- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Hangi ildesinizMerhaba,umarım iyisinizdir.Bugün bir konu açmıştım parasızlık diye.Bu konuda babamın pintiliğinden bahsetmiştim.Ben bu sene atanan bir öğretmenim.Atandığım doğuda bir ilin köy okulu.Annem oraya gelmek istemediğini söyledi,biraz tartıştık.Ne annemden ne babamdan bir şey beklemiyorum.Atanıp görev yerine tek başına giden öğretmenlerim varsa nasıl gittiniz,nerede kaldınız,oradaki işleri nasıl hallettiniz?
İstanbul'dayım.Hangi ildesiniz
Evet lojman var ve eşyalı.Mesele köye kadar tek başıma nasıl gideceğim ve ilçede belgeleri teslim edip bankada hesap açmak gerekiyor.1 günde olsa ilçede kalmam gerekebilir,onun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor.Onu soruyorum.Lojman var eşyalı demiştin diğer konuda
Doğuya atandım dediniz ya bende doğuluyum doğyda hangi. İle atandınız.İstanbul'dayım.
İlçede öğretmenevi var mı onu öğren milli eğitimden sorarsın.Evet lojman var ve eşyalı.Mesele köye kadar tek başıma nasıl gideceğim ve ilçede belgeleri teslim edip bankada hesap açmak gerekiyor.1 günde olsa ilçede kalmam gerekebilir,onun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor.Onu soruyorum.
Erzurum'a atandım.Doğuya atandım dediniz ya bende doğuluyum doğyda hangi. İle atandınız.
Teşekkür ederimİlçede öğretmenevi var mı onu öğren milli eğitimden sorarsın.
Peki, teşekkür ederim.Yani okumus ögretmen olup atanmissin, bu kadar birilerinin destegine ihtiyacin olmasin ya. Millet neler yapiyor, ülke degistiriyor tek basina
Bu sekilde sen ögretmenlikde yapamazsin, yer seni köy yerinde aileler.
Giden minibüs veya servis tipi araçlar vardır. Eskiden babalarımız anlattığı gibi tepe, bayırı yürüyerek aşmayacaksınızdır.Evet lojman var ve eşyalı.Mesele köye kadar tek başıma nasıl gideceğim ve ilçede belgeleri teslim edip bankada hesap açmak gerekiyor.1 günde olsa ilçede kalmam gerekebilir,onun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor.Onu soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?