• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl düşüncesizlik bu?

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.967
298
Ya bu sosyal medyaya çocuklarının hemde kız çocukların çıplak resimlerini koyanlar var. Benim aklım almıyor nasıl yapıyorlar bunu? Yapmayın gözünüzü seveyim onca sapık var etrafta. Bir arkadaşım kızının videosunu çekip 2 yaşında ki kız çocuğunun havuzda oynarken çıplak videosunu koymuş. Uyardım uyarmasına ama benim ciddi anlamda aklım almıyor nasıl böyle birşey yapabildiğini hele ki hergün bir sapık haberi çıkıyor.
Aranızda yapan varsa yapmayın,atmayın küçücük çocukların çıplak resimlerini. Ya resmen içime öküz oturdu. Sabah sabah sinirlerim bozuldu.
Ben kendi kızımın resimlerini atarken bile düşünerek atıyorum ki llistemde de çok erkek yoktur.
Ben küçükken eniştem tarafından taciz edildim dilini ağzıma sokup duruyordu. 4 5 yaşlarında onu sevgi zannediyordum 6 yaşıma gelene kadar tacize devam etti ve bunu ben 6 yaşımdayken yanlış birşey olduğunu kendim fark edip birdaha gitmedim onun kucağına. Allahından bulsun hatırladıkça tiksiniyorum.
Yani ne amca ne dayı ne kimseye güven olmaz. o yüzden çocuklarınızı koruyun,kollayın.

Son düzenleme:
Ben sosyal medyada cocuklarimi paylasmiyorunki ciplak olarak paylasayim. Yapanda yapar kimseye karisamam. Uyarsan kiskanc fesat damgasi yersin:)) Buarada noldu o enisten? Hala gorusuyo musunuz? Ailenin haberi oldu mu bu tacizden?

Enişte geberdi gırtlak kanserinden. O günden sonra bidaha görüşmedim yani bize geldiğini duydukça ben kaçtım eve girmedim. Zaten gündüz öğlen saatlerinde geliyordu anneannem evdeyken.
Anneanneme söyledim bana inanmamıştı. Yıllar sonra öğrendim ki kız kardeşime de aynılarını yapıyormuş ve bu pislik beyaz saçlı 60 yaşlarında bir amcaydı yani.

Ben sosyal medyada cocuklarimi paylasmiyorunki ciplak olarak paylasayim. Yapanda yapar kimseye karisamam. Uyarsan kiskanc fesat damgasi yersin:)) Buarada noldu o enisten? Hala gorusuyo musunuz? Ailenin haberi oldu mu bu tacizden?
Ben sessiz kalamadım öyle bir video paylaşmış ki sessiz kalamadım uyardım. Bana kızabilir de bilemiyorum belki tepki verir ama umurumda değil.

• Beğen
Reactions: KV_
Enişte geberdi gırtlak kanserinden. O günden sonra bidaha görüşmedim yani bize geldiğini duydukça ben kaçtım eve girmedim. Zaten gündüz öğlen saatlerinde geliyordu anneannem evdeyken.
Anneanneme söyledim bana inanmamıştı. Yıllar sonra öğrendim ki kız kardeşime de aynılarını yapıyormuş ve bu pislik beyaz saçlı 60 yaşlarında bir amcaydı yani.
Iste cocuklara inanmak lazim, boyle birseyi niye uydursunki : ( cok kotu birsey yasamissin daha duyarli olman normal. Maalesef sosyal medyanin kolesi olmus herkes

Iste cocuklara inanmak lazim, boyle birseyi niye uydursunki : ( cok kotu birsey yasamissin daha duyarli olman normal. Maalesef sosyal medyanin kolesi olmus herkes
O inanmayınca daha başka kimseye söyleyemedim mesela. Çocuk aklı işte.
En azından onun doğru olmadığını kendim farkedip uzaklaştım. Ki ben şanslı sayıyorum kendimi daha kötüsünü de yapabilirdi.

Ya bu sosyal medyaya çocuklarının hemde kız çocukların çıplak resimlerini koyanlar var. Benim aklım almıyor nasıl yapıyorlar bunu? Yapmayın gözünüzü seveyim onca sapık var etrafta. Bir arkadaşım kızının videosunu çekip 2 yaşında ki kız çocuğunun havuzda oynarken çıplak videosunu koymuş. Uyardım uyarmasına ama benim ciddi anlamda aklım almıyor nasıl böyle birşey yapabildiğini hele ki hergün bir sapık haberi çıkıyor.
Aranızda yapan varsa yapmayın,atmayın küçücük çocukların çıplak resimlerini. Ya resmen içime öküz oturdu. Sabah sabah sinirlerim bozuldu.
Ben kendi kızımın resimlerini atarken bile düşünerek atıyorum ki llistemde de çok erkek yoktur.
Ben küçükken öz eniştem tarafından taciz edildim dilini ağzıma sokup duruyordu. 4 5 yaşlarında onu sevgi zannediyordum 6 yaşıma gelene kadar tacize devam etti ve bunu ben 6 yaşımdayken yanlış birşey olduğunu kendim fark edip birdaha gitmedim onun kucağına. Allahından bulsun hatırladıkça tiksiniyorum.
Yani ne amca ne dayı ne kimseye güven olmaz. o yüzden çocuklarınızı koruyun,kollayın.
Ben aynı bu konuda kuzenimi uyardığım için kuzenim tarafından kıskanç damgası yemiştim. Hatta buraya konu açmıştım sanane seni ilgilendirmez diyenler de olmuştu. Pedofili diye bir gerçek var. Benim başıma gelmez demesin kimse. O fotoğrafları sapkın birinin alıp iğrenç sitelerde paylaşmayacağı ne malum. Şimdi gelip isteyen istediğini paylaşır sanane diyenlerde olur. Çocukların bu şekilde fotoğraflarının paylaşılmasından rahatsız oluyorum.

Vala yurdum insanı bir cinnet halinde
Bunun sebebi ne derseniz bir çeşit mutasyon geçiriyoruz heralde

O inanmayınca daha başka kimseye söyleyemedim mesela. Çocuk aklı işte.
En azından onun doğru olmadığını kendim farkedip uzaklaştım. Ki ben şanslı sayıyorum kendimi daha kötüsünü de yapabilirdi.
Tabiiki.. o yasta hoslanmamissin demekki kotubirsey oldugunu anlamissin. O zaman duyulmuyodu iste.. aileler inanmiyodu belki.. taciz tecavuz hep vardi ama.. Allah yavrularimizi korusun

Ben aynı bu konuda kuzenimi uyardığım için kuzenim tarafından kıskanç damgası yemiştim. Hatta buraya konu açmıştım sanane seni ilgilendirmez diyenler de olmuştu. Pedofili diye bir gerçek var. Benim başıma gelmez demesin kimse. O fotoğrafları sapkın birinin alıp iğrenç sitelerde paylaşmayacağı ne malum. Şimdi gelip isteyen istediğini paylaşır sanane diyenlerde olur. Çocukların bu şekilde fotoğraflarının paylaşılmasından rahatsız oluyorum.
Aynen uyardigin an kiskanc oluyosun:) almayim basima belayi diyosun. Bende akil ondada vardir diye dusunuyosun

Konu ciddi olsa da öz eniştem komikti :KK53:

Sanmıyorum bu ülkede hiç tacize uğramadım diyen kadın olsun. Bende çok uğradım keske enişte gibi kan bağım bile olmayan biri olsaydı:olamaz:
Arkadaşın düşünememiştir belki uyarmışsın sen gerisi kendi kararı artık

Ben küçükken öz eniştem tarafından taciz edildim dilini ağzıma sokup duruyordu. 4 5 yaşlarında onu sevgi zannediyordum 6 yaşıma gelene kadar tacize devam etti ve bunu ben 6 yaşımdayken yanlış birşey olduğunu kendim fark edip birdaha gitmedim onun kucağına. Allahından bulsun hatırladıkça tiksiniyorum.
Normal fotoğraflarını bile koymuyorum.

Arkadaşlar gerekirse kıskanç damgası yiyin ama yine de uyarın. Hatta facebook gibi sitelerde en yakınınız dahi olsa çıplak çocuk foto ya da videosu paylaştığında facebook un şikayet bildir özelliğini kullanın. Facebook anında kaldırır. Sizin şikayet ettiğiniz bilinmez eger cekiniyorsaniz. Bu bizim hem insanlık hem vatandaşlık görevimiz. Çocuğu başkasının doğurması bizi bu görevden muaf kılmıyor. Kaldı ki anne baba diye çocuğun çıplak fotosunu koyamaz. Çocuğun kişilik haklarına aykırı.

Enişteniz ile yaşadığınız gerçekten çok korkunç ve çok üzücü :( Enişteniz ve onunla aynı zihniyetteki tüm yaratıklar silinsin inşallah yeryüzünden. Rabbim ıslah etsin onları. Açtığınız konuya kesinlikle katılıyorum. O çocuğun bedenini mahremiyetini insanlarla paylaşmak çok ama çok büyük hata. Umarım bu ailelerde yaptıkları hatalardan döner biran önce. Allahım kimseyi evladı ile sınamasın ve kimseyi o pisliklerle karşılaştırmasın inşallah.

Aynen uyardigin an kiskanc oluyosun:) almayim basima belayi diyosun. Bende akil ondada vardir diye dusunuyosun
Bundan bir kaç yıl önce facebook ta küçük kız çocuklarının fotoğraflarının paylaşıldığı bir sayfa vardı. Şikayet ederek sayfayı kapattırmıştık. Allahım fotoğrafların altına yapılan yorumları bir görseniz. Koca koca adamlar!! ( adam değiller gerçi) iğrenç yorumlar yapmışlar. Kızımın fotoğrafının altında böyle yorumlar okusam kafayı yerim herhalde. Şimdi kız erkek de farketmiyor artık.

Yani bazı anneler herkese açık sayfalarında paylasıyor çocuklarını boy boy. Hatta beraber reklam yapiyorlar. 5 yaşında bez kullanmayan çocuk bez reklamı yapıyordu annesiyle hatta. Demiştim yuh yani reklamın da suyunu çıkardınız.
Çıplak resimlere gelirsem o zaten asla kabul edilemez. Hadi tacize uğramadan geldi 18 yaşına diyip iyi niyetli yaklaşayım kendi çıplak fotoğrafının sosyal medyada olmasından hoşlanacak mı acaba? Hiç sanmıyorum. Cocuğa yapılan büyük bir haksızlik olarak görüyorum. Listen yakın çevrenden oluşuyordur ona rağmen belli bir düzeyde tutmalısın paylaşımlarını yinede. Çocuğun ilerde rahatsız olacağı şeyi niye internete koyuyorsun yani amaç ne?

Bundan bir kaç yıl önce facebook ta küçük kız çocuklarının fotoğraflarının paylaşıldığı bir sayfa vardı. Şikayet ederek sayfayı kapattırmıştık. Allahım fotoğrafların altına yapılan yorumları bir görseniz. Koca koca adamlar!! ( adam değiller gerçi) iğrenç yorumlar yapmışlar. Kızımın fotoğrafının altında böyle yorumlar okusam kafayı yerim herhalde. Şimdi kız erkek de farketmiyor artık.
Insanlar mi degisti var olan sapkinliklari mi
Ortaya cikti.. Allah korusun boyle kisilerden. Dedigin gibi eskiden kiz cocugu zor denirdi.. bu devirde artik farki yok

Tacize uğramayan kadın yok maalesef. O yüzden ben de çok korkuyorum, sürekli gözümün önünde tutacağım kızımı evet ama ya gözden bir şey kaçırırsam, şimdiden uykularım kaçıyor benim yaşadığımı kızım yaşamasın. Hayat, insanlar çok acımasız, çok arsız.
Çocuğunu dakika dakika paylaşanlar var. Bu insanlar da sağlıklı değiller. Arada bir belki belki. Ama sabah günaydinla başlatıp geceyi iyi gecelerle sonlandıran anneler var.

Konu ciddi olsa da öz eniştem komikti :KK53:

Sanmıyorum bu ülkede hiç tacize uğramadım diyen kadın olsun. Bende çok uğradım keske enişte gibi kan bağım bile olmayan biri olsaydı:olamaz:
Arkadaşın düşünememiştir belki uyarmışsın sen gerisi kendi kararı artık
Öz eniştem komikti derken anlatım bozukluğu mu var?
Valla bu ülkede doğmadım,ben başka ülkede yaşadım bu durumu.
Ülke ile alakası olduğunu düşünmüyorum her yerde sapık var bence.

Back
X