- 3 Mart 2017
- 56
- 8
- 86
- 28
Selammmmm. Papivir kullandım 3 ay düzenli. Onla beraber teamhealthy ahcc kullandım 5 ay düzenli. Bunlara ek her gün balık yagı. D vitaminin ocaktan beri bırakmadım damla seklimde aldım. Cinko multivitaminler d ,b. E vitaminleri düzenşi olarak aldım. Arada propolis ve aklıma geldikce kefir ve yesilcay tüettimmm. Gitmez diyordum bugün soka girdimmmm. Doktor iyi bakmıssın dedi kendine. Umarım hep negatif kalırız sağlıcakla kalınnnn![]()
Allah bekleyen diğer herkesi tez zamanda negatife dönmeyi nasip etsin .Şafii ismiyle şifa versin inşallah bizlerde negatif olduk başlığını atarız en yakın süreçte sizin adınıza çok sevindimSelammmmm. Papivir kullandım 3 ay düzenli. Onla beraber teamhealthy ahcc kullandım 5 ay düzenli. Bunlara ek her gün balık yagı. D vitaminin ocaktan beri bırakmadım damla seklimde aldım. Cinko multivitaminler d ,b. E vitaminleri düzenşi olarak aldım. Arada propolis ve aklıma geldikce kefir ve yesilcay tüettimmm. Gitmez diyordum bugün soka girdimmmm. Doktor iyi bakmıssın dedi kendine. Umarım hep negatif kalırız sağlıcakla kalınnnn![]()