nasıl degişebilirim ?

Bulunmaz hint kumaşı olmadığını anla. İnsanlar huzur arıyor gerisi boş bunu da aklına sok ve bugün ayrilmamak için sana verilen son fırsatı iyi degerlendir yoksa terkedileceksin.

Not:Huylu huyundan vazgecmez yada biran önce ayrılin.

Çoçuk ruhlu olduğunuz konuşma şeklinizden bile belli...

Huy huydur değişmez sanki..

onu üzmemek için surat aşmamalısın bu senin elinde olan bişey hiç bir konu yokkende surat asılmazki

Benim eşimde aynı senin gibi ben uzatmam hemen kızgınlığım geçer onun ki birtürlü bitmez beni deli eder...Önemsemeyerek azalttım biraz bu durumu yapma o nasıl küsüp trip yapmıyorsa sende yapma.

Can cikar huy cikmaz derler. Kimse degismez. Bir sure caba sarfederek bu surat asma isini erteleseniz de bir gun yine mutlaka yapacaksiniz. Hadi simdi caba sarfederek yapmasaniz bile, evlendiginiz de mesela en ufak bir seyde yine suratinizi dusureceksiniz. Ben degiseni gormedim henuz. Sadece erteleniyor (oteleniyor) bazi seyler o kadar...

Profosyonel destek almalısın..Herşeyin üstesinden gelebilirsin..(yaşam koçu adayıyım)

Benim eşim de surat asar. Nefret geldi küsen insanlardan. Lütfen nefret ettirmeyin, sevdirin hadisini uygulamaya çalışın

Şirinlik yaptığı halde surat asıyırsınuz ve bunu kasıtlı yapıyorsunuz.bşraz yumuşak huylu olun zarat görmezsiNiz.sevgilinizin iyi yönlerini düşünün.eşimin haksız olduğu halde bana şirinlik yapmadan ,karşılıklı bakıp gülümsemem bile bana yetiyo barışmam için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…