Nasıl düşünmeliyim ?

Off ne saçma konu, derdiniz neyse söyleyin anonimsiniz zaten, siz söylememişsiniz ama milletin aklına daha kötü şeyler gelmiş.
Ayrıca kendinizin yaptığı bir şeyi karşı taraf yapıyor diye kızamazsın. O eylemi gerçekleştirdiği an kızma hakkını kaybediyorsun. Siz sigara içiyorsunuz diyelim eşiniz içince kıyameti koparıyorsunuz, böyle bir mantık olabilir mi? :işsiz:

Off ne saçma konu, derdiniz neyse söyleyin anonimsiniz zaten, siz söylememişsiniz ama milletin aklına daha kötü şeyler gelmiş.
Ayrıca kendinizin yaptığı bir şeyi karşı taraf yapıyor diye kızamazsın. O eylemi gerçekleştirdiği an kızma hakkını kaybediyorsun. Siz sigara içiyorsunuz diyelim eşiniz içince kıyameti koparıyorsunuz, böyle bir mantık olabilir mi? :işsiz:
Seks esnasında masturbasyon

Benim aklıma osuruk gelmişti 😂😂😂
Adam zorul zorul osuruyorsa kadın tabi kızar, kadınlar prenses olduğu için sadece fıssslıyordur, o sebeple kendi yapmayı hak görüyordur diye düşünmüştüm 😂😂😂😂
Oysaki bambaşka bir şey çıktı altından 🤪🤪
Iste hayal dunyamız ne kadar sıradan.... 😂 Ben klimasız odada orgazm taklidi dedım mesela.

O da çok ilginç değil mi ya ? Kadın belki de erkek nasıl yani? Sekse ara vermesi gerekir? Acaba kadın da mı ara veriyor? Ah konu sahibi ne dertlere saldın gittin bizi he
Onu da dusundum yalan yok ama canlandıramadım😂😂😂 yan yana yatıp herkes kendine mı yapıyor acaba. Yoksa seksi mı bolup yapıyorlar.
Dıgerı yapanı goruyor mu?

Kafamda deli ve gereksiz sorular..
Keske konu sahıbı gelse de aydınlatsa bızı 😂

O da çok ilginç değil mi ya ? Kadın belki de erkek nasıl yani? Sekse ara vermesi gerekir? Acaba kadın da mı ara veriyor? Ah konu sahibi ne dertlere saldın gittin bizi he

Bu soruyu bende çok merak ediyorum sordum ama cevap alamadım

Onu da dusundum yalan yok ama canlandıramadım😂😂😂 yan yana yatıp herkes kendine mı yapıyor acaba. Yoksa seksi mı bolup yapıyorlar.

:KK70::KK70:
Birbirlerini görüyor olsunlar bari lütfen.
Yoksa çişim geldi deyip tuvalete mi kaçıyorlar yapmak için:KK70:

😂😂 bakalım daha yaşadıkça neler duyucaz. Ciddi ilginç bir durum ama yani hiç oturtamadım kafamda. Konu sahibinin aydınlatması şart 😎

Bence konu tam olarak bu değil.
Konu sahibi ilk tahmine can havli ile evet demiş olabilir.
Benim de mantığıma oturmadı yani😅😅😅

Her gelenin hayal gucunu kullanıp acaba 'bu mu' demesı 😂😂
Oysa yukarıda yazıyor noldugu😂
Hmm ama evet mast olmayadabilir😃 çünkü birisi demiş ki kendini tatmin gibi bir şey mi o da evet demiş. Yani gibi bir şey de olabilir. İşte sanki dirty talk gibi . Çünkü yalan söylemek fln diye de örnek verdi. Konuşmayla alakalı bişi sanki 😂😂 o da hikaye ya sonuçta yalanla bağdaşıyor 😂

Back
X