Nasıl haber vermez?

Eşimin market alışkanlığı niye değişsin babam yüzünden (iyi ya da kötü)

damatla bu kadar içli dısli olunmaz ,

yanından geçerken su alıyorum , başlıyor korkma sönmez bu safaaakkkk, ya da biraz annemle konuşsam tavana bakıp selamünaleyküm diyor,

Tam 2 alıntıda ne var ki bunda diyecektim son kısma gelince kahkahamı tutamadım.

Bence sizinle uğraşmayı seviyor olabilir. Yakından nasıl bilemem ama biraz komik birisine benziyor babanız

ya bence babanızı gözünüzde çok büyütüyorsunuz.50 60 70 yaşındaki adamı da bu kadar kendinize dert etmeyin 35 yaşındaymışsınız.küçükken size öyle davrandığı için bence siz ona bilenmişsiniz her yaptığı size batar olmuş.eminim şu an o zamanda yaptıklarının 1000de 1ini yapıyordur ama siz yine çokça alınıyorsunuz.daha mantıklı değerlendirin babanızın tavırlarını.

Kızım eşime haber verdiğim üzere uyuyordu , 21 aylık , onun uykusunu bölunürdü gece, o yüzden esim bizim evimize gidecekti , arabasini buraya bırakmıştı, sabah lazım olur diye alacaktı, anahtar da arabadaymis bana yolda demedi hiç ,

Tam 2 alıntıda ne var ki bunda diyecektim son kısma gelince kahkahamı tutamadım.

Bence sizinle uğraşmayı seviyor olabilir. Yakından nasıl bilemem ama biraz komik birisine benziyor babanız
Ama rahatsız olduğunu bile bile baba evladına böyle davranamaz

İşte onu diyorum, yılların birikimi bu, şimdi ufacık bir şey olsa öfkeden mahfoluyorum, babamı zaten değiştiremem, bari uzak olsaydım da az biraz mesafe girerdi

Eşimin market alışkanlığı niye değişsin babam yüzünden (iyi ya da kötü)
Ailenle görüşme o zaman mesafe koy gitme gelme bu kadar sorun varsa yukarda yazmışın babaya karşı çok öfkelisin dolusun kin besliyorsun kendine ediyorsun

Market konusuna gelince eşin kendi evine alırken nerden alıyorsanız ordan alsın babanıza alırken ordan alsın yada öyle yapıyordur

Karişik diyorum kızıyorsun

Gerçekten çok büyük sorun ediyor ve abartıyorsun

Bir süre gitme babanı görme dedim yine aynısını diyorum biraz sakin olun psikolojiniz de kötü hamilesiniz çocuğa zarar

diyo ki "üzerlerine sürdün" de ondan dedim, yani öyle ağır bı laf ki, böyle laf sokacağına , benim aptal kızım niye oraya sürüyorsun de , aynı kapıya çıkıyor tövbe tövbe ,
Hayatımda bundan daha ağır bi laf ne duydum ne şahit oldum valla
İyi sabretmişsiniz şimdiye kadar ailenize

İyi misiniz siz Allah aşkına?
Oturduğum yerden tanı koymak en sevmediğim iş ama aşağılık kompleksiniz filan olabilir mi?
Çok ağır sanıp da alındığınız örneklerin hepsi günlük insanların arasındaki sohbetler
Arasında belli bi samimiyet olan insanların
Ayrıca aileniz sizi zorla kendi evine sürüklemediyse kalkın kendi evinize gidin
Bi başınıza alınacak, rahatsız olacak kimseniz de olmaz
Keyifle oturursunuz işte

Soruma cevap vermediniz annenizin suçu nedir ? Ben anne olayına çok takıldım . Çocuk yapmamak sizin tercihiniz olurdu . Hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor . Dünya sizin cevrenizde dönmüyor insanlar çocuklarına bakıyor diye kv vs ne laflar yiyor , neler yaşıyorlar . Biraz susmayı , daha normal davranmayı öğrenmeniz lazım ya da bağımsızlığınızı ilan edin

Çok ilginç bir konu. Ortada kızılacak bir durum yok ama küplere binilmis. Hamilelik bazılarında böyle bir şey demek ki. Allah sizin ve cevrenizdekilerin özellikle eşinizin yardımcısı olsun. Annenize de ayrı üzüldüm boşu boşuna gece vakti kızı tarafından azarlanmis.

Yahu eşiniz gecenin bir vakti evine dönüp orda uyumadı diye niye karışılmis olsun.
Bu konu için diyorum, havaalanına gitmesini istemedim babamin, çünkü niye sahipleniyor, mantıklı ya da mantıksız istemiyorum, panik yapıyorum yolda beynini yıkar diye , korkuyorum çok, istemediğimi tavırlarımdan biliyor , eski eşimi de koluna takti gezdi , korkuyorum çok, bu sefer izin vermicem, ister kussunler benle artık karartttim gözümü , samimi olmayacaklar!!!!!
Ve ben babamla havaalanına gitnek istedim sadece bir sefer dedim, hemen diyo ki oralarda ne yapacakmisim, ısrar bile etmedim, yaa ben kendim bir şeye karar veremeyecek miyim,

Görüşmek zorundayım ama eşim resmen beni ve çocuklarımı onlara emanet etti, ben şimdi el etek nasıl çekeyim, eşim bize birşeyler alırken babamın söylediği markaları almaya başladı, sakinlesmeye calisicam

Annemin suçu yok, karışan hep babam ama babama ve eşime gikimi çıkaramadım, babam karşıma alıp konuşacağım biri diil ki bağırır hemen, anneme yukkenmemeliydim, suçu yok üzgünüm bu konuda , susmayı ogreneyim de nereye kadar öğreneyim, kendimi kendim gibi kabullendiremedim

Annenizden özür dilediniz mi peki ? Gidip gönlünü alın. O zaman mesafe koyun ,muhtaç olmayacak şekilde hayatınızı planlayın.

İyi de bu kadar uyarılmak, müdahale hayatımı çekilmez hale getiriyor , bır arkadaşım denisti ki yıllar önce , birisine de babası böyle karışıyormus, adam ileri yaşlarda sinir hastası gibi bağırıp "beni siz bu hale getirdiniz" diyormuş, ve ben bunu bu yaşımda anladım, eskiden cidden kaç katını yaşar bu kadar rahatsız olmazdim, şimdi işin içinden çıkamıyorum

Annenizden özür dilediniz mi peki ? Gidip gönlünü alın. O zaman mesafe koyun ,muhtaç olmayacak şekilde hayatınızı planlayın.
Özür dilerdim ama utanarak söylüyorum hâlâ öfkem geçmedi , yarın sabah yola çıkacaklar, eşim ev için bir şeyler almaya gitti, ben de kara kara düşünüyorum

İyi de yaşadığınız bir şey yok siz bunun farkında değilsiniz. Ortada sinirlendirecek bir şey yok. Yani bir etki olmadan tepki oluşuyor sizde. Acaba yardım mı alsanız? Bu kadar sinir ve öfkeyle yaşanmaz gerçekten.

Görüşmeyin ailenizle
Niye mecburmuş gibi davranıyorsunuz ki?
Bi aileniz yokmuş gibi farz edin madem

Ayrıca eşinizin de her lafa dolduruldugunu düşünmeniz bence saygısızca eşinize karşı
Ha doğruysa bu sefer de öyle 2 dk da doldurulan birine ben saygı duyamazdım doğrusu
Doldurulmasının sebebi babanız değil
Eşinizin kendi kriterleri olmayan bi adam olması
Babanız doldurmasa arkadaşı doldurur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…