• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl düzelicez biz onunlaa :(

olmaSA

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
15
1
16
Ankara
aklımda tek birisi var.. birisi girdi hayatıma darmadağın etti ve umrunda degil görüyorum hergun gözümün önünde duruyo ama ben ona hiç bişey söyleyemiyorum çünkü tükettim söylüyceklerimi.. yoruldum artık düşünmekten ugrasmaktan tek istedgim mutlu olmamızdı
aynı sınıftayız arkdasım onu çok begenıyodu bende gülüp geçiyodum facede benım hesabım açıkken arkadasım yanlışlıkla oneu ekledı benden allahtan aynı sınıftayız bsey olmadı cocuga yanlıslıkla oldu dedım bı sure sonra konusmaya basladık sabahlara kadar.. bi sabah derse yetısmek ıcın numaramı ıstedı ve baska bı gun baska bahaneyle yanıma geldi gitar sesi yıldızlar felan cocuk benı bı acayıp etkıledı hanı hiç birisinn gözleri gülerken bu kadar içimi ısıtmamıştı. daha önce aldatılmıs annesı babası ayrılmıs zor gunler yasamıs güven sıfırdı ama ben ona guvendım açtım kalbmn kapılarını bana o kızın yaptıklarını unutamadgını söyledi ama unutup benmle olmak ıstedgnıde.. kızda onu rahatsz edıyodu yuzyuzeydık söyledgnd bılıyodum ama sınırım bozuldu kıskandım beni de kırdıgı olmustu bı kaç kere (senin gözün de mi dışarda sende mı bırakcaksın beni şu bu diyerek..) bende sen böyle yaptıkça beni kırıyosun dedım benm yaptıgım seylerın senle alakası yok sen önemseme gibi laflar etti herşey onun yzuunden ddı bende onun yuzunden benı kırdıgını geçmişi unutması gerektıgını söyledim haklsıın senn yernde olsam bnmle görüşmezdim bile dedi sen benm için yapamazsan bende yapamam görüşmeyelm dedım o an özür dilese yumusardı kalbım bozulmadı hiçbişey..
sonraları kafama çok takıldı mesaj attım on gun geçmişti üstünden arkadas olmak ıstedgnı söyledi tmm ddm sonra yanıma gelp sınavlarımı felan soruyodu derken araya sömestr tatili girdi geldiginde herşey degısmıstı yuzme bıle bakmadı mesaj attım hanı arkadastıık yuzume baktıgın yok dıye üzülmeni istemiyorum hersey olucagna varır zmanaa bırakılm ddı bana kendımı oyalanıyo gıbı hıssettım bana sevmedgnı ıstemedgnı söylemesını ıstedım zorladım hatta '' istemiyorum bitsin istemiyorum'' dedi... sevmedgını söylemedi ama sonra yazmadı hiçbişey gitti gözümün önünde kızlarla konusuyo hergun dayanamıyorum artık cok bunaldım napsam olmuyo beni gerçekten sevmesını ıstedgım tek kişiydi o nasıl kazanırım onu geri çok mu zorlastı hersey yetmez mı artık gururumun kırıldıgı...

Ask senin gözünü kör etmis gercekleri görmüyorsun, bu cocuk eski sevgilisini unutamamıs aklında yüreğinde hala o kız var neden görmek istemiyorsun?
Unutmaya çalıştığı çabaladığı belli kurbanlarından biride sen olmuşsun seni kendine yara bandı yapmış anlıycağın..
Ama unutamayacağını anlayınca seninle iletisimi kesmis benim gördüklerim bunlar..
Ümidi kesmelisin ondan sana fayda gelmez..

Son düzenleme:
Ask senin gözünü kör etmis gercekleri görmüyorsun, bu cocuk eski sevgilisini unutamamıs aklında yüreğinde hala o kız var neden görmek istemiyorsun?
Unutmaya çalıştığı çabaladığı belli kurbanlarından biride sen olmuşsun seni kendine yara bandı yapmış anlıycağın..
Ama unutamayacağını anlayınca seninle iletisimi kesmis benim gördüklerim bunlar..
Ümidi kesmelisin ondan sana fayda gelmez..

sadece bana söylediklerine inanmaya çalıstım inandım da.. belki bu yuzden onu sevıyorum o kızı unutmadıgını bende düşündüm ama söyledgimde bana verdgi cevap ben ondan nefret ediyorumdu....

sadece bana söylediklerine inanmaya çalıstım inandım da.. belki bu yuzden onu sevıyorum o kızı unutmadıgını bende düşündüm ama söyledgimde bana verdgi cevap ben ondan nefret ediyorumdu....

Nefrette sevginin bi parçası unutma içinde hala ona dair hisler var belliki..

herşey onun yzuunden ddı bende onun yuzunden benı kırdıgını geçmişi unutması gerektıgını söyledim haklsıın senn yernde olsam bnmle görüşmezdim bile dedi sen benm için yapamazsan bende yapamam görüşmeyelm dedım o an özür dilese yumusardı kalbım bozulmadı hiçbişey..
sonraları kafama çok takıldı mesaj attım on gun geçmişti üstünden arkadas olmak ıstedgnı söyledi tmm ddm sonra yanıma gelp sınavlarımı felan soruyodu derken araya sömestr tatili girdi geldiginde herşey degısmıstı yuzme bıle bakmadı mesaj attım hanı arkadastıık yuzume baktıgın yok dıye üzülmeni istemiyorum hersey olucagna varır zmanaa bırakılm ddı bana kendımı oyalanıyo gıbı hıssettım bana sevmedgnı ıstemedgnı söylemesını ıstedım zorladım hatta '' istemiyorum bitsin istemiyorum'' dedi... sevmedgını söylemedi ama sonra yazmadı hiçbişey gitti gözümün önünde kızlarla konusuyo hergun dayanamıyorum artık cok bunaldım napsam olmuyo beni gerçekten sevmesını ıstedgım tek kişiydi o nasıl kazanırım onu geri çok mu zorlastı hersey yetmez mı artık gururumun kırıldıgı...

"Sevmediğini söylemedi" demişsiniz de daha ne desin?

"Yerinde olsam benimle görüşmezdim bile" diyerek size iyi bir sevgili, eş olamayacağını, "Arkadaş kalalım" diyerek sizinle arkadaşlıktan ötesini düşünmediğini, "Üzülmeni istemyorum zamana bırakalım" diyerek arayı soğutursa durumu kabullenmenizin daha kolay olacağını düşündüğünü, "istemiyorum bitsin" diyerek de içinden geleni söylemiş... Siz "Bana istemediğini söyle dedim hatta zorladım" diyerek onu bunu söylemeye mecbur bıraktığınızı düşünüyorsunuz ama o siz istediniz diye değil gerçekten böyle hissettiği için bunu söylemiş, öncesinde yaşananlar da bunu ispatlıyor zaten...

Forumda sevgilisinden ayrılanlara başkalarına şans vermelerini tavsiye edenler bu konuyu okuyorlardır umarım... Nefret ettiğini söylediği kız arkadaşını hala unutamamış (unutulan sevgililerden nefret edilmez, nötr olunur) hayatına yeni biri girerse daha iyi hissedeceğini düşünmüş ama henüz hazır değilken yeni bir ilişkiye başlayan herkes gibi eline yüzüne bulaştırmış... Bu hata mı? Evet hata... Yine de bunu itiraf edip sizinle sevgili olmayacağını açıkça ifade etmesi, uzatmaması, açık kapı bırakmaması, net davranması zarardan dönülen kar... Gözünüzün önünde başka kızlarla konuşması da çok doğal çünkü artık sizin sevgiliniz değil...

Herkesin hayatına birini almak gibi hayatından birini çıkmarma özgürlüğü de var... Bunu kabullenmeniz ve ondan ümidi kesmeniz için de gerekli her şeyi söylemiş ve yapmış... Bu noktadan sonra onun yüzünden acı çekmeniz onun değil sizin hatanız olur... Böyle düşünmek zor ama bunları açıkça söylemeyip sevmediği halde sizi hayatında tutsaydı, yıllarınızı çalıp sizi aldatsaydı her şey daha da zor olurdu...
:ssz:

Biraz sakin olun kendinizi geri cekin umursamaz gorunun sizin biraz gurur yapmaniz lazim.

Ki ben bu forumda herkese gurur yapmamayi tavsiye eden biriyim

Sende onun gibi ol geri adım at umursama o yazmadıkça sormadıkça muhattap alma. Eskisini hala unutamamış acısı olabilir ama gerçekten sevmişse bir yanı da hala onu sever yaralı erkekler zordur hele ki sağlam kazık yiyenler çabuk toplayamıyor kendini.

Sende onun gibi ol geri adım at umursama o yazmadıkça sormadıkça muhattap alma. Eskisini hala unutamamış acısı olabilir ama gerçekten sevmişse bir yanı da hala onu sever yaralı erkekler zordur hele ki sağlam kazık yiyenler çabuk toplayamıyor kendini.

haklısın bende bunu onun sayesınde anladım.. her kızın aynı omuycagını kabul edemıyo beni çaresz halde bırakıyo

Back
X