Ben sosyal medyada cocuklarimi paylasmiyorunki ciplak olarak paylasayim. Yapanda yapar kimseye karisamam. Uyarsan kiskanc fesat damgasi yersin:)) Buarada noldu o enisten? Hala gorusuyo musunuz? Ailenin haberi oldu mu bu tacizden?
Ben sessiz kalamadım öyle bir video paylaşmış ki sessiz kalamadım uyardım. Bana kızabilir de bilemiyorum belki tepki verir ama umurumda değil.Ben sosyal medyada cocuklarimi paylasmiyorunki ciplak olarak paylasayim. Yapanda yapar kimseye karisamam. Uyarsan kiskanc fesat damgasi yersin:)) Buarada noldu o enisten? Hala gorusuyo musunuz? Ailenin haberi oldu mu bu tacizden?
Iste cocuklara inanmak lazim, boyle birseyi niye uydursunki : ( cok kotu birsey yasamissin daha duyarli olman normal. Maalesef sosyal medyanin kolesi olmus herkesEnişte geberdi gırtlak kanserinden. O günden sonra bidaha görüşmedim yani bize geldiğini duydukça ben kaçtım eve girmedim. Zaten gündüz öğlen saatlerinde geliyordu anneannem evdeyken.
Anneanneme söyledim bana inanmamıştı. Yıllar sonra öğrendim ki kız kardeşime de aynılarını yapıyormuş ve bu pislik beyaz saçlı 60 yaşlarında bir amcaydı yani.
Iste cocuklara inanmak lazim, boyle birseyi niye uydursunki : ( cok kotu birsey yasamissin daha duyarli olman normal. Maalesef sosyal medyanin kolesi olmus herkes
O inanmayınca daha başka kimseye söyleyemedim mesela. Çocuk aklı işte.Iste cocuklara inanmak lazim, boyle birseyi niye uydursunki : ( cok kotu birsey yasamissin daha duyarli olman normal. Maalesef sosyal medyanin kolesi olmus herkes
Ben aynı bu konuda kuzenimi uyardığım için kuzenim tarafından kıskanç damgası yemiştim. Hatta buraya konu açmıştım sanane seni ilgilendirmez diyenler de olmuştu. Pedofili diye bir gerçek var. Benim başıma gelmez demesin kimse. O fotoğrafları sapkın birinin alıp iğrenç sitelerde paylaşmayacağı ne malum. Şimdi gelip isteyen istediğini paylaşır sanane diyenlerde olur. Çocukların bu şekilde fotoğraflarının paylaşılmasından rahatsız oluyorum.Ya bu sosyal medyaya çocuklarının hemde kız çocukların çıplak resimlerini koyanlar var. Benim aklım almıyor nasıl yapıyorlar bunu? Yapmayın gözünüzü seveyim onca sapık var etrafta. Bir arkadaşım kızının videosunu çekip 2 yaşında ki kız çocuğunun havuzda oynarken çıplak videosunu koymuş. Uyardım uyarmasına ama benim ciddi anlamda aklım almıyor nasıl böyle birşey yapabildiğini hele ki hergün bir sapık haberi çıkıyor.
Aranızda yapan varsa yapmayın,atmayın küçücük çocukların çıplak resimlerini. Ya resmen içime öküz oturdu. Sabah sabah sinirlerim bozuldu.
Ben kendi kızımın resimlerini atarken bile düşünerek atıyorum ki llistemde de çok erkek yoktur.
Ben küçükken öz eniştem tarafından taciz edildim dilini ağzıma sokup duruyordu. 4 5 yaşlarında onu sevgi zannediyordum 6 yaşıma gelene kadar tacize devam etti ve bunu ben 6 yaşımdayken yanlış birşey olduğunu kendim fark edip birdaha gitmedim onun kucağına. Allahından bulsun hatırladıkça tiksiniyorum.
Yani ne amca ne dayı ne kimseye güven olmaz. o yüzden çocuklarınızı koruyun,kollayın.
Tabiiki.. o yasta hoslanmamissin demekki kotubirsey oldugunu anlamissin. O zaman duyulmuyodu iste.. aileler inanmiyodu belki.. taciz tecavuz hep vardi ama.. Allah yavrularimizi korusunO inanmayınca daha başka kimseye söyleyemedim mesela. Çocuk aklı işte.
En azından onun doğru olmadığını kendim farkedip uzaklaştım. Ki ben şanslı sayıyorum kendimi daha kötüsünü de yapabilirdi.
Aynen uyardigin an kiskanc oluyosun:) almayim basima belayi diyosun. Bende akil ondada vardir diye dusunuyosunBen aynı bu konuda kuzenimi uyardığım için kuzenim tarafından kıskanç damgası yemiştim. Hatta buraya konu açmıştım sanane seni ilgilendirmez diyenler de olmuştu. Pedofili diye bir gerçek var. Benim başıma gelmez demesin kimse. O fotoğrafları sapkın birinin alıp iğrenç sitelerde paylaşmayacağı ne malum. Şimdi gelip isteyen istediğini paylaşır sanane diyenlerde olur. Çocukların bu şekilde fotoğraflarının paylaşılmasından rahatsız oluyorum.
Normal fotoğraflarını bile koymuyorum.Ya bu sosyal medyaya çocuklarının hemde kız çocukların çıplak resimlerini koyanlar var. Benim aklım almıyor nasıl yapıyorlar bunu? Yapmayın gözünüzü seveyim onca sapık var etrafta. Bir arkadaşım kızının videosunu çekip 2 yaşında ki kız çocuğunun havuzda oynarken çıplak videosunu koymuş. Uyardım uyarmasına ama benim ciddi anlamda aklım almıyor nasıl böyle birşey yapabildiğini hele ki hergün bir sapık haberi çıkıyor.
Aranızda yapan varsa yapmayın,atmayın küçücük çocukların çıplak resimlerini. Ya resmen içime öküz oturdu. Sabah sabah sinirlerim bozuldu.
Ben kendi kızımın resimlerini atarken bile düşünerek atıyorum ki llistemde de çok erkek yoktur.
Ben küçükken öz eniştem tarafından taciz edildim dilini ağzıma sokup duruyordu. 4 5 yaşlarında onu sevgi zannediyordum 6 yaşıma gelene kadar tacize devam etti ve bunu ben 6 yaşımdayken yanlış birşey olduğunu kendim fark edip birdaha gitmedim onun kucağına. Allahından bulsun hatırladıkça tiksiniyorum.
Yani ne amca ne dayı ne kimseye güven olmaz. o yüzden çocuklarınızı koruyun,kollayın.
Bundan bir kaç yıl önce facebook ta küçük kız çocuklarının fotoğraflarının paylaşıldığı bir sayfa vardı. Şikayet ederek sayfayı kapattırmıştık. Allahım fotoğrafların altına yapılan yorumları bir görseniz. Koca koca adamlar!! ( adam değiller gerçi) iğrenç yorumlar yapmışlar. Kızımın fotoğrafının altında böyle yorumlar okusam kafayı yerim herhalde. Şimdi kız erkek de farketmiyor artık.Aynen uyardigin an kiskanc oluyosun:) almayim basima belayi diyosun. Bende akil ondada vardir diye dusunuyosun
Insanlar mi degisti var olan sapkinliklari miBundan bir kaç yıl önce facebook ta küçük kız çocuklarının fotoğraflarının paylaşıldığı bir sayfa vardı. Şikayet ederek sayfayı kapattırmıştık. Allahım fotoğrafların altına yapılan yorumları bir görseniz. Koca koca adamlar!! ( adam değiller gerçi) iğrenç yorumlar yapmışlar. Kızımın fotoğrafının altında böyle yorumlar okusam kafayı yerim herhalde. Şimdi kız erkek de farketmiyor artık.
Öz eniştem komikti derken anlatım bozukluğu mu var?Konu ciddi olsa da öz eniştem komikti
Sanmıyorum bu ülkede hiç tacize uğramadım diyen kadın olsun. Bende çok uğradım keske enişte gibi kan bağım bile olmayan biri olsaydı
Arkadaşın düşünememiştir belki uyarmışsın sen gerisi kendi kararı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?