Nasıl gidicek bu kilolar :(

aceleye gerek yok bence

ama şerbetli tatlı ve emzirme arasında bağlantı yok

bulgur buğday girdi desen anlarım ama tatlı ile ilişki yok

bol su bol protein süt için de yeterli zaten

ama kilo için en az 6 ay bekle

zaten o bir ara eriyip gidiyor ki sen iki çocukla daha kolay verirsin

47 zaten çok ince olduğunu gösteriyor verirsin bir yaşına gelmeden bebek

Boyum 1.74 ve ben 64 le evlendim. 95 le doğuma gittim. Bu bi rekor sanırım. Neyse. Şuan 73 kiloya düştüm. İdeal kilom 67. Az kaldı. Sadece sabır.
Boylarımız yakın 1 cm var ama ben 67 kiloda(hamileyken) bildiğin şişmandım yav. Ben 59kiloda bile iri hissediyorum kendimi 56-57 normal geliyor. Tabi ben 1kilo alsam gobekten yada göğüsten alıyorum doğum yaptığımdan beri. Belkide ondan iri hissediyorumdur. Şuan 57kiloyum

Kilonun orantısı çok önemlidir. Belki de o kiloda irisindir. Ama bende basen yok, koca koca göğüsler yok, atletik bi vucudum var. Belkide eskiden voleybol oynamam yüzündendir. Orantılıyım ben. Birine 73 üm dediğimde kimse inanmıyor. Hatta dalgamı geçiyorsun diyorlar. 63 olmasın diyorlar. Sıkı bi vücudun avantajını yaşıyorum. Çok şükür.

Bende de basen falan hiç yok hatta olsa keşke diye squat yapmaya başladım göğüste 90 ama kilo alırsam karın bölgesinde belirginleşiyor, görüntü değil ama giydiklerimden farkediyorum. Yoksa bildiğin zayıfım ama 67 deyince şok oldum 10 kilo alsam bende baya belirgin durur sanırım :)

Keşke resmimi gösterebilsem. Bacaklarım da çırpı denecek kadar zatıf

Genetiğime şükrediyorum. Ne kızlar görüyorum zayıf ama bacaklar kütük

Günde yarım saat spor az, öncelikle onu artır, havalar yavaştan düzeliyor koşu bandı yerine dışarıda 1 saatlik orta tempolu yürüyüş daha sağlıklı ve işe yarar. Dışarı olmaz diyorsan Leslie var, sitede forumlardan arat Leslie Sansone evde bilgisayar karşısında yapabilirsin, düzenli yaparsan gerçekten işe yarar.

Ekmeği tamamen bırak, kepekli, tahıllı, her türlü karbonhidrattan uzak dur, pilav, makarna, ekmek, galeta bunları çıkar hayatından. Protein ağırlıklı beslen, yemeyerek zayıflanmaz. Doğru besleneceksin, sabah kahvaltıda yumurta ye, öğlen ya da akşam mutlaka et yemelisin, beyaz ya da kırmızı et fark etmez.

Yemeklerde kullandığın yağ da önemli, margarini filan mutfağa sokma zaten, kızartma hiç yapma, tereyağı ve zeytinyağı her şeye yeter. Salatalara tuz atma, zeytinyağı, limon, nar ekşisi tatlandırıcı olarak yeter.

Bol bol yeşil sebze tüket, su iç, ara öğünlerde yoğurt güzel seçim, ama meyveli yoğurt değil, sade yoğurt, tatlandırıcı olarak tarçın kullanabilirsin Kuru yemiş yiyebilirsin ara öğünlerde, ceviz, badem, fındık, kuru erik, kuru kayısı, aşırı değil tabii. Şekersiz çay, şekersiz sallama çaylardan abartmadan ama, sıvı ihtiyacın için de iyi olur. Ama günde 2 litre su mutlaka içmeye çalış.

Yemek düzenle alakalı, bir anda olmasını bekleme, sabredeceksin, 1-2 hafta kazınır miden ama alıştırınca 7'den sonra hiç bir şey istemez.

Spor'dan önce 1 fincan şekersiz türk kahvesi içebilirsin.

Bencede o boya 67 kilo fazla ama bazı kişiler balık etli seviyor ve yakışıyor da

Bende 1,70boy 73 kilo oldum 58 olmam gerek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…