- 18 Temmuz 2020
- 179
- 180
- 18
- 36
Anlattı ya en sevdiğim mis
Ceylan gel anlatmevzuyu sen actın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlattı ya en sevdiğim mis
Ceylan gel anlatmevzuyu sen actın
![]()
Seks esnasında masturbasyonOff ne saçma konu, derdiniz neyse söyleyin anonimsiniz zaten, siz söylememişsiniz ama milletin aklına daha kötü şeyler gelmiş.
Ayrıca kendinizin yaptığı bir şeyi karşı taraf yapıyor diye kızamazsın. O eylemi gerçekleştirdiği an kızma hakkını kaybediyorsun. Siz sigara içiyorsunuz diyelim eşiniz içince kıyameti koparıyorsunuz, böyle bir mantık olabilir mi?![]()
Iste hayal dunyamız ne kadar sıradan....Benim aklıma osuruk gelmişti
Adam zorul zorul osuruyorsa kadın tabi kızar, kadınlar prenses olduğu için sadece fıssslıyordur, o sebeple kendi yapmayı hak görüyordur diye düşünmüştüm
Oysaki bambaşka bir şey çıktı altından![]()
O da çok ilginç değil mi ya ? Kadın belki de erkek nasıl yani? Sekse ara vermesi gerekir? Acaba kadın da mı ara veriyor? Ah konu sahibi ne dertlere saldın gittin bizi heSeks esnasında masturbasyon
Onu da dusundum yalan yok ama canlandıramadımO da çok ilginç değil mi ya ? Kadın belki de erkek nasıl yani? Sekse ara vermesi gerekir? Acaba kadın da mı ara veriyor? Ah konu sahibi ne dertlere saldın gittin bizi he
O da çok ilginç değil mi ya ? Kadın belki de erkek nasıl yani? Sekse ara vermesi gerekir? Acaba kadın da mı ara veriyor? Ah konu sahibi ne dertlere saldın gittin bizi he
Kendimizi geliştirmemiz gerekIste hayal dunyamız ne kadar sıradan....Ben klimasız odada orgazm taklidi dedım mesela.
Onu da dusundum yalan yok ama canlandıramadımyan yana yatıp herkes kendine mı yapıyor acaba. Yoksa seksi mı bolup yapıyorlar.
Dıgerı yapanı goruyor mu?
Kafamda deli ve gereksiz sorular..
Keske konu sahıbı gelse de aydınlatsa bızı![]()
Onu da dusundum yalan yok ama canlandıramadımyan yana yatıp herkes kendine mı yapıyor acaba. Yoksa seksi mı bolup yapıyorlar.
Birbirlerini goruyorlasa nasıl sogumuyorlar ahahahaha
Birbirlerini görüyor olsunlar bari lütfen.
Yoksa çişim geldi deyip tuvalete mi kaçıyorlar yapmak için![]()
Kımsenın kafasında oturmadı kı herkes birbirine soruyor baksanabakalım daha yaşadıkça neler duyucaz. Ciddi ilginç bir durum ama yani hiç oturtamadım kafamda. Konu sahibinin aydınlatması şart
![]()
Bence konu tam olarak bu değil.Onu da dusundum yalan yok ama canlandıramadımyan yana yatıp herkes kendine mı yapıyor acaba. Yoksa seksi mı bolup yapıyorlar.
Kımınkıne oturdu kıBence konu tam olarak bu değil.
Konu sahibi ilk tahmine can havli ile evet demiş olabilir.
Benim de mantığıma oturmadı yani![]()
Ya ölüyorumBirbirlerini goruyorlasa nasıl sogumuyorlar ahahahaha
Biri yatakta bekliyor dıgerı karsısında....
Evlerden ırak.![]()
Hmm ama evet mast olmayadabilirHer gelenin hayal gucunu kullanıp acaba 'bu mu' demesı
Oysa yukarıda yazıyor noldugu![]()