- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Kırptım kendimi 2 gün önce çekmiştim salonda geyik yaparken.Keşke resmimi gösterebilsem. Bacaklarım da çırpı denecek kadar zatıf
Genetiğime şükrediyorum. Ne kızlar görüyorum zayıf ama bacaklar kütük
Bende dikilirken yok. Otururken var. Ama bacaklarım belli oluyor. Avatara koyayım. Yüzümü kapatımKırptım kendimi 2 gün önce çekmiştim salonda geyik yaparken.sende bu çirozluktasın yani benim gibi. Bende ondan spora başladım bir miktar kas'a ihtiyaç var sanki biraz popoya :)Eki Görüntüle 1773591 Eki Görüntüle 1773591
Canim o da her aksam yemeyiversin misiri :) bu arada findik turu de yiyebilir atistirmalik icin. Yine soyluyorum findikda da yag var ama herseyde oldugu gibi abartmamak lazim. Aklima geldikce yazarim saglikli atistirmaliklari. Bu arada elma da yiyebilirsiniz cunku elma karni tok tutar ve saglikli daama kendisi yagki mısırın o yağlar direk kalçaya gidecek:)
ben biraz önce 2 elma yedim 2 portakal yedim karnım acıktı ama en azından sağlıklı bunlar değilmiCanim o da her aksam yemeyiversin misiri :) bu arada findik turu de yiyebilir atistirmalik icin. Yine soyluyorum findikda da yag var ama herseyde oldugu gibi abartmamak lazim. Aklima geldikce yazarim saglikli atistirmaliklari. Bu arada elma da yiyebilirsiniz cunku elma karni tok tutar ve saglikli da
iyimişssin maaşallahBende dikilirken yok. Otururken var. Ama bacaklarım belli oluyor. Avatara koyayım. Yüzümü kapatım
Var tabi hiç yok diyemem ama biraz daha şekilli olmaktan zarar gelmez :)Bende dikilirken yok. Otururken var. Ama bacaklarım belli oluyor. Avatara koyayım. Yüzümü kapatım
Bende dikilirken yok. Otururken var. Ama bacaklarım belli oluyor. Avatara koyayım. Yüzümü kapatım
2 elma 2 portakal bir günde alınabilecek meyve olarak çok fazla. :/ben biraz önce 2 elma yedim 2 portakal yedim karnım acıktı ama en azından sağlıklı bunlar değilmi
Tam Psychopaths pozu vermişsin
Kırptım kendimi 2 gün önce çekmiştim salonda geyik yaparken.sende bu çirozluktasın yani benim gibi. Bende ondan spora başladım bir miktar kas'a ihtiyaç var sanki biraz popoya :)Eki Görüntüle 1773591 Eki Görüntüle 1773591
Evet tabi ki ama portakal yedikden hemen sonra dislerinizi fircalamayin en az yarim saat bekleyin portakal da ki asitler dise oturuyor ve fircaladiginizda resmen asitle fircaliyormussunuz dislerinizi gibi oluyor. Su icmekde fayda var yedikden sonraben biraz önce 2 elma yedim 2 portakal yedim karnım acıktı ama en azından sağlıklı bunlar değilmi
Mersi cannnnkuşiyimişssin maaşallah
Göremedim ben resmi yawMersi cannnnkuş
Namımızla yaşıyozTam Psychopaths pozu vermişsin
Avatara koymadım. Direk koydum.Göremedim ben resmi yaw
Eveet şimdi anladımm
2000 kaloriyi ne kadar yürüyerek veya koşarak veya ne kadar sürede yakıyorsun?evet canım günde 2000 kalori,tabii ilk zamanlarda 200 yakarsın 6 ay sonra haftada 3 gün düzenli spor ve diyetle günde 2000 kalori
73 ewet. Bacak boyum uzundur.Eveet şimdi anladımmbu 73mu ? Maşallah sana valla.
Haftada 3 gün 2000 kaloriden, 6000 kalori haftada, ayda 24 bin kalori, 2-3 ayda falan mı 28 kilo verdin ?ve her spora gittiğimde 2000 yazısını görmeden inmadim,yani haftada 6000 bin kalori artı hoca yarım saat spor yaptırıyordu verdiğim kilo 28 sıfır sarkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?