Nasıl gidicek bu kilolar :(

Keşke resmimi gösterebilsem. Bacaklarım da çırpı denecek kadar zatıf

Genetiğime şükrediyorum. Ne kızlar görüyorum zayıf ama bacaklar kütük
Kırptım kendimi 2 gün önce çekmiştim salonda geyik yaparken. sende bu çirozluktasın yani benim gibi. Bende ondan spora başladım bir miktar kas'a ihtiyaç var sanki biraz popoya :)

ama kendisi yagki mısırın o yağlar direk kalçaya gidecek:)
Canim o da her aksam yemeyiversin misiri :) bu arada findik turu de yiyebilir atistirmalik icin. Yine soyluyorum findikda da yag var ama herseyde oldugu gibi abartmamak lazim. Aklima geldikce yazarim saglikli atistirmaliklari. Bu arada elma da yiyebilirsiniz cunku elma karni tok tutar ve saglikli da

ben biraz önce 2 elma yedim 2 portakal yedim karnım acıktı ama en azından sağlıklı bunlar değilmi

ben biraz önce 2 elma yedim 2 portakal yedim karnım acıktı ama en azından sağlıklı bunlar değilmi
Evet tabi ki ama portakal yedikden hemen sonra dislerinizi fircalamayin en az yarim saat bekleyin portakal da ki asitler dise oturuyor ve fircaladiginizda resmen asitle fircaliyormussunuz dislerinizi gibi oluyor. Su icmekde fayda var yedikden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…