• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Düşünmeliyim Ne Tepki Göstermeliyim ?

Ponciginannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
692
374
53
34
Neden böyle oluyor böyle yapılıyor bilmiyorum gerçekten 2 bayramdır bu durumu yaşıyorum bu bayram baya bir zoruma gitti ama ne yapacagımı bilemiyorum üzüldüm de yanlış mı düşünüyorum onu bile bilemiyorum sizlere sormak istedim
Eşimin Ailesi Daha doğrusu kayınvalidem ve görümcem her bayramda gideriz zaten bayramın ilk günü akşama kadar kayınvalidemdeydik kurbanlık vs derken daha sonra kendi aileme geçtik
görümceme de uğradk bayramlaştık fakat onlar gelmiyorlar bayramda bilemiyorum hiç bir zaman saygıda kusur etmemişimdir
evime gelen herkese elimden geldiğince her zaman en güzel şekilde ağırlamaya çalışmışımdır insan oğlunun evine gelmez mi kardeşinin ? onlar sana gelirken üstelik bir tepki göstermelimiyim eşime birşey söylemelimiyim ? siz olsanız ne yapardınız

Bir şey yapmıyorum.
Benim kayınvalide ve görümce çok çok ısrar edersem gelir bize.
Hele şu pandemi dolayısıyla biz de 3 defa gittik yarım saatlik. Onlar hiç gelmediler.
Bu arada aramız çok iyi, çok şükür.

Gelmesinler daha ne istiyosun 😃😃 kimise gelip gitmezlet diye dert eder sende niye gelmiyolar asldlflglglgl

Görümcen bizzat davet et sana özel ikramlar hazırlarım gel de gelir koşa koşa

Neden böyle oluyor böyle yapılıyor bilmiyorum gerçekten 2 bayramdır bu durumu yaşıyorum bu bayram baya bir zoruma gitti ama ne yapacagımı bilemiyorum üzüldüm de yanlış mı düşünüyorum onu bile bilemiyorum sizlere sormak istedim
Eşimin Ailesi Daha doğrusu kayınvalidem ve görümcem her bayramda gideriz zaten bayramın ilk günü akşama kadar kayınvalidemdeydik kurbanlık vs derken daha sonra kendi aileme geçtik
görümceme de uğradk bayramlaştık fakat onlar gelmiyorlar bayramda bilemiyorum hiç bir zaman saygıda kusur etmemişimdir
evime gelen herkese elimden geldiğince her zaman en güzel şekilde ağırlamaya çalışmışımdır insan oğlunun evine gelmez mi kardeşinin ? onlar sana gelirken üstelik bir tepki göstermelimiyim eşime birşey söylemelimiyim ? siz olsanız ne yapardınız
Allah kurtarmış daha ne istiyorsun

Burada hep geliyorlar diye konu açılır ilk defa gelmiyorlar diye konu açanı görüyorum 😬 o yüzden hazırlıksız yakalandım :KK53:
hhaha :D iyi geldi bu yorum gerçekten
biraz üzüldüm ayrımcılık yapıldığını düşünüyorum
kayınvalidem neysede
görümceme her bayram gidiyoruz yani eltime gidiyorsunz da bizi neden ayırım yapıyorsunuz

ya aslında öyledir ama üzldüm
eltime gidip de bana gelmemeleri ne bileyim şu mübarek günde neyin ayrımı bu insan gelmez mi
biz gidiyoruz her bayram
tamam kaynıvalideme zaten gitmek zorundayız gelsede gelmesede görümcem peki ? bana gelmeyene ben sürekli gidiyorum
Yeni mi evlisiniz

Nasıl olsa annesinin evinde bayramlaştığınız için gelmemiştir.Çocukluğumdan beri gördüğüm insanların tekrar evine gitme mantığını anlamamışımdır..Siz ama illa bize de gelsinler istiosanıZ söylemelisiniz,gelir bence görümceniz teklif ederseniz.Ama ne gerek var bilemedim.

Bir şey yapmıyorum.
Benim kayınvalide ve görümce çok çok ısrar edersem gelir bize.
Hele şu pandemi dolayısıyla biz de 3 defa gittik yarım saatlik. Onlar hiç gelmediler.
Bu arada aramız çok iyi, çok şükür.
Şu arkadaşlarının yanında abisine sarılıp kulağına fısıldayip kendine gulduren ergen görümce mi? Geçenlerde okumustum, hep aklıma geliyor olgun tavriniz ;) eğer oysa kendine cekiduzen vermesine sevindim

Back
X