aynı şeyi sana yaptığını düşün çekilcek gibi olmazdı dimi?
Rahat bırak kendini , duygularını özür dilemen gerekiyorsa dile , sarılman gerekiyosa da sarıl :):)
Ama bana sevgilin de hemen pes etmeye yakınmış gibi geldi , tavır tapıyosun iyisin ama üzülmek istemiyorum ayrılalım demekle kolaya kaçmış gibi geldi. Uzun süredir böyleyseniz normaldir tabi bilemiyorum.
deniyecem bunu tesekkurlerBu konuda dilim epey yandı.
"Uzun" denebilecek bir ilişkim var.
Erkek arkadaşımla tartıştığımızda uzattıkça uzatıyordum kendi içimde. Susuyordum, günlerce doğru düzgün konuşmuyordum.
Erkek arkadaşım bin takla atıyordu.
Sonradan bunun bize ne kadar zarar verdiğini farkettim. Ben böyle yaptıkça hem kendimi hem de karşımdakini üzdüğümü farkettim.
Kızgınken "biraz sakinleşip öyle arayayım seni. Bugün konuşalım, ertesi güne taşınmasın" dedim.
Böyle böyle bu problemi çözmeye başlamıştım. Ben çözmeye başlayana kadar, onun sabrı tükendi muhtemelen.
Bana çözene kadar yardım etti. Ama bu süreç onu da yormuş olacak ki, şu an o çok değişmiş durumda.
Bazen onun bu çabası hep sürecek zannettiğiniz için korkmadan uzatıyorsunuz belki de. Ama kimse bizlerin gereksiz uzatmalarına tahammül etmek zorunda değil.
Bir problemi, ne kadar kızgın da olsanız, o gün halletmek için kendinize söz verirseniz başarırsınız.
Tek çözümüm bu. Kolay gelsin.
Hatanizin farkindasiniz ve hala ne yapayim diye mi soruyorsunuz? Yapmayin.... Fazla naz asik usandirir.merhaba :)
yine bi sorunla burdayım direk konuya giricem .
sevgilimle aramızda mesela bi anlaşmazlık olsa direk surat asıyorum ve gün boyu öyle devam ediyorum .
sevgilim şirinlikler yapıyo morelim düzelsin diye hala devam ediyorum .
kasıtlı bi şekilde yapıyorum bunu .
kimse yanında sürekli mutsuz suratsız birini istemez oda istemiyo bunu acıkca söyledi .
beni gecenlerde yine uyardı bu konuda ama ben takmadım .
bugun ayrılmak istedigini söyledi ( bu surat asma trip konusunda yüzünden )
bende ayrılmak istemedigimi söyledim cevabı şu oldu .
hem beni üzüp mutsuz ediyosun hemde kendini , iyi birisin ama ben sürekli mutsuz olmak istemiyorum ilişkide dedi.
konuştuk biraz yumusadı ayrılmadık ama benim bu huyumdan vazgecmem lazım sizce napmayalıyım nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?