Nasıl ele geçirilebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen yardım edin doğru demiyorum ama kendimi durduramıyorum
Durmak zorundasın çünkü başarabileceğin bir şey değil. Ayrıca ben insta mı başka bir cihazda açınca bana bilgi mesajı geliyor. Cihazın hangi şehirde olduğu ve ne tip bir cihazdan girildiğini söylüyor. Açsan bile anlaşılır.

Telefonunu ele geçirip şifre sıfırla yapsam sonra kendi telefonumda açsam :/

Ya zaten ilk söylenecek şeyleri arkadaşlar size söylemiş.. Güven yoksa daha güvenilir bir adamla birlikte olmanız daha mantıklı.. Ama ille de bakmak isterseniz bence direk bu talebinizi ona söyleyin.. Telefonunu verir misin instagramına bakmak istiyorum deyin.. O an size verirse ne ala vermezse anlayın işte.. İlla birşeyler görüp sinirlerinizi bozmaya da gerek yok bence..

Hesabı ele geçirmek daha önceki yazanların söylediği gibi suç. Bunu neden yapmak istiyorsunuz? Ya öğrenmek istediğiniz şeyi sorduğunuzda karşınızdakinin size yalan söyleyeceğini düşünüyorsunuz ya da ne söylerse söylesin sözüne güvenmiyorsunuz. Peki güvenmediğiniz biri ile neden devam ediyorsunuz? Bugün instagramını ele geçirseniz ne olur ki yarın öbür günde whatsappını merak edecksiniz bunun sonu var mı? Bence kendinizi bu kadar değersiz ve zayıf göstermeyin. Güvenmiyorsanız bitirin.

Biz ücret karşılığında bile hırsızlık yapmıyoruz yanlış yerdesiniz

Son düzenleme:
Lütfen yardım edin doğru demiyorum ama kendimi durduramıyorum
Kendimi durduramıyorum ne ya?
Kaç yaşındasınız 3 mü 2 mi?
İnsan iradesi denen bir şey var.
Oldu o zaman herkes her suçu işlesin sonra kendimi durduramadım desin.

Hesabını çalacak kadar güvenemediğiniz birinden ayrılmanız gerek.
Başka çözümü yok o işin.

İnsanların buradan bu konuda yardımcı olacağını mi düşünüyorsunuz?
Burda kocanın telefonuna program yükle, whatsap web kur diyenler bile çok yanlış yapiyor kaldı ki siz Instagram ele geçirmekten bahsediyorsunuz.

İnsanlar iyice çocuk oyuncağı zanneder oldu bu işleri. TCK m. 243 diye bi aratın bakalım google da, hapis ve adli para cezasını görünce belki daha kolay durdurursunuz kendinizi.

İcinizde şuphe varsa guvenilir biri degil demektir.
Kadinlar her zaman hiss eder.
İnstagramina bakmaniza gerek yok, salin gitsin.

Amaciniz ne olursa olsun, guvenmediginiz bir iliski icerisinde olmak ne size ne de baskasina fayda getirir.
Guvenmiyorsaniz ayrilin, ayrica biraz da ozguveniniz olsun.

Bu ne kadar gıcık bir istek ya. İnsanların özeline bu kadar burnunuzu sokmayın bir zahmet.

Bunun suc oldugunu bilip de hala duramiyorsaniz sıkıntı buyuk. Boyle seyler gencken merak ediliyor herhalde ya. Kocamin tum sosyal medya hesaplarina bir saniyede bakarim.ama umrumda degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…