- 23 Nisan 2019
- 307
- 116
- 103
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Durmak zorundasın çünkü başarabileceğin bir şey değil. Ayrıca ben insta mı başka bir cihazda açınca bana bilgi mesajı geliyor. Cihazın hangi şehirde olduğu ve ne tip bir cihazdan girildiğini söylüyor. Açsan bile anlaşılır.Lütfen yardım edin doğru demiyorum ama kendimi durduramıyorum
Telefonunu ele geçirip şifre sıfırla yapsam sonra kendi telefonumda açsam :/Durmak zorundasın çünkü başarabileceğin bir şey değil. Ayrıca ben insta mı başka bir cihazda açınca bana bilgi mesajı geliyor. Cihazın hangi şehirde olduğu ve ne tip bir cihazdan girildiğini söylüyor. Açsan bile anlaşılır.
Hafiyelik yapmaya ne gerek var içinizde şüphe varsa ayrılın birbirinize güven yok görünüyorTelefonunu ele geçirip şifre sıfırla yapsam sonra kendi telefonumda açsam :/
Bu ne çirkin bir ilişki?Telefonunu ele geçirip şifre sıfırla yapsam sonra kendi telefonumda açsam :/
Biz ücret karşılığında bile hırsızlık yapmıyoruz yanlış yerdesinizArkadaşlar flörtümün Instagram hesabına bakmam gerekiyor .biliyorum yanlış ama mecburum.hesaba nasıl girebilirim sizce .olabilecek kombinasyonları denedim ama olmuyor işte.bu bilgisayar işlerinden falan anlayan tanıdığı olan var mi.ücret dahi verebilirim
Kendimi durduramıyorum ne ya?Lütfen yardım edin doğru demiyorum ama kendimi durduramıyorum
İnsanlar iyice çocuk oyuncağı zanneder oldu bu işleri. TCK m. 243 diye bi aratın bakalım google da, hapis ve adli para cezasını görünce belki daha kolay durdurursunuz kendinizi.Arkadaşlar flörtümün Instagram hesabına bakmam gerekiyor .biliyorum yanlış ama mecburum.hesaba nasıl girebilirim sizce .olabilecek kombinasyonları denedim ama olmuyor işte.bu bilgisayar işlerinden falan anlayan tanıdığı olan var mi.ücret dahi verebilirim
Bu ne kadar gıcık bir istek ya. İnsanların özeline bu kadar burnunuzu sokmayın bir zahmet.Arkadaşlar flörtümün Instagram hesabına bakmam gerekiyor .biliyorum yanlış ama mecburum.hesaba nasıl girebilirim sizce .olabilecek kombinasyonları denedim ama olmuyor işte.bu bilgisayar işlerinden falan anlayan tanıdığı olan var mi.ücret dahi verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?