• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl düşüncesizlik bu?

Benim de bi arkadaşım 2 yaşındaki kızının çırılçıplak bi havuz videosunu paylaşmıştı hem de onlarca. İçim yanmıştı resmen. Anne babası olmamız bize bu hakkı vermez. Doğduğu andan itibaren mahremiyetlerine saygı duymamız gerek. Kaldı ki ortalık pedofili pisliklerle kaynıyo. Düşüncesizlik mi cahillik mi bilmiyorum ama çok üzülüyo ve çok kızıyorum. Aklım almıyo. Kız erkek farketmez her şekilde istismardır bence bu ana babanın yaptığı.

Dediğinizde haklısınız tabi ki sapıkların var olması ile alakası yok ama malesef sapıklar çok fazla olduğu için bunu söyleme gereği duydum. Diğer türlü zaten “çocuğunu çıplak çıplak videolarını burda paylaşma” dediğimde farklı da algılayabilir onu demeye hakkım olmaz. Ama bu şekilde uyarmam gerektiğini düşündüm açıkçası. Yani bilmiyorum boş yere uyardım zaten silmedi hikayede kaldı kendi kendine silinmiş.
Yazık diyorum başka birşey diyemiyorum.

Yok zaten sapıklar konusunda çok haklısınız. Ama sapıkları düşünmeseler bile basit bir mantık kurarak çocuğun mahremini ortalığa saçmamaları gerektiğini düşünmeleri lazım demek istemiştim. Olayın sapık boyutunu söylediğiniz halde anlamamış. Bir de çocuk yetiştirmeye çalışıyor böyleleri.

Yok zaten sapıklar konusunda çok haklısınız. Ama sapıkları düşünmeseler bile basit bir mantık kurarak çocuğun mahremini ortalığa saçmamaları gerektiğini düşünmeleri lazım demek istemiştim. Olayın sapık boyutunu söylediğiniz halde anlamamış. Bir de çocuk yetiştirmeye çalışıyor böyleleri.

Evet onu zaten anlayamıyorum mahremini düşünen yok.yazık çok üzülüyorum:(

Benim de bi arkadaşım 2 yaşındaki kızının çırılçıplak bi havuz videosunu paylaşmıştı hem de onlarca. İçim yanmıştı resmen. Anne babası olmamız bize bu hakkı vermez. Doğduğu andan itibaren mahremiyetlerine saygı duymamız gerek. Kaldı ki ortalık pedofili pisliklerle kaynıyo. Düşüncesizlik mi cahillik mi bilmiyorum ama çok üzülüyo ve çok kızıyorum. Aklım almıyo. Kız erkek farketmez her şekilde istismardır bence bu ana babanın yaptığı.
Anne baba saygı duymuyor ki başkaları saygı duysun. Sonra çocuk bunu normal sanıp başkası yaklaştığı zaman ses çıkaramıyor,bağıranıyor. Ay ne diyim Allah herkesin evladına sağlık ve güzel bir ömür silesin. Ben uyardım gerisi beni ilgilendirmez şu dk dan sonra. Kadın zırt pırt paylaşım yapıyor böylelerini listemden silicem yoksa sinirlerim bozulmakla kalıyor.

Back
X