nasıl dikkatini çekerim

simsimii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
21
11
3
26
Kızlar Merhaba, Aynı iş yerinde çalıştığım bir bey var ve ben kendisinden çok hoşlanıyorum ama konuşurken bile çekiniyorum mevki olarak yüksek benden :) çok muhabbetimiz olmuyor bir araya gelince de çok konuşamıyorum saçma sapan muhabbet açamam sonuçta konuşunca heyecandan ağzım dilime dolanıyor bazen kendime gülüyorum sabahları günaydın diyor görünce gülüyor ama sadece bu beyefendinin nasıl dikkatini çekerim yaşı benden büyük hoşlandığımı ilgim olduğunu nasıl belli edebilirim sizce onunda ilgisi var mı anlamam lazım

Kızlar Merhaba, Aynı iş yerinde çalıştığım bir bey var ve ben kendisinden çok hoşlanıyorum ama konuşurken bile çekiniyorum mevki olarak yüksek benden :) çok muhabbetimiz olmuyor bir araya gelince de çok konuşamıyorum saçma sapan muhabbet açamam sonuçta konuşunca heyecandan ağzım dilime dolanıyor bazen kendime gülüyorum sabahları günaydın diyor görünce gülüyor ama sadece bu beyefendinin nasıl dikkatini çekerim yaşı benden büyük hoşlandığımı ilgim olduğunu nasıl belli edebilirim sizce onunda ilgisi var mı anlamam lazım
Patron mu?

sosyal medya kullanmıyor

Siz 23 yaşındaymışsınız. Aranızda mevki ve yaş farkı mevcut.

İlgi görmek ,beğenilmek kadın/erkek; çoğu insanın hoşuna gider.

Ancak işyerinde ,genel müdüre göstereceğiniz ilginin çok hoş karşılanmayacağını düşünüyorum.

Sosyal medya kullanmayan insan mı kaldı ?

Bence o yalandır

Evli mi
İlişkisi var mı
Bunları biliyor musunuz ?

Genel müdür ise arkadaş gibi yaklaşmazsınız.

Onu görünce gözlerinin içine bakarak gülümseyin
O enerjiyi veririrseniz o anlar diye düşünüyorum.
Zaten aşk ve öksürük saklamaz

Hiç bulaşma derim..
İş yeri aşkları çoğunlukla iyi sonlanmiyor.
Ayrica adam sirketin yöneticilerinden olduğu için muhtemelen sizinkisine aşk değil patronun gönül eğlencesi olarak bakacaklar ve dustugun durum seni yoracak.
Dahası adinin çıkma ihtimali de var.
Yani 23'yasindaki kızın gm'ye sarkması kabul görmez.Altinda farklı manalar aranir.
Ayrıca adam nezaketen gülümsüyor bana kalırsa.
Bu işin sonu iyi olmaz,benden söylemesi.
Evli mi bu adam ?
Eğer öyleyse zaten rezil olursun..

Son düzenleme:
Back
X