Nasil güçlü olursunuz?

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Kendinizi nasıl güçlü hissediyorsunuz hanımlar. Sizce en büyük etken ne bunun için.

para ve aile, aile önemli, iyiyse sorun yok ama kötüyse sen ordan dik çıktıysan heryerden dik çıkabilirsin, olumsuz koşullara nasıl baktığınla da alakalı yani, acımasız ve tavizsiz olmak lazım sanırım, çünkü kimse sana acımıyor

Kendime inanıp güvenerek, ve kendime güvendiğimi insanlara doğru bir şekilde aktararak.

Guclu olmaktan baska yapacak biseyin yoksa mecburen hayat seni guclu yapiyo hep imrenmisimdir en ufak bi olayda bile ailesinden yardim alanlara ama hayat benim icin bu kadar kolay degildi ben ya guclu olmak zorundaydm yada kaybolup gitmek

Şu an gücümü öncelikle kendimden alıyorum bilmiyorum nereden geliyor galiba içten geliyor daha sonra çocuklarımdan ama büyüyüp gittikleri zaman yine ben kendimle kalacağım . güçsüz hissettiğim anlar da oluyor olacaktır da , o zaman da yaptığım hataları göz önüne getiriyorum sonra bir bakmışsın yine güç bende artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…