Nasıl düşünmeliyim ?

Benim de epey YouTube de izleyeceğim birikti. Podcast türü şeyler. 😀 Konu sahibi söylese de derdini ben bi gitsem.
Ne yapacayuk
1595364016595.webp

Aboooo. Bir iki kişi akıl verir gider diye düşünüyordum. Bu kadar meraklanıp dert edeceğinizi bileydim başta açık açık anlatırdım 😂 aslında ilişki sırasında olan bsey değildi. Orjinalini söylemek istemediğim için ve sorulmayacağını düşündüğüm için öyle demiştim de bu insanları daha da meraklandırmış 😅 neyse arada bir iki arkadaştan yeterli cevabı aldım ben. Sağolun 😅👍🏻

üşenmedim tüm sayfaları okudum masturbasyonmuş. krallar siz ilişki anında birbirinizden habersiz nasıl yapıyorsunuz o işi ?

Aboooo. Bir iki kişi akıl verir gider diye düşünüyordum. Bu kadar meraklanıp dert edeceğinizi bileydim başta açık açık anlatırdım 😂 aslında ilişki sırasında olan bsey değildi. Orjinalini söylemek istemediğim için ve sorulmayacağını düşündüğüm için öyle demiştim de bu insanları daha da meraklandırmış 😅 neyse arada bir iki arkadaştan yeterli cevabı aldım ben. Sağolun 😅👍🏻
Masturbasyon değil mi daha fantazik cevaplar duymak isterdim neyse bu konuda böyle kapandı

Bacim sen kendinin farkindamisin ya ortada bi durum yok kafadan hikaye salladin suan ne desem ne yapsam diye dusunuyon yada yadasi yok vallaha yani mantikli dusunelim utanılacak birsey ki söyleyemiyorum diyorsun peki ne olabilir yatakta gecen hadi sasirt bizi soyle bakalim neymis o kimsenin tahmin edemediği cok gizli çok ayıp şey

Sana yapılmasını istemediğini başkasına yapmayarak uyararak Konuyu sonlandırma bilirsin..

Back
X