Nasıl Giderim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle neden böyle öfke dolu yazıyorsunuz anlamıyorum.Siz her şeyi halledebilen üstün insanlarsınız,bense hiçbir şeyi halledemeyen aciz bir insanım.Kötüsünüz cidden.

Mune konumu ve bundan önceki parasızlık adlı konumu kapatır mısın?Yeterince zorlu bir süreçten geçiyorum,bir de buradaki empati yoksunu kişilerle uğraşamam.

İnsan bazen gerçekleri unutuyor galiba. Ben de yorumları okurken şasira şasira okuyordum ama sizin yorumunuzu görünce bir kendime geldim.
Daha önce hayatında şehir dışına dahi çıkmamış olacağını okurken aklıma bile getirmemistim nedense.

Sanki herkes aktif bir öğrenci hayatı yaşıyor ve yetişkin oluyor gibi düşünüyoruz galiba.

iverteyi de ailemin yanında okudum,daha önce il dışına hiç çıkmadım.O yüzden tecrübesizim.

Çok çok teşekkür ederim anlayışınız ve empati yeteneğiniz için.umarım kalbiniz gibi güzel insanlarla karşılaşırsınız.Borç harç bir şekilde halledeceğim.Beni yıpratan daha çok manevi yalnız bırakılmışlık.

Okulun lojmanı var ve eşyalı o açıdan çok şanslıyım, şükürler olsun ki.Sadece tek başıma ilk kez il dışına çıkmak korkutuyor.Annemin gelmek istemeyişi üzüyor, babamın para konusundaki pintiliği her zamanki hali zaten.

Çok teşekkür ederim.

Rica ederim. Kalbimden de şüpheliyim kalbimi temizleyeyim de ilkin, sonra amin.

Manevi destek için beklentiye girmezseniz daha mutlu yaşarsanız. Evden ilk defa ayrılıyorsanız da belki bu bağınızın güçlenmesine vesile olur. Uzaktayken daha kıymet bilinir.

Aklıma ayrıca şey geldi. Beni böyle sev dizisinde de başroldeki kız hastanenin bekleme salonunda kalmıştı geceleyin. Enfeksiyon belki kaparsınız ama son çare olarak onu deneyebilirsiniz. Erzurum'un gecesi serttir muhtemelen. Ona göre yanınızda kalın kıyafetler de olsun.

Ve eğer öncesinde iş arkadaşı edinirseniz belki giderken bir iki valiz eşya yanınızda götürebilirsiniz. Orada emanet edersiniz.

Son düzenleme:
Evden ilk kez ayrılıyorum,bakalım neler olacak.Hiçbir şey beklemeyecek hale getireceğim kendimi.

Erzurum'da birden fazla öğretmenevi var bildiğim kadarı ile. Size en uygunu hangisi ise önceden arayıp rezervasyon yaptırın, yoğun olabilir.

Banka hesabı için hangi banka ve şube olduğunu öğrenip buradan açtırabilirsiniz.

Aile için de söyleyecek bir şey yok. Keşke heyecanınızı paylaşsalar bir el uzatsalardı ama... Bence artık beklentinizi düşük tutun onlara karşı, bazı aileler böyle yapacak bir şey yok. Boşuna üzülmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…