Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz ne dedi umarım her şey yolundadır2 test arasında ilişki yaşadınız mı bende 2 sene önce 31 çıktı şimdi de 81 çıktı yarın sonuç göstermeye doktora gidicem
Geçmiş olsun, en önemli hocaların açıklamasına istinaden ben açıklayayım yaşadığınız durumu şöyle oluyor; farklı bir partner ve farklı bir ilişki yaşamadığınız müddetçe aslında tip 16' da en başından beri var oluyor ancak, loop olarak çok üremediğinden numune alınırken test çubuğuna gelmiyor, daha sonrasın da loop miktarı zaman içinde arttıkça diğer testlerde çıkabiliyor.Sanirim iliskiden oldu ama bunu mantikli bi sekilde aciklayan doktora henuz denk gelemedim ki aralarinda prof da vardi. Kendi kendine de kayboldu bi ara. Sacma bir hastalik gercekten.
17-24 ay sürme ihtimali var maalesef.. Bir arkadaşım evli ve tek eşli 4 yıl oldu tip 16' yı atamadı henüz.Ben iliski yasamadım ögrendişimden beri benimkiler de gitmemis. Cok sinir bozucu ya
Ben gecen sene mayıs sonu kaptım. Tip 39,45,56 var iken, 7 ay sonra test verdim 16,39 cıktı.Geçmiş olsun, en önemli hocaların açıklamasına istinaden ben açıklayayım yaşadığınız durumu şöyle oluyor; farklı bir partner ve farklı bir ilişki yaşamadığınız müddetçe aslında tip 16' da en başından beri var oluyor ancak, loop olarak çok üremediğinden numune alınırken test çubuğuna gelmiyor, daha sonrasın da loop miktarı zaman içinde arttıkça diğer testlerde çıkabiliyor.
Takviye vs alıyor mu nasıl gitmemis bu kadar uzun süre, yastan ötürüdür yada bagısıklık herkeste farklı 26 yasındayım ben umarım erkenden gider17-24 ay sürme ihtimali var maalesef.. Bir arkadaşım evli ve tek eşli 4 yıl oldu tip 16' yı atamadı henüz.
Evet maalesef aslında en başından beri aslında sizde tip 16 da varmış ama, dediğim gibi test çubuğuna gelmemiş.Ben gecen sene mayıs sonu kaptım. Tip 39,45,56 var iken, 7 ay sonra test verdim 16,39 cıktı.
Takviyelerin çok bir anlamı yok aslında, tamamen kendi immün sistemle alakalı bir durum.Takviye vs alıyor mu nasıl gitmemis bu kadar uzun süre, yastan ötürüdür yada bagısıklık herkeste farklı 26 yasındayım ben umarım erkenden gider((
3 doz oldum ben ocakta bitti.Arkadaşlar aşınızı olmadıysanız aşınızı olun, tedavinin bir parçası olduğu gibi, var olan hpv yi ve cın seviyelerini gerilettiğine dair çalışmalar var.
Selam. Evet bende 7 ay sonra baska bir tip cıktı. Doktorlar önceden de vardır ilk teste cıkmamıstır diyorlar. Hic bi doktor takmıyor acıkcası. 4 5 doktora sordum kondomla sevisebilirsin dediler.Öğrendikten sonra başka bir ilişki yaşamadan mı farklı tipler çıktı acaba?
Merhaba iyi akşamlar öncelikle çok geçmiş olsun bende hpv 16yım ahcc kullanmak çok iyi geliyor dedi doktorum ben 3 ay boyunca hapyvır düzenli kullandım 3 ayım kaldı suan maddi durumdan alamıyorum vajinal fitil kullandınız mı?yani doktorunuz önerdi mi ?çünkü fitiller de çok iyi geliyor bu süreçte.onun dısında bol bol yesillik tüketin sigara icmeyin her akşam yeşilçay için yeşilçay çok iyi geliyor diyolrlar birsürü yazı okudum bu konu hakkında.kan değerlerinize baktırın eksik olan bir değer icin takviye ilaç kullanabilirsiniz propoliste aynı sekil çok iyi geliyor ben yaptıklarımı ve hala yaptıklarımı öneriyorum size.tekrardan çok geçmiş olsun iyi akşamlarArkadaslar selam, mayıs sonu gibi hpv testi vermistim 39,45,56 cıkmıstı. Tüm asılarımı oldum. 6 ay kadar bagısıkkık icin takviler aldım ve cinsel iliskide bulunmadım.7 ay sonra hpv testi verdim sonuc 16, 39 cıktı. Negatif olur diye cok ümitlenmistim. Doktor papivir ve ahcc önerdi, kullanan var mı, nasıl gidecek bu virüs cok kötüyüm.
Merhaba kac yasındasınız, ben 27 oldum yeni. Gecen sene mayıs ayında kaptım ve tip değişti anlamadım. En son teste 16 cıkınca biraz korkmustum. En son ocak ayında test verdim virüs gitmeyince bu sefer ahcc kullandım 5. Kutuma gecicem. Papivir kullandım 3 ay. Jel dpktorum önermedi. Kolpokobim gecen sene ekm de temiz gelmisti. Sigarayı bırakmıstım son 1 aydır tek tük iciyorum.her gün düzenli ocaktan beri d vitamini balık e vitaminleri aldım. Aklıma geldikcd propolis ve yesil cay tükettim. Temmuz gibi tekraf test vermeyi düsünüyorım.umarım erkenden giderMerhaba iyi akşamlar öncelikle çok geçmiş olsun bende hpv 16yım ahcc kullanmak çok iyi geliyor dedi doktorum ben 3 ay boyunca hapyvır düzenli kullandım 3 ayım kaldı suan maddi durumdan alamıyorum vajinal fitil kullandınız mı?yani doktorunuz önerdi mi ?çünkü fitiller de çok iyi geliyor bu süreçte.onun dısında bol bol yesillik tüketin sigara icmeyin her akşam yeşilçay için yeşilçay çok iyi geliyor diyolrlar birsürü yazı okudum bu konu hakkında.kan değerlerinize baktırın eksik olan bir değer icin takviye ilaç kullanabilirsiniz propoliste aynı sekil çok iyi geliyor ben yaptıklarımı ve hala yaptıklarımı öneriyorum size.tekrardan çok geçmiş olsun iyi akşamlar
Merhaba ben 22 yaşındayım bende yılbasından önce hpv16 olduğumu öğrendim ve martta leep işlemi olmuştum bende ahcc hapyvır 3 kutu kullandım 3 kutum kaldı fakat öğrenci olduğum icin artık maddi durumum el vermiyor baska ahccler araştırıyorum benim siğilim olmadığı halde jel kullandım fakag son zamanlarda direncim düştüğü icin 1 tane siğilim var anal bölgede vagi simplex kullandım 3 ay fitil,suanda da papıl off kullanıyorum acıkcası bende test vermeye korkuyorum normalde bu ay vermem gerekiyodu ama psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum propolis cok etkili sürekli kullanın bende alıcam yesilcayda çok iyi geliyor ben her gece yesilcay içiyorum umarım hemencecik hepimiz kurtuluruz cok gecmis olsunMerhaba kac yasındasınız, ben 27 oldum yeni. Gecen sene mayıs ayında kaptım ve tip değişti anlamadım. En son teste 16 cıkınca biraz korkmustum. En son ocak ayında test verdim virüs gitmeyince bu sefer ahcc kullandım 5. Kutuma gecicem. Papivir kullandım 3 ay. Jel dpktorum önermedi. Kolpokobim gecen sene ekm de temiz gelmisti. Sigarayı bırakmıstım son 1 aydır tek tük iciyorum.her gün düzenli ocaktan beri d vitamini balık e vitaminleri aldım. Aklıma geldikcd propolis ve yesil cay tükettim. Temmuz gibi tekraf test vermeyi düsünüyorım.umarım erkenden gider![]()
Merhaba ben 22 yaşındayım bende yılbasından önce hpv16 olduğumu öğrendim ve martta leep işlemi olmuştum bende ahcc hapyvır 3 kutu kullandım 3 kutum kaldı fakat öğrenci olduğum icin artık maddi durumum el vermiyor baska ahccler araştırıyorum benim siğilim olmadığı halde jel kullandım fakag son zamanlarda direncim düştüğü icin 1 tane siğilim var anal bölgede vagi simplex kullandım 3 ay fitil,suanda da papıl off kullanıyorum acıkcası bende test vermeye korkuyorum normalde bu ay vermem gerekiyodu ama psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum propolis cok etkili sürekli kullanın bende alıcam yesilcayda çok iyi geliyor ben her gece yesilcay içiyorum umarım hemencecik hepimiz kurtuluruz cok gecmis olsun![]()
Cok gecmis olsun . Test verince haber verin hemen gidee umarımmmMerhaba ben 22 yaşındayım bende yılbasından önce hpv16 olduğumu öğrendim ve martta leep işlemi olmuştum bende ahcc hapyvır 3 kutu kullandım 3 kutum kaldı fakat öğrenci olduğum icin artık maddi durumum el vermiyor baska ahccler araştırıyorum benim siğilim olmadığı halde jel kullandım fakag son zamanlarda direncim düştüğü icin 1 tane siğilim var anal bölgede vagi simplex kullandım 3 ay fitil,suanda da papıl off kullanıyorum acıkcası bende test vermeye korkuyorum normalde bu ay vermem gerekiyodu ama psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum propolis cok etkili sürekli kullanın bende alıcam yesilcayda çok iyi geliyor ben her gece yesilcay içiyorum umarım hemencecik hepimiz kurtuluruz cok gecmis olsun![]()