- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
Kizlar cok bunaldim
Daha once konu acmistim buraya, spiralle hamile kaldim cocuk icin su an hic uygun degiliz
Aldirsam mi diye? fakat olaylarin seyri cok bask bir hal aldi.
Ben kalp atislarini duyduktan sonra aldirmaktan vazgectik ve esimde sen naisl istersen
ben raziyim dedi. suan zamani degil ama evlat dedi. Neyse biz doktara gittik.
ilk Doktor dusuk ve enfeksiyon tehlikesi oldugunu bebegi istiyorsak spiralin cikarilmamasini soyledi.
(butun bunlari goze alarak)
ikinci doktor boyle bir durumla daha once karsilasmadigini Buyuk bir hastaneye ve deneyimli bir doktora
gitmemizi onerdi.
ucuncu doktor ( baska bir sehirde ve buyuk bir hastanedeki doktor) spiralin alinmasi gerektigini
bebegin belki dusecegini belki kalacagini kalirsa risksiz gebelik olucagini ama spiralle dusmesininde
olasi olacagini soyledi.
Kafam allak bullak olmustu.Ayni gun icinde bir kac kere vajinal ultrasona girdigim ve su demir aletlerle muayene edildigim icin de zaten rengim falan kalmadi cok kotu bir gun yasiyordum.
Son doktor anestezi olmadan almayi denicem dedi. ama ipler gorulmedigi icin yapamadi. Bir dunya canimin yanmasi yanima kar kaldi. Eve geldim. Dusundum ve eger bu gebelik olucaksa risksiz olsun dedim. spirali aldirmaya karar verdik ilk gitgimiz hastaneye giderek fikrimizi soyledik.
Doktor spirali alirken bebegin yolun ustune oldugunu ve bebeginde alinacagini soyledi.
bizde kabul ettik. belki kurtulur dedim ama olmadi
ve simdi boyle bir karar verdigim icin kendimi sucluyorum. hic savasmadim mucadele etmedim
nasil kabul ettim. saglikli dusunemedim diyorum. Ruhtan farksizim kac gundur
hicbirsey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum.
kendimi asla affetmicem , spiral olmasa boyle birseye karar vermezdim ama o aptal spiralden kurtulmak istedim. cok psikolojim bozuk. Ben ne yaptim diyorum bir daha diyorum
beynim uyustu artik. Az once elime ultrason resmi gecti
Mahvoldum. Nasil yaptim ben bu isi hala kendime inanamiyorum.
Keske kendi dusseydi keske bekleseydim. Bu dusunceler beni yiyip bitiricek.
Maddi yonden suan bir suru problemde yasiyoruz. hersey ust uste geldi
cok mutsuzum
Daha once konu acmistim buraya, spiralle hamile kaldim cocuk icin su an hic uygun degiliz
Aldirsam mi diye? fakat olaylarin seyri cok bask bir hal aldi.
Ben kalp atislarini duyduktan sonra aldirmaktan vazgectik ve esimde sen naisl istersen
ben raziyim dedi. suan zamani degil ama evlat dedi. Neyse biz doktara gittik.
ilk Doktor dusuk ve enfeksiyon tehlikesi oldugunu bebegi istiyorsak spiralin cikarilmamasini soyledi.
(butun bunlari goze alarak)
ikinci doktor boyle bir durumla daha once karsilasmadigini Buyuk bir hastaneye ve deneyimli bir doktora
gitmemizi onerdi.
ucuncu doktor ( baska bir sehirde ve buyuk bir hastanedeki doktor) spiralin alinmasi gerektigini
bebegin belki dusecegini belki kalacagini kalirsa risksiz gebelik olucagini ama spiralle dusmesininde
olasi olacagini soyledi.
Kafam allak bullak olmustu.Ayni gun icinde bir kac kere vajinal ultrasona girdigim ve su demir aletlerle muayene edildigim icin de zaten rengim falan kalmadi cok kotu bir gun yasiyordum.
Son doktor anestezi olmadan almayi denicem dedi. ama ipler gorulmedigi icin yapamadi. Bir dunya canimin yanmasi yanima kar kaldi. Eve geldim. Dusundum ve eger bu gebelik olucaksa risksiz olsun dedim. spirali aldirmaya karar verdik ilk gitgimiz hastaneye giderek fikrimizi soyledik.
Doktor spirali alirken bebegin yolun ustune oldugunu ve bebeginde alinacagini soyledi.
bizde kabul ettik. belki kurtulur dedim ama olmadi
ve simdi boyle bir karar verdigim icin kendimi sucluyorum. hic savasmadim mucadele etmedim
nasil kabul ettim. saglikli dusunemedim diyorum. Ruhtan farksizim kac gundur
hicbirsey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum.
kendimi asla affetmicem , spiral olmasa boyle birseye karar vermezdim ama o aptal spiralden kurtulmak istedim. cok psikolojim bozuk. Ben ne yaptim diyorum bir daha diyorum
beynim uyustu artik. Az once elime ultrason resmi gecti
Mahvoldum. Nasil yaptim ben bu isi hala kendime inanamiyorum.
Keske kendi dusseydi keske bekleseydim. Bu dusunceler beni yiyip bitiricek.
Maddi yonden suan bir suru problemde yasiyoruz. hersey ust uste geldi
cok mutsuzum