Nasıl haber vermez?

Açeydi gollarını gitme deyeydi

Deme öyle deme
Çok üzülüyorum

Tam da konunun özeti burda

Anlamak icin birkaç kez okudum hem demişsiniz buraya gelmişken arabanı da alırsın diye hem de gelmesine çok şaşırmışsiniz. Anlatım bozukluğunuz var konunuz çok dağınık.

Anladığım kadarıyla, eşinizi babanız aldığı için muhtemelen annenizde kalması için ısrar eden de o. Gel şimdi eve gitme bu saatte, burada yatıver diye ısrar etmişse karşı çıkamamıştır eşiniz. Siz de bebekle uyuyorsunuz diye uyandırıp ben geldim buradayım dememiştir. Yani adamın planı zaten sizle başta konuştuğu gibi evinize gitmektir ama anahtar için ve Babanız onu almaya geldiğinde annenizin evine kadar gelmişken kalması konusunda sizinkiler ısrar edince plan değişmiştir ve sizi uyandırmamak için haber vermemistir. Çiçekli gecelik detayından anladığım kadarıyla siz hazırlıksız yakalandiniz diye bozulmuşsunuz bence ama eşisiniz siz onun nolacak belki hoşuna bile giderdi

Hö?

Gece boyu göz kırpılmayacak bir durum yok ortada. Çok abartmışsınız.

İstemiyorum hep berabeR kahvaltı yapmak falan,huzurum yokken boş... teşekkür ederim yordum seni de cidden

Ben eşinize anne vs babanıza sabırlar diliyorum. Onlara teşekkür etmek yerine bu tavrınız çok itici. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor bilginize...

Sürpriz ve özlem Yok
Sürpriz yapmak istemiş olamaz mı?
Siz kapris yapmaktan göremiyorsunuz
Olamaz
Ben sevmiyorum
Anahtarı almadığını unutmuş olabilir,
Size süpriz yapmak istemiş olabilir.

Gecenin birbuçuğu çok ta geç ve uç bir vakit değil.
Olayı fazla abartıyor ve gereksiz gerginlik çıkartıyorsunuz.

Ay yapmayın sanki düşmanlarınız onlar sizin , toplanin evinize gidin , bir daha da yardım fln istemeyin . Gerçekten de yazık sizin de evlatlariniz var ilerde onlar size bu muameleyi yapsa ne hissedersiniz.

Kosmadim onlar geliyor
İki hafta sonra doğum varmış bu kadar kötü bir aile destek için de çağrılmaz.
Çağırmadim

Ya hepimize gömüyor seviyorum bimi :)) bim, a101 kullanmayan kitle var ama onlarin da işi tayin olunan işler değil . Yurdum insanının ailesini bu kadar ezmesine çok üzülüyorum.
Esmedim, yonlendirilmek çok kötü bilemezsiniz

Onu yapamaz çünkü yardım lazım.

Yanlarına yardım için gitmiyorum, bebeğimiz olmadan da gelip yerleştiler
Ben marka kötülemesi yapmıyorum, sevmiyorum o kadar, zevklerle renkler tartışılmaz, belki marka takıntım var
Tam da konunun özeti burda
Peki ne diyim

İyimisin bacım. Kocan yanına geldi diye mi bu tavır. Annen yatak açtı diye bişey olmaz.korkma. bende sandım ki baban aldı. Ama eşin yanına gelmedi diye kızdın

Sen eşini sahiplenememissin. Her zaman böyle değsindir umarım. Eşine nefret dolu gibisin. Yanina geldi diye mutlu olacağına. Baban eşini düşünüp almaya gidio diye mutlu olcagina. Umarım bu haller hamilelik hormonlarındandir. Kocana acıdım gerçekten. Bu konuyu okusa çok kırılırdi sanırım

Hoş geldin kocacım deyin keşke önceden haber verseydin deyin oturun güzel bir dille konuşun böyle yaparak hem ailenizi hem eşinizi kendinizden soğutursunuz her şeyi kontrol altında tutamazsınız akışına bırakın biraz içinde bulunduğunuz için farkında olamayabilirsiniz ama bu konuda destek almanız lazım bana kalırsa her şeyi yönetmek , kontrolünüz altında olsun istiyorsunuz olmayınca da çileden çıkabiliyorsunuz dışardan bakan göz olarak benim gördüğüm bu

Teşekkür ederim anlamadığıniz için, prenses modunda değilim inanın, bu gerginlikle prenseslik mi yapılır, prenses dediğin burnundan kıl aldırmaz. Evet tepkim gereksiz abartı oldu, orada hak veriyorum size, ama bakın, hiç bir yetişkin ailesinin onu kumanda etmesinden hoşlanmaz, istemediğim şeyleri yapıyor ve yaptırıyorlar, genel tutum bu.
İkinci konu da, market peynirlerini sevmiyorum, hattınız için mi seveyim, köylülerden veya peynirciden tam yağlı olgun peynir seviyorum

Insanların hiç derdi tasası yok kendi kendine dert üretiyor oldular ki dertte dert olsa

Bu nasıl bir öfke bir sinir

Ee gidin alın o zaman?

Az bir mesaj kaldı , ilk fırsatta okuyup cevaplicam, hicbirinize kızmıyorum çünkü çekilmez olduğumu farkındayım, 35 yaşıma kadar ayaklarım üstünde duramadim, duygu sömürüsü olsun diye değil, kendimi ifade etmek için açıklıyorum, babam herşeye "höt" "dur" "onu al,şuraya koy" kumanda gibi bastı dugmelerime, evet sessiz içine kapanık biriyim ama böyle davranılmayi haketmiyorum, evlatlarımi kumanda etmeyip ozguvenlerini zedelemeyecegim

Ne tuhaf insanlar var şu hayatta.Esi anasının evine gelmiş diye bu kadar sinirlenmiş.Sanki pavyona gitmiş adam.Sevinmeniz lazım ne güzel gelmiş diye.Annesinin çiçekli donunu giymiş mis sanki evde her saniye sexy dolaşıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…