- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Hanimlar sezaryen gobegi nasil gider peki
Ben de 47 kiloyla hamile kaldim,62,5 la doguma gittim. 23 gun oldu ve su an 55 kiloyum.
Genel olarak zaten hayatimin her doneminde protein agirlikli beslendim. Ama simdi emzirdigim icin bol bol serbetli tatlilar eklendi menuye. Gobegim daha da buyuyecek gibime geliyor.
Tamam bir avuc misir az yagli ve tuzsuzmısır bir avuçu geçmesin tavuklara yağlansın diye mısır verilir
Bi taraftan tatlilari goturup bi taraftan spor yapsam olur mu bilmiyorum ama.Sezaryanım bende. Göbek sporla gidiyor sadece dietle değil.
Bi taraftan tatlilari goturup bi taraftan spor yapsam olur mu bilmiyorum ama.
Boylarımız yakın 1 cm var ama ben 67 kiloda(hamileyken) bildiğin şişmandım yav. Ben 59kiloda bile iri hissediyorum kendimi 56-57 normal geliyor. Tabi ben 1kilo alsam gobekten yada göğüsten alıyorum doğum yaptığımdan beri. Belkide ondan iri hissediyorumdur. Şuan 57kiloyumBoyum 1.74 ve ben 64 le evlendim. 95 le doğuma gittim. Bu bi rekor sanırım. Neyse. Şuan 73 kiloya düştüm. İdeal kilom 67. Az kaldı. Sadece sabır.
Neden tatlı yemek zorundasın. Ben emzirirken tatlı yemedim. Misal sütüm olsun diye komposto yapardım ve içine şeker dahi koymazdım. Meyvelerin kendi şekeri var zaten.Bi taraftan tatlilari goturup bi taraftan spor yapsam olur mu bilmiyorum ama.
Gormemisim evet. 30 dk orta tempoda yuruyorum hergun kosu bandinda bazen 40 45 oluyospor niye yapmıyosun
Gormemisim evet. 30 dk orta tempoda yuruyorum hergun kosu bandinda bazen 40 45 oluyo
Kilonun orantısı çok önemlidir. Belki de o kiloda irisindir. Ama bende basen yok, koca koca göğüsler yok, atletik bi vucudum var. Belkide eskiden voleybol oynamam yüzündendir. Orantılıyım ben. Birine 73 üm dediğimde kimse inanmıyor. Hatta dalgamı geçiyorsun diyorlar. 63 olmasın diyorlar. Sıkı bi vücudun avantajını yaşıyorum. Çok şükür.Boylarımız yakın 1 cm var ama ben 67 kiloda(hamileyken) bildiğin şişmandım yav. Ben 59kiloda bile iri hissediyorum kendimi 56-57 normal geliyor. Tabi ben 1kilo alsam gobekten yada göğüsten alıyorum doğum yaptığımdan beri. Belkide ondan iri hissediyorumdur. Şuan 57kiloyum
Bende de basen falan hiç yok hatta olsa keşke diye squat yapmaya başladımKilonun orantısı çok önemlidir. Belki de o kiloda irisindir. Ama bende basen yok, koca koca göğüsler yok, atletik bi vucudum var. Belkide eskiden voleybol oynamam yüzündendir. Orantılıyım ben. Birine 73 üm dediğimde kimse inanmıyor. Hatta dalgamı geçiyorsun diyorlar. 63 olmasın diyorlar. Sıkı bi vücudun avantajını yaşıyorum. Çok şükür.
Keşke resmimi gösterebilsem. Bacaklarım da çırpı denecek kadar zatıfBende de basen falan hiç yok hatta olsa keşke diye squat yapmaya başladımgöğüste 90 ama kilo alırsam karın bölgesinde belirginleşiyor, görüntü değil ama giydiklerimden farkediyorum. Yoksa bildiğin zayıfım ama 67 deyince şok oldum 10 kilo alsam bende baya belirgin durur sanırım :)
2000 kalori mi yaktın?ben haftada 3 gün 2000 kalori yaktım yürüyüs bandında artı 30 dakika spor hareketleri,vücudun direncini kırman gerek
canım kücük kase patlamış mısır olur sütlaç kasesi ama fazlası yağ sonuçta
Boylarımız yakın 1 cm var ama ben 67 kiloda(hamileyken) bildiğin şişmandım yav. Ben 59kiloda bile iri hissediyorum kendimi 56-57 normal geliyor. Tabi ben 1kilo alsam gobekten yada göğüsten alıyorum doğum yaptığımdan beri. Belkide ondan iri hissediyorumdur. Şuan 57kiloyum
evet canım günde 2000 kalori,tabii ilk zamanlarda 200 yakarsın 6 ay sonra haftada 3 gün düzenli spor ve diyetle günde 2000 kalori2000 kalori mi yaktın?
ama kendisi yagki mısırın o yağlar direk kalçaya gidecek:)Biliyormusunuz misiri yagsiz da patlatabilirsiniz. Ornegin kagitdan posetin icine koyun biraz agzini kivirarak kapatin microwave de 1 yada 2dakika pisirin. Voila :)
ve her spora gittiğimde 2000 yazısını görmeden inmadim,yani haftada 6000 bin kalori artı hoca yarım saat spor yaptırıyordu verdiğim kilo 28 sıfır sarkma2000 kalori mi yaktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?