Nasıl gidicek bu kilolar :(

akşam yememek önemli

alışırsın bir süre sonra

dukan da eğer dayanamazsan yağsız yoğurt süt tüket diyordu

bolllll su iç

akşam tv karşısında su şişesi ile otur

onu atıştır

ciddiyim 3-5 gün sonra vücut alışıyor
bu arada çok hızlı kilo da gidiyor

motive de oluyorsun

akşam 7 den hatta 6 dan sonra bir şey yemiyorum

çay vs içiyorum bazen ama şekersiz tabii

böyle 15 kilo verdim karbonhidratı kestim tatlıyı meyveyi vs azalttım

şimdi de onu koruyorum yaşam biçimim bu

evde pilav yapıyorum eşim ve oğlum yiyor ben yemiyorum

ya da tatlı yapıyorum onlar yiyor ben bir kaşık alıyorum vs

ama aç kalma

ille de sebze yemek için zorlama doymayabilirsin

protein mutlaka her öğünde olsun

hem doyuruşu hem kalori ve besin değeri dengeli

peynir yumurta kahvaltının et balık vs de öğlen ve akşamın baş besini

örneğin bir kase çorba yerine ızgara ye fırında bir şeyler ye

daha çabuk doyar daha az acıkırsın

ama sindirimini de bozma bağırsakların da düzenli çalışsın

bollll suuu

Special K yi tamamen birak cunku cok fazla seker var. mumkun oldugunca fasulye ve fasulye turlerinden ye cunku fasulye ve baklagiller karni uzun sure tok tutar. Aksam da atistirma istiyorsan patlamis misir yap cok az tuz at. Patlamis misir hem atistirma istegimizi gideriyor hemde abur cuburdan cok daha saglikli. Ha birde bol bol su ic. Birde avocado ye ( gunde bir ceyrek) yagli bir meyvedir ama ondan alinan yag vucudun gereksindigi yag turlerindendir ve diet yapsak bile vucudun yag yakmak icin yaga, carb a ihtiyaci var. Bol sans bende yavas yavas basladim kilo vermeye. Bende 1.59 ve suan itibariyle 67-68 kilo arasinda gelip gidiyorum.

Zeytin kilo aldirmiyor bence çünkü ben diyetisyene gidiyorum bana kahvaltıda zeytin ve buğday ekmeği verdi diğer şeyleri yiyemiyorum gerçi o yüzden de olabilir

canım kücük kase patlamış mısır olur sütlaç kasesi ama fazlası yağ sonuçta

yanında ne yiyorsun

3 dilim ekmeği ben normalde de yiyemem

diyet için fazla değil mi
Hayır değil. Benim aldığım ekmek zaten küçük ve dilimli. Sen yemeyebilirsin ben yerim ve bu şekilde 2.5 ayda 12 kg verdim. Üstelik hipotroidiyim ben. Kilo verilmesi zordur bilen bilir.

Ayrıca ben spor yapıyorum ve yediğimi yakıyorum. Enerji çok harcıyorum. Küçük bi çocuğun etrafında koşarak.

Önemli olan yediğinden daha çok yaktığındır.

Bu misir fikrinii cok sevdimm tesekkurler :)

Kesmemişsin bak kahvaltısı ya da çavdarı kepegi yok tamamen bırak, kahvaltıda bolca badem fındık ceviz ye

Hanimlar sezaryen gobegi nasil gider peki
Ben de 47 kiloyla hamile kaldim,62,5 la doguma gittim. 23 gun oldu ve su an 55 kiloyum.
Genel olarak zaten hayatimin her doneminde protein agirlikli beslendim. Ama simdi emzirdigim icin bol bol serbetli tatlilar eklendi menuye. Gobegim daha da buyuyecek gibime geliyor.

nasıl yaktınız 2000 kaloriyi 3 günde toplamda mı yoksa günde 2000 kalorimi.ben 1 saat yuruduğumde gosterge 250 cal yi gösteriyor.
bir günde spora gidiyordum haftanın 3 günü 2000 kalori hafif hızlı tempo 1 saatte yakıyordum,en çalışkan bendim spordaki:)

Sezaryanım bende. Göbek sporla gidiyor sadece dietle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…