• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl düşüncesizlik bu?

Burada açılan bir konu üzerine ilk defa görmüştüm çocuk YouTuberları...
Aileleri kanal açıyor, vlog yayınlıyorlar..
Kaldıkları otel, yedikleri, içtikleri, giydikleri, oynadıkları, her şeyleri paylaşımda...
çocukların uykuya geçiş anı, yenl uyandıkları an, havuza girdikleri an, arkadaşları ile oynadıkları, aklınıza gelebilecek her anı.
Bir de sürekli yapılı saç, ara sıra makyaj...

Şimdi işin korkunç kısmına geliyoruz....
2 milyon takipçisi var.
2 milyonun hepsi gerçekten çocuk mu?
Hepsi iyi niyetli mi?
Çok çok korkunç...

Bunlara prim verip çocuklarına izleten varsa izletmesin lütfen.
Çocuklar yaşayamadıkları sahte bir hayata özeniyorlar. Onlar icin de sağlıklı bir şey değil.

YouTube asla ama asla kullanılmamalı.
Aralarda çıkan şiddet ve cinsel içerikli oyun reklamları çok rahatsız edici.
Telefonunuza yaşına uygun çizgi film indirin ve internetini kapatın.
YouTube uygulamasını da kaldırın...

Tatile gittiğimde özellikle dikkatimi çekti havuzun yanında çoçuklarını giyidirip soyuyorlar erkek kız fark etmez ben çok rahatsız olmuştum sapık ruhlu insanlar olabilir diye etrafta

Evet paylaşımlar abartılıyor. Tamam bazen dayanamayıp paylaşmak istiyorsun kızınla bir kare ama onun da bir dozu olmalı çıplak video atmak gerçekten cahillik ötesi birşey.
Avukat Feyza altun'un bu konuyla ilgili çok güzel bir yazısı vardı. Hatta kampanya başlatmıştı, instagrama #çocuğunuteşhiretme yazarsanız paylaşımlarını okuyabilirsiniz.

Her gün buraya konu açıcak fırsatı nasıl buluyorsun beben yok mu senin :KK53:
Neyse konuya gelicek olursak paylaşılmasına karşı degilim ama herkese açık paylaşılmasına karşıyım

Uyuyordu o zaman :))
Çıplak video paylaştı kadın.
Tamam resmini paylaştın da havuzda çıplak video paylaşması absürt bence.

Sorun sadece taciz olayi değil ki. Internette birşey koyunca artik yillar yillaarca orda kaliyor. Cocuk büyüdügünde o tür video ve foto ile karşilaşabilir. Ne gerek var? Cocuk daha o yaşta hayir diyemiyor. Özel hayatina ihlal bu resmen.

Bende cok nadir bir foto koyarim kizimdan.

Ya bi de senin cocugun sana sevimli kardeşim, hosuna gider arada bi paylasim yaparsin da çocuğunun günde 10 tane fotosunu da atmazsin.. Kurtlaniyorlar galiba duramiyorlar, o paylasti ben de paylasmaliyim kafasi ve haliyle bir sidik yarışı.. Yeni evli, pembik geberik gelinlerden ayrı gına geldi, bu #anne #anneyimben #sukur #evlat paylasimcilarindan ayri :KK53:

Ya bi de senin cocugun sana sevimli kardeşim, hosuna gider arada bi paylasim yaparsin da çocuğunun günde 10 tane fotosunu da atmazsin.. Kurtlaniyorlar galiba duramiyorlar, o paylasti ben de paylasmaliyim kafasi ve haliyle bir sidik yarışı.. Yeni evli, pembik geberik gelinlerden ayrı gına geldi, bu #anne #anneyimben #sukur #evlat paylasimcilarindan ayri :KK53:
Ahahah aynen bende çok sinir oluyorum bu tiplere ya.#evlimıtluçocuklu #anneoldum #nasibim dk başı sayfama düşüyorlar. Birtane değil günde 15 tane resim atan var

Kaldıkları otel, yedikleri, içtikleri, giydikleri, oynadıkları, her şeyleri paylaşımda...
çocukların uykuya geçiş anı, yenl uyandıkları an, havuza girdikleri an, arkadaşları ile oynadıkları, aklınıza gelebilecek her anı.

2 milyon takipçisi var.
Hepsi iyi niyetli mi?
Çok çok korkunç...

Çocuklar yaşayamadıkları sahte bir hayata özeniyorlar. Onlar icin de sağlıklı bir şey değil.

Cocuklar kendilerini koruyamıyor .Bu tür bilincsiz ebeveynlere karsı bile devlet el koyup yasaklamali .Hele o youtuberlar ayrı kafa gidik .

Avukat Feyza altun'un bu konuyla ilgili çok güzel bir yazısı vardı. Hatta kampanya başlatmıştı, instagrama #çocuğunuteşhiretme yazarsanız paylaşımlarını okuyabilirsiniz.
Okudum çok güzel bir yazı. Ve çok haklı.
Ama malesef pek dikkate alan olmuyor.

Allah o enişten gibi ş.... belasını versin alahım amin cok doğru söylüyorsunuz sonuna kadar haklısınız..

Bu sosyal medya dedikleri zehir herkesin kanına işlemiş. Her şey herkese ne kadar normal gelmeye başladı. Kullanmıyorum, yıllar önce hepsini kapattım ve ASLA kullanmayacağım.

2 milyon takipçisi var.
Hepsi iyi niyetli mi?
Çok çok korkunç...

Bir çocuğun yaşaması gereken çocukluk bu olmamalı. Çok yazık gerçekten üzücü bir durum. Tabi ki sapıklar oturup izliyordur mutlaka.

Bu sosyal medya dedikleri zehir herkesin kanına işlemiş. Her şey herkese ne kadar normal gelmeye başladı. Kullanmıyorum, yıllar önce hepsini kapattım ve ASLA kullanmayacağım.
Sosyal medya kullanılabilir ama normal derecede olduğu sürece sorun yok. Her yaptığını paylaşan insanlara sinir oluyorum kendilerini ünlü filan sanıyorlar heralde. Culkı çıktı gerçekten.

Ben sosyal medyada resim paylasilmasini bile sacma buluyorum.arada bir guzel bi sey olur paylasilir da her anini her saniyesini surekli paylasmak niye?? Hele ki su blogger annelere acayip kıl oluyorum.sirf para kazanacak hediye alacak diye cocugunun uzerinden prim yapip sacma sapan seylerin reklamlarini yapiyorlar.kendi evinde asla kullanmadigi urunu insanlara ovup duruyorlar.surekli cocuklarinin gun icinde yaptiklarini paylasiyorlar.

Enisten dilini senin agzina mi sokuyordu?

Vaay adi şe..siz....!!!!!!!

Konuya donecek olursak haklisin cocuk fotolarinin cok fazla paylasilmasina ben de karsiyim

Ozel gunlerde arada olabilir ama abartmamak lazim

Enisten dilini senin agzina mi sokuyordu?

Vaay adi şe..siz....!!!!!!!

Konuya donecek olursak haklisin cocuk fotolarinin cok fazla paylasilmasina ben de karsiyim

Ozel gunlerde arada olabilir ama abartmamak lazim
Aynen ya. Ağzıma sokuyordu yani dudaktan öperek dilini ağzıma sokuyordu. Ve bunu defalarca yapmıştır çünkü ben onu küçükken çok severdim,sanırım sevgi göstergesi olarak görüyordum. Sonra farkına varınca tiksindim ondan. Çok şükür ileriye gitmeden anlamış oldum. Belki de fırsat bulsaydı beterini yapardı.

Ben sosyal medyada resim paylasilmasini bile sacma buluyorum.arada bir guzel bi sey olur paylasilir da her anini her saniyesini surekli paylasmak niye?? Hele ki su blogger annelere acayip kıl oluyorum.sirf para kazanacak hediye alacak diye cocugunun uzerinden prim yapip sacma sapan seylerin reklamlarini yapiyorlar.kendi evinde asla kullanmadigi urunu insanlara ovup duruyorlar.surekli cocuklarinin gun icinde yaptiklarini paylasiyorlar.
Çok çok resim paylaşımına karşıyım. Tamam arada içinden gelir paylaşmak istersin zaten eğer listen belli kişilerden ibaretse bunu sorun olarak gçrmüyorum. Ama çıplak video da paylaşılmamalı yani. Yazık değil mı o çocuğun vücudunu herkes görüyor inceliyor.

En güzeli sosyal medya kullanmamak ;)
Enişten de tam kendine layık sekilde gebermiş pislik

Back
X