- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Konu sahibi bu mesajı beğenmiş.Bence konu tam olarak bu değil.
Konu sahibi ilk tahmine can havli ile evet demiş olabilir.
Benim de mantığıma oturmadı yani![]()
Bize bir mesaj vermek istiyor olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi bu mesajı beğenmiş.Bence konu tam olarak bu değil.
Konu sahibi ilk tahmine can havli ile evet demiş olabilir.
Benim de mantığıma oturmadı yani![]()
Ne yapacayukBenim de epey YouTube de izleyeceğim birikti. Podcast türü şeyler.Konu sahibi söylese de derdini ben bi gitsem.
Aaa girmiş o zaman siteye hu huuuı aydınlat bizi lütfen bak kaç kişi ziyan olduk gece geceKonu sahibi bu mesajı beğenmiş.
Bize bir mesaj vermek istiyor olabilir![]()
KesinlikleKonu sahibi bu mesajı beğenmiş.
Bize bir mesaj vermek istiyor olabilir![]()
No. O değilüşenmedim tüm sayfaları okudum masturbasyonmuş. krallar siz ilişki anında birbirinizden habersiz nasıl yapıyorsunuz o işi ?
Şimdiki yorumuna göre anladım ki ayrı ayrı mastürbasyon ilişki anında değil .üşenmedim tüm sayfaları okudum masturbasyonmuş. krallar siz ilişki anında birbirinizden habersiz nasıl yapıyorsunuz o işi ?
Masturbasyon değil mi daha fantazik cevaplar duymak isterdim neyse bu konuda böyle kapandıAboooo. Bir iki kişi akıl verir gider diye düşünüyordum. Bu kadar meraklanıp dert edeceğinizi bileydim başta açık açık anlatırdımaslında ilişki sırasında olan bsey değildi. Orjinalini söylemek istemediğim için ve sorulmayacağını düşündüğüm için öyle demiştim de bu insanları daha da meraklandırmış
neyse arada bir iki arkadaştan yeterli cevabı aldım ben. Sağolun
![]()
Herkes kendi aleminde masturbasyon yapıyormuş ilişki sırasında değil.Sen ıstedıgın cevabı aldın da biz almadık konu sahıbı.
Nedir bu bir takım gizemli hareketler, yaz bizde ogrenelım.
Bı saattir sana yardım etmeye calısıyoruz.
Hahahahah aman bu muymus gizemli seyHerkes kendi aleminde masturbasyon yapıyormuş ilişki sırasında değil.
Beklentilere uymadı.
No. O değil
Kesinlikle ben biraz yıkıldım ama halledıcem.Konu sahibi üzdü![]()
Herkes kendi aleminde masturbasyon yapıyormuş ilişki sırasında değil.
Beklentilere uymadı.
Son yazdığı mesajda ilişki anında değil demiş.İliski sirasinda diye ozel olarak belirtmis ama onu yapacaz
Yukarıda mesajında ılıskı anında dedı ama sımdı bana buldurmasın!!Son yazdığı mesajda ilişki anında değil demiş.