• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl düşüncesizlik bu?

Ben aynı bu konuda kuzenimi uyardığım için kuzenim tarafından kıskanç damgası yemiştim. Hatta buraya konu açmıştım sanane seni ilgilendirmez diyenler de olmuştu. Pedofili diye bir gerçek var. Benim başıma gelmez demesin kimse. O fotoğrafları sapkın birinin alıp iğrenç sitelerde paylaşmayacağı ne malum. Şimdi gelip isteyen istediğini paylaşır sanane diyenlerde olur. Çocukların bu şekilde fotoğraflarının paylaşılmasından rahatsız oluyorum.
İstediğini desin ben uyarmak istedim ne diyeceğini hiç düşünmeden çünkü videoyu görseniz gerçekten uyarmadan duramazsınız.
Çocuğun havuzda olan pozisyonu bile bir sapığı ciddi derecede tahrik edecek bir vaziyette. Sosyal medyadan alıp onu başka yerlerde de paylaşabilir internet ortamı öyle masum değil ki.
Ben o küçük kızın hakkını düşünerek uyardım ister dikkate alır ister almaz.

Tabiiki.. o yasta hoslanmamissin demekki kotubirsey oldugunu anlamissin. O zaman duyulmuyodu iste.. aileler inanmiyodu belki.. taciz tecavuz hep vardi ama.. Allah yavrularimizi korusun
Amin inşallah.kimsenin başına gelmesin küçücük çocukların taciz edildiğini duydukça içim acıyor. Bazı zamanlar farkında olmadan onları koruyamayabiliriz. :(

Tacize uğramayan kadın yok maalesef. O yüzden ben de çok korkuyorum, sürekli gözümün önünde tutacağım kızımı evet ama ya gözden bir şey kaçırırsam, şimdiden uykularım kaçıyor benim yaşadığımı kızım yaşamasın. Hayat, insanlar çok acımasız, çok arsız.
Çocuğunu dakika dakika paylaşanlar var. Bu insanlar da sağlıklı değiller. Arada bir belki belki. Ama sabah günaydinla başlatıp geceyi iyi gecelerle sonlandıran anneler var.
Evet paylaşımlar abartılıyor. Tamam bazen dayanamayıp paylaşmak istiyorsun kızınla bir kare ama onun da bir dozu olmalı çıplak video atmak gerçekten cahillik ötesi birşey.

Öz eniştem komikti derken anlatım bozukluğu mu var?
Valla bu ülkede doğmadım,ben başka ülkede yaşadım bu durumu.
Ülke ile alakası olduğunu düşünmüyorum her yerde sapık var bence.

Eniştenin özü üveyi olmaz zaten kan bağının olmadığı biri ya ondan demiş arkadaş
Konu hakkında da çok haklısın
Ben de anlamıyorum her anını paylaşanları
Kızı erkeği yok
Çocuklarınızı kimse ile yalnız bırakmayın
Kötülük hep yakınlardan geliyor

Enişteniz ile yaşadığınız gerçekten çok korkunç ve çok üzücü :KK43: Enişteniz ve onunla aynı zihniyetteki tüm yaratıklar silinsin inşallah yeryüzünden. Rabbim ıslah etsin onları. Açtığınız konuya kesinlikle katılıyorum. O çocuğun bedenini mahremiyetini insanlarla paylaşmak çok ama çok büyük hata. Umarım bu ailelerde yaptıkları hatalardan döner biran önce. Allahım kimseyi evladı ile sınamasın ve kimseyi o pisliklerle karşılaştırmasın inşallah.
Malesef silinmiyor ve git gide çoğalıyor. Nasıl mümkün oluyor küçük bir çocuğa dokunabilmek onu da anlamıyorum.
Allah belalarını versin hepsinin.

Kendi özel hayatlarinizi sergilemeyi cok sevenler, cocuklarinizi buna alet etmeyin.
Özel hayat diye birsey vardi bir ara ne oldu ona.
Cosmus youtuberlar, herkes deli gibi sürekli birseyler paylasma derdinde.
Ya olum siz bu hayati gercekten nasil yasiyorsunuz ya.
Telefon ele monte edilsin herkes rahatlasin.
Cocuklari alet etmeyin, kimileri üzerinden para bile kazaniyor, bozaginiza dursun. Günah be o masumlara.
Milyonlarin ulasabildigi sitelerde kendilerini izledikleri zaman ne hissedecekler.
Kullanilmis hissetmez mi insan kendini, neden demez mi?
Bazi youtuberler var gercekten severim. Örnek alirim ama yine de cocuklarini görmek beni rahatsiz ediyor, cünkü sapigi pedofilisi de o videoya ulasabiliyor. Korkunc. Kendiniz hadi yaptiniz, cocuklari cekmeyin ablalarim abilerim.
Iki tane dünya tatlisi evladim var, koysam beyeneni cok olur. Koymuyorum. Beyenmesinler.
Benim evlatlarimi bir zahmet likelamayin.
Lazim degil.

Eniştenin özü üveyi olmaz zaten kan bağının olmadığı biri ya ondan demiş arkadaş
Konu hakkında da çok haklısın
Ben de anlamıyorum her anını paylaşanları
Kızı erkeği yok
Çocuklarınızı kimse ile yalnız bırakmayın
Kötülük hep yakınlardan geliyor
Anlatım bozukluğu yapmışım :)
Bazen oluyor düzeltiym bare şimdi ona takılan çok olur.
Kesinlikle kimseyle yalnız bırakılmaz. Bazen kızıma kangurudayken eline koluna dokunan oluyor sinirlerim tepeme çıkıyır. İnsanlar da arsız düşüncesiz mı anlamıyorum

Bence cocugun mahremiyet duygusunu zedeleyecek sekilde resim ve video paylasan anne baba ceza yemeli. Cocuklarimiz sahsi malimiz degil. Kimin nerde onlari nasil kullandigini nerde biliyorlar. Ben cocuklarimi paylasmiyorum, aile icindede yasakladim. Ilk tepki gösterildi simdi alisti hepsi.

Öz eniştem komikti derken anlatım bozukluğu mu var?
Valla bu ülkede doğmadım,ben başka ülkede yaşadım bu durumu.
Ülke ile alakası olduğunu düşünmüyorum her yerde sapık var bence.
Öz olması için kan bağının olması veya olmama ihtimali lazım enişteyle kan bağı olamaz zaten dış kapının mandalı yinede aile içi olması üzücü

Taciz sadece bu ülkede var demedim bu ülkede tacize uğramadım diyen kadın yoktur dedim

Annem beni minicik bebekken çocukken her halimi paylaşıp, üzerimden maddi ya da manevi prim kassaydı onu affetmezdim. Minicik çocukların rızası yok, haberi yok milyonların gözleri önünde.
Çocuk yeni doğmuş suratına radyasyon zararlı falan dinlemeyip telefonu sokmuşlar hemen. Kadın doğumdan çıkalı 2 saat olmuş çocuğun yüzünü emojiyle kapatarak(aman deyim nazar değer ha) paylaşıyor e hiç paylaşmasan ne olur? Ben de bir ara baya sinirleniyordum ama şimdi sadece bebeklere üzülebiliyorum. Hele 2 yaşında çocuğa dudak büzmeyi öğretip poz verdirip paylaşanlar ay yine sinirlendim bak. Herkes anne olmasın ya devletin bu çocukları korumak için müdahale etme yetkisi bulunsun

Bence cocugun mahremiyet duygusunu zedeleyecek sekilde resim ve video paylasan anne baba ceza yemeli. Cocuklarimiz sahsi malimiz degil. Kimin nerde onlari nasil kullandigini nerde biliyorlar. Ben cocuklarimi paylasmiyorum, aile icindede yasakladim. Ilk tepki gösterildi simdi alisti hepsi.
Bende ceza yemeli diye düşünüyorum.

Annem beni minicik bebekken çocukken her halimi paylaşıp, üzerimden maddi ya da manevi prim kassaydı onu affetmezdim. Minicik çocukların rızası yok, haberi yok milyonların gözleri önünde.
Çocuk yeni doğmuş suratına radyasyon zararlı falan dinlemeyip telefonu sokmuşlar hemen. Kadın doğumdan çıkalı 2 saat olmuş çocuğun yüzünü emojiyle kapatarak(aman deyim nazar değer ha) paylaşıyor e hiç paylaşmasan ne olur? Ben de bir ara baya sinirleniyordum ama şimdi sadece bebeklere üzülebiliyorum. Hele 2 yaşında çocuğa dudak büzmeyi öğretip poz verdirip paylaşanlar ay yine sinirlendim bak. Herkes anne olmasın ya devletin bu çocukları korumak için müdahale etme yetkisi bulunsun
Evet bazı kız çocuklarının her ama her halini paylaşan ve bunun üstünden para kazanalara da kuzuyorum. İzliyorum evet tatlı mı tatlı ama herkes iyi biyetle izlemiyor malesef. Olan benim uykuma oldu.

Size katılıyorum. O cocuklukların çıplak videoları sorun değil ama o kadar sapık pedofili var ki hem de hiç tahmin etmeyeceğiniz yakın cevrelerimizde bile.. Bu devirde böyle paylaşımlar doğru değil. Sonra o çocuklara pis gözle bakıp plan kurup kaçırıyorlar.. Ortalık pislik oldu cocukları kimden nelerden sakınacağımızı şaşırdık ..

Evet bazı kız çocuklarının her ama her halini paylaşan ve bunun üstünden para kazanalara da kuzuyorum. İzliyorum evet tatlı mı tatlı ama herkes iyi biyetle izlemiyor malesef. Olan benim uykuma oldu.
Herkes "ayy ne tatlı" diyerek izlemiyor bu memlekette hiç mi pedofili yok. Evet bebeği üzerinden takipçi kasıp, reklam alıp para kazanıyorlar hatta beleş geçiniyorlar. Bu da çocuk istismarı değil midir? 1 kuruş vergisini bizde bırakmayan devlet bunlara neden göz yumuyor?

Enişte geberdi gırtlak kanserinden. O günden sonra bidaha görüşmedim yani bize geldiğini duydukça ben kaçtım eve girmedim. Zaten gündüz öğlen saatlerinde geliyordu anneannem evdeyken.
Anneanneme söyledim bana inanmamıştı. Yıllar sonra öğrendim ki kız kardeşime de aynılarını yapıyormuş ve bu pislik beyaz saçlı 60 yaşlarında bir amcaydı yani.
Allah'ın işi işte. O pis diliyle sizi taciz ediyor, gırtlak kanserinden gidiyor. Yaptığının cezasını dünyada da çekmiş.

Ben kızımın bırak çıplak resmini, normal resmini de eklemem. Sosyal medyada kızımın olduğu sadece 2 resim var, o da tek başına değil, ailecek çekindiğimiz resimler. Deli gibi sürekli çocuklarının resimlerini ekleyenleri anlamıyorum.

Her gün buraya konu açıcak fırsatı nasıl buluyorsun beben yok mu senin :27:
Neyse konuya gelicek olursak paylaşılmasına karşı degilim ama herkese açık paylaşılmasına karşıyım

Ben birçok insanın anne baba olmaması gerektiğini de düşünüyorum ama ne yapabiliyoruz, hiç :KK51:

Ben karışılmaması taraftarıyım.
Doğru ya da yanlış, anası var babası var, daha yakınları var vs.
İsteyen istediğini yapar.
Zira bugün sen haklı olarak yorum yaparsın ama yarın dengesizin biri çocuğunun kolunun göründüğü fotoğrafa aynısını yapar.
Bu arada pedofilinin kızı erkeği yok, o sebeple kızlara ayrıca dikkat etmemize gerek yok. Kıza da erkeğe de eşit derecede ihtimam göstermeliyiz.

Ya bu sosyal medyaya çocuklarının hemde kız çocukların çıplak resimlerini koyanlar var. Benim aklım almıyor nasıl yapıyorlar bunu? Yapmayın gözünüzü seveyim onca sapık var etrafta. Bir arkadaşım kızının videosunu çekip 2 yaşında ki kız çocuğunun havuzda oynarken çıplak videosunu koymuş. Uyardım uyarmasına ama benim ciddi anlamda aklım almıyor nasıl böyle birşey yapabildiğini hele ki hergün bir sapık haberi çıkıyor.
Aranızda yapan varsa yapmayın,atmayın küçücük çocukların çıplak resimlerini. Ya resmen içime öküz oturdu. Sabah sabah sinirlerim bozuldu.
Ben kendi kızımın resimlerini atarken bile düşünerek atıyorum ki llistemde de çok erkek yoktur.
Ben küçükken eniştem tarafından taciz edildim dilini ağzıma sokup duruyordu. 4 5 yaşlarında onu sevgi zannediyordum 6 yaşıma gelene kadar tacize devam etti ve bunu ben 6 yaşımdayken yanlış birşey olduğunu kendim fark edip birdaha gitmedim onun kucağına. Allahından bulsun hatırladıkça tiksiniyorum.
Yani ne amca ne dayı ne kimseye güven olmaz. o yüzden çocuklarınızı koruyun,kollayın.

Tehlikenin sadece kız çocukları için olduğunu düşünmek,
Ve
Tacizcinin sadece erkek olabileceğini düşünmek,
İki büyük hata bana sorarsan

Kız ve erkek çocukları aynı oranda tehlikede
Daha az rastlansana, kadın tacizci de var.
Hatta çocuğunu istismar eden anne de var...

1-2 sene kadar önce,
Evimin yakınında bir ortaokulda, 7. Sınıf öğrencisi ile evli bir kadın öğretmenin cinsel içerikli mesajlaşmalarını yakalamış çoçuğun velisi.
Çok çok etkilenmiştim..
kadın olması, öğretmen olması, o çocukla o muhabbetin nasıl oraya geldiği... hiç bir şeyi aklım almıyor..

Tehlikenin sadece kız çocukları için olduğunu düşünmek,
Ve
Tacizcinin sadece erkek olabileceğini düşünmek,
İki büyük hata bana sorarsan

Kız ve erkek çocukları aynı oranda tehlikede
Daha az rastlansana, kadın tacizci de var.
Hatta çocuğunu istismar eden anne de var...

1-2 sene kadar önce,
Evimin yakınında bir ortaokulda, 7. Sınıf öğrencisi ile evli bir kadın öğretmenin cinsel içerikli mesajlaşmalarını yakalamış çoçuğun velisi.
Çok çok etkilenmiştim..
kadın olması, öğretmen olması, o çocukla o muhabbetin nasıl oraya geldiği... hiç bir şeyi aklım almıyor..
bemimde pedagog arkadasim anlatmisti.. oz annesi kizina oral yaptiriyomus : ( bunlari duyunca yansin dunya kopsun kiyamet diyoruzda.. kimse bu yavrulari kurtarmiyor. Bi sekilde ortaya cikmasa uzun yillar devam edecek belkide

Back
X