- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
1 tl gönder şok olsun
Engelledim kaç tane face açtı kaç tane numaradan yazdı şimdi gene engelledim tek yapabileceğin şey zaten beni engellemek yazmış.Bence senin de hoşuna gidiyor peşinde koşması her nekadar küfürde etse de kendine uğraş arıyorsun..
He valla.Bu güzelmiş, açıklama kısmına da "bende ederin bu kadar da değil ama yakamdan düş diye yolluyorum " yaz :)
Yok mal varlığıyla övünüp de 100 tl'ye kadar düştüğü için.O ne biçim lügat la. Adam hem kro hem hödük hem de mal.
Onu geçtim, sendeki "ders verme" hevesine nerden atladı konu, onu anlamadım. Para istedidiye mi ders veriyoruz kk olarak?
Engelledim kaç tane face açtı kaç tane numaradan yazdı şimdi gene engelledim tek yapabileceğin şey zaten beni engellemek yazmış.
Facebook da arkadaş olmasak bile mesaj atılıyor.. Kapatmanın var mı bir ayarı. Zamanında çok araştırdım amaCanım engellemene gerek yok sen facebook ayarlardan arkadaş olmayan mesaj atamasın de. Tanımadığın kişileri de ekleme. Bu kadar basit. Niye bu kadar basit biriyle muhatap olduğunu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?