Arkadaşım duyarlılığını anlıyorum ama bir sapık nelerden tahrik olur çocuklarımızı o giysilerden fotoğraflardan ve pozisyonlardan uzak tutalım diye bir anlayış çok yanlış. Adam sapık işte; çocuğun çıplak fotoğrafını da görse eşofmanlı fotoğrafını da görse pis pis düşünecek. Bu canavarlar yavru kediye tecavüz ediyor giysi fotoğraf çıplaklık ya da giyiniklik bunları durduran ya da tetikleyen şeyler değil. Çocukları bunlardan korumanın yolu bence bu değilİstediğini desin ben uyarmak istedim ne diyeceğini hiç düşünmeden çünkü videoyu görseniz gerçekten uyarmadan duramazsınız.
Çocuğun havuzda olan pozisyonu bile bir sapığı ciddi derecede tahrik edecek bir vaziyette. Sosyal medyadan alıp onu başka yerlerde de paylaşabilir internet ortamı öyle masum değil ki.
Ben o küçük kızın hakkını düşünerek uyardım ister dikkate alır ister almaz.
cok manidar olmus girtlak kanserinden ölmesi; obur tarafta geregini yapiyorlardir onaEnişte geberdi gırtlak kanserinden. O günden sonra bidaha görüşmedim yani bize geldiğini duydukça ben kaçtım eve girmedim. Zaten gündüz öğlen saatlerinde geliyordu anneannem evdeyken.
Anneanneme söyledim bana inanmamıştı. Yıllar sonra öğrendim ki kız kardeşime de aynılarını yapıyormuş ve bu pislik beyaz saçlı 60 yaşlarında bir amcaydı yani.
çok güzel birşey yapmışsınız tepkisiz kalmayışınız benim için örnek alınacak hal.Ya bu sosyal medyaya çocuklarının hemde kız çocukların çıplak resimlerini koyanlar var. Benim aklım almıyor nasıl yapıyorlar bunu? Yapmayın gözünüzü seveyim onca sapık var etrafta. Bir arkadaşım kızının videosunu çekip 2 yaşında ki kız çocuğunun havuzda oynarken çıplak videosunu koymuş. Uyardım uyarmasına ama benim ciddi anlamda aklım almıyor nasıl böyle birşey yapabildiğini hele ki hergün bir sapık haberi çıkıyor.
Aranızda yapan varsa yapmayın,atmayın küçücük çocukların çıplak resimlerini. Ya resmen içime öküz oturdu. Sabah sabah sinirlerim bozuldu.
Ben kendi kızımın resimlerini atarken bile düşünerek atıyorum ki llistemde de çok erkek yoktur.
Ben küçükken eniştem tarafından taciz edildim dilini ağzıma sokup duruyordu. 4 5 yaşlarında onu sevgi zannediyordum 6 yaşıma gelene kadar tacize devam etti ve bunu ben 6 yaşımdayken yanlış birşey olduğunu kendim fark edip birdaha gitmedim onun kucağına. Allahından bulsun hatırladıkça tiksiniyorum.
Yani ne amca ne dayı ne kimseye güven olmaz. o yüzden çocuklarınızı koruyun,kollayın.
İnşallah :))cok manidar olmus girtlak kanserinden ölmesi; obur tarafta geregini yapiyorlardir ona
Enişte geberdi gırtlak kanserinden. O günden sonra bidaha görüşmedim yani bize geldiğini duydukça ben kaçtım eve girmedim. Zaten gündüz öğlen saatlerinde geliyordu anneannem evdeyken.
Anneanneme söyledim bana inanmamıştı. Yıllar sonra öğrendim ki kız kardeşime de aynılarını yapıyormuş ve bu pislik beyaz saçlı 60 yaşlarında bir amcaydı yani.
Sanki her sey aninda etkisini gosteriyo gibi:) simdi koydun ne malum sapigin biri seneye gorup senaryo yazacak insallah olmazda tabi bole birsey.. 10 yildir sigara iciyorum ama kanser filan olmadim diyen gibi.. olmadin ama olma ihtimalin yuksek!Ben bebeğimin fotoğraflarını paylaşmıyorum diye uzaylı muamelesi görmüştüm,bi komşu oturmasında...
"Doğduğundan beri kızımın fotolarını koyuyorum hiç de bişey olmadı "dedi birisi..Zorundaymışım gibi dışlayıcı ayıplayıcı cümleler kurdu.
Bir şeyi herkesin yapıyor olması,o şeyin doğru olduğunu göstermez.Ama maalesef günümüzde, tuvaletine kadar paşlaşma hastalığı olanlar paylaşmayanları anormal görüyor.
Sevgili hanimlar cok haklisiniz cocuklarimiza dikkat etmeliyiz.Onlari disarida oldugu gibi sosyal medyada da korumayiz.Yalniz sorunun kokune inelim.O sapiklari yetistirenler de birer anne baba.Lutfen ozellikle erkek cocuklarimizi kiz cocuklarimizdan ayirmaliyim.Kizlarimizdan ustun olduklarini dusunmesinler.Temelinde bu yatiyor.Ben erkegim her seye hakkim var dusuncesine giriyolar.Ya bu sosyal medyaya çocuklarının hemde kız çocukların çıplak resimlerini koyanlar var. Benim aklım almıyor nasıl yapıyorlar bunu? Yapmayın gözünüzü seveyim onca sapık var etrafta. Bir arkadaşım kızının videosunu çekip 2 yaşında ki kız çocuğunun havuzda oynarken çıplak videosunu koymuş. Uyardım uyarmasına ama benim ciddi anlamda aklım almıyor nasıl böyle birşey yapabildiğini hele ki hergün bir sapık haberi çıkıyor.
Aranızda yapan varsa yapmayın,atmayın küçücük çocukların çıplak resimlerini. Ya resmen içime öküz oturdu. Sabah sabah sinirlerim bozuldu.
Ben kendi kızımın resimlerini atarken bile düşünerek atıyorum ki llistemde de çok erkek yoktur.
Ben küçükken eniştem tarafından taciz edildim dilini ağzıma sokup duruyordu. 4 5 yaşlarında onu sevgi zannediyordum 6 yaşıma gelene kadar tacize devam etti ve bunu ben 6 yaşımdayken yanlış birşey olduğunu kendim fark edip birdaha gitmedim onun kucağına. Allahından bulsun hatırladıkça tiksiniyorum.
Yani ne amca ne dayı ne kimseye güven olmaz. o yüzden çocuklarınızı koruyun,kollayın.
Dediğinizde haklısınız tabi ki sapıkların var olması ile alakası yok ama malesef sapıklar çok fazla olduğu için bunu söyleme gereği duydum. Diğer türlü zaten “çocuğunu çıplak çıplak videolarını burda paylaşma” dediğimde farklı da algılayabilir onu demeye hakkım olmaz. Ama bu şekilde uyarmam gerektiğini düşündüm açıkçası. Yani bilmiyorum boş yere uyardım zaten silmedi hikayede kaldı kendi kendine silinmiş.Sapıkların var olup olmamasıyla alakası yok bence bu durumun. Herkesin mahremi var, çocukların da... Çocuğun mahremini korumak ailenin görevidir. Bazı aileler çocuğunun bir birey olduğunun farkında değil. Çocuklarını kendi malları sanıyorlar sanırım.
Yolda sevimli bulduğumuz yetişkin insanları gidip öpmüyorsak başkalarının çocuklarını da öpmemeliyiz ve kendimiz çıplak gezmiyorsak çocuğu da gezdirmemeliyiz. Bunun bilincinde olmayan insanlar üremese keşke.
Biz kendimizi de yırtsak böyle çocuklar yetiştiren anneler o kadar çok ki. Çoğu erkek kendine herşeyi yapmakta öZgür olduğunu sanıyor.Sevgili hanimlar cok haklisiniz cocuklarimiza dikkat etmeliyiz.Onlari disarida oldugu gibi sosyal medyada da korumayiz.Yalniz sorunun kokune inelim.O sapiklari yetistirenler de birer anne baba.Lutfen ozellikle erkek cocuklarimizi kiz cocuklarimizdan ayirmaliyim.Kizlarimizdan ustun olduklarini dusunmesinler.Temelinde bu yatiyor.Ben erkegim her seye hakkim var dusuncesine giriyolar.
Kizlar icin de gecerli tabi.Cocuklariniza soylediklerinizi iyi secin.Cocuklarin beyni taze sizi dinlemediklerini dusundugunuz zamanlarda bile sizi dinlerler.Aslan oglum, kizlari pesinden kosturacak benim oglum, Cok yakisikli olcak benim oglum,erkek annesiyim ben, Benim oglusum bi tane.vssBu tur sozler 3 yasindaki bir cocugun beynine yerlesmesi zor degil
Evet baya acı çekmiş sesi kısılmış konuşamamış.Yilanlar kemiriyordur o dili insallah... pislik igrenc insan... aci ceke ceke gebermis olmasi tek tesellim oldu...
Ben bebeğimin fotoğraflarını paylaşmıyorum diye uzaylı muamelesi görmüştüm,bi komşu oturmasında...
"Doğduğundan beri kızımın fotolarını koyuyorum hiç de bişey olmadı "dedi birisi..Zorundaymışım gibi dışlayıcı ayıplayıcı cümleler kurdu.
Bir şeyi herkesin yapıyor olması,o şeyin doğru olduğunu göstermez.Ama maalesef günümüzde, tuvaletine kadar paşlaşma hastalığı olanlar paylaşmayanları anormal görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?