• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl haber vermez?

Surekli insan yerine konmamaktan bahsetmissiniz.

Bi anlasmazlik olmus kabul
Ama insan yerine konmamayla alakasi yok konunun.
Umursancak bir durum bile degil

Yani düşünüyorum ben uyurken eşim gelse aniden deli gibi sevinirim üstümde değil annemin çiçekli geceliği paçalı don olsa umrumda olmaz.

Babanızdan şikayetçisiniz ama eşinize kin kusuyorsunuz.
Ki babanızda kötü hicbir şey görmedim.
Ne olmuş bimin ürünlerine.
Sırf daha marka diye pahalı şeyler alıp çocuğunuza ayirabbileceginiz parayı ortalığa saçıyorsunuz.

Hamilelik hormonları değil bence siz normalde de böylesiniz diye düşündüm.
Allah ailenize gerçekten sabır versin

Şaka gibi konu.
Anne babanızdan memnun değilsiniz ama yardım etsinler diye yanlarına gidiyorsunuz.
Babanızın eşinizi havaalanından almasından, samimi olmalarından rahatsızsınız çünkü kalite, marka meselesi 😂

Siz uyurken eşiniz gelmiş ne güzel mutlu olacağınıza, bana niye haber vermedi diye sorun çıkarıyorsunuz. Etrafınızdakilere bolca sabır.

Şaka gibisiniz. Ne olmuş a101 ürünlerine. Biraz takip edip inceleyin arada hem güzel, kaliteli hem de uygun ürünleri oluyor. Marka marka ne markaymış arkadaş. Durumum iyi olduğu halde ev ekonomisi diye bi şey var ben girip bakıyorum. İlla macro centerlardan alışveriş yapılmasına gerek yok. Çıktığı kabuğu beğenmeyen insanlar dolu ya ne hallere düştük.

İyi de bana geldiğinde çok net dedi ki "evin anahtarını giderken arabada bırakmıştım zaten" yani günlerdir mıh gibi aklında, ve yol boyu hiç mi bahsetmiyosun laf arası olsa bile burada kalacağını, hatta uyku bastırdı bile yazdım gelmesine yakın, o annemlere gelirken niye uyuyayım yarım saatliğine
Herşeyi bu kadar abartır mısınız?

Yazdığınız mesajları lütfen tekrar okuyun.
Sürekli "ben, ben, ben". Bu kadar ben merkezli bir hayat paylaşımlı yaşamlarda beraberinde sorun getirir.

Herşey size endeksli olamaz ki bu hayatta. Babanız da eşiniz de yetişkin insanlar. Aralarındaki ilişkiye ve bireysel kararlarına müdahaleye etmeye kalkışıp sinir küpüne dönmek inanın size zarar verir.

Butun gece uyumayip bu kadar sinir yapacak ne var yahu? Tutturmuşsunuz bir uyku ve uyku bolunmesi sanki dunyanin sonu oluyor uyku bolununce.
Bu kadar sevmediginiz, tahammul edemediginiz insanla evli olmanin sonuclari boyle bir sey işte

Suan esimle ayri sehirlerdeyiz, eşim gelecek olsa gidip annemlerde devrilip yatacagima geldigi icin sevinir gider ozlem giderirdim. Adam eve davul çalarak mi giriyor anlamadim olayinizi.

Butun gece uyumayip bu kadar sinir yapacak ne var yahu? Tutturmuşsunuz bir uyku ve uyku bolunmesi sanki dunyanin sonu oluyor uyku bolununce.
Bu kadar sevmediginiz, tahammul edemediginiz insanla evli olmanin sonuclari boyle bir sey işte

Suan esimle ayri sehirlerdeyiz, eşim gelecek olsa gidip annemlerde devrilip yatacagima geldigi icin sevinir gider ozlem giderirdim. Adam eve davul çalarak mi giriyor anlamadim olayinizi.
işin ilginç tarafı sadece eşini değil anne babasını da sevmiyor. Çocuklarını seviyordur umarım. Gerçi yarın öbür gün onlar da anneye karşı çıkmaya başladıklarında onlara da sinirlenir konu sahibi muhtemelen.

işin ilginç tarafı sadece eşini değil anne babasını da sevmiyor. Çocuklarını seviyordur umarım. Gerçi yarın öbür gün onlar da anneye karşı çıkmaya başladıklarında onlara da sinirlenir konu sahibi muhtemelen.

Evet yorumlarini okudukca agzim acik kaldi. Babasinin eşini sahiplendigini dusunup bu dahi rahatsiz etmiş. 😦 Bu neyin öfkesi, nefreti bu kadar sasirdim.

@Narcissa Black burayı okuyabilirsiniz, zaten babamın eşimi sahiplenir gibi almaya kalkması da beni çok rahatsız etti,annemin başının etini yedim, bu kadar içli dışlı olunmaz, babam samimi olma huyunu bırakmıyor,ağzımı da açamıyorum artık korkudan, bagriyo bana, insan yerine koymuyor
Beyefendi eski eşiniz mi?
Ancak öyleyse konu aklıma yatacak çünkü 👀

İyi geceler hatta günaydın herkese, geceden beri gözümü kırpmadim, 1 saat uyudum bu dertten önce,,
Zaten doğum stresim var
Eşimle sabahtan beri konuşuyoruz arada telle, iletisimsizlige bakın ama.... şehir dışından gelecek, ben annemlerde kalıyorum, insan derki gece size gelicem anahtarim yok diye, yani ben iletisimsizlige kaile alınmamaya kiziyorum, hatta en son mesaj attım , babam havaalanında bekliyor seni alacak diye, (kızım uyumuştu gece söyledim onu da) (bizim eve gidecekti ben annemlerde kalacaktım bugünlük,gece kiz uyumuş oluyordu demistim) dedim ki buraya gelmişken arabanı da alırsın, öpücükler gülücükler attım, hatta yazdım çok uyku bastı, iyi geceler sagsalim gel yazdım, uyumuşum, 1 saat kadar geçti, annem geldi eşim gelmiş assada, annem yatak seriyo, ben sinirden cildiricam, tamam gelmesi mutluluk verici de, sabahtan beri desene anahtarım yok, babam da yolda haber vermedi, yaa insan sabahtan beri demez mi yuz kere araştık, üstümde annemin çiçekli geceliği,,, geldi gece, sersem gibi oldum,uykum da hiç oldu,annemle tartıştım içerde , babama laf edemem bağırir, çok snrliyim
NOT:
Eşimin geliş saati gece 1 bucugu bulacaktı uçakla, ben de annemlerde kalıyorum kızımla, kızım Küçük,uykusu bölünür, konuşmustuk bunları, kısacası annemde kalacaktim bugün biliyor, onu babam alip evimize bırakacaktı, mesajlastik,uyudum güzelce.Annem bı geldi,esim gelmiş,annem yatak yapıyor,iyi de beni insan yerine koyup söylese ya eşim burada kalacağını,anahtarı zaten burada bıraktığı arabadaymis,iyi de sabahtan beri niye söylemiyorsun niyee
Ne diyon bacım sabah sabah?

Tüm gün defalarca konuştuk diyorsunuz sonra kızım uyuduğu için gece bizim eve gitmesini söyledim diyorsunuz gece gece adam napsın yani hayır anlamadım annenizde kalsa eşiniz ne olacak ki? Gecelikle hiç mi görmedi sizi..uykunuz biraz bölünse ne olur bu kadar neden büyüttünüz

@Narcissa Black burayı okuyabilirsiniz, zaten babamın eşimi sahiplenir gibi almaya kalkması da beni çok rahatsız etti,annemin başının etini yedim, bu kadar içli dışlı olunmaz, babam samimi olma huyunu bırakmıyor,ağzımı da açamıyorum artık korkudan, bagriyo bana, insan yerine koymuyor
Cok garip bir düşünce tarzi , siz bir aile değil misiniz ? Esim benim ailemin oğludur ben de onun ailesinin kızıyım herzaman sahiplenirler.

Neye kizdiniz hic anlamadim, adamın insanlık hali unutmuştur anahtari son anda farketmistir yaptığı bu küçücük birseyin karşılığının bu denli olmasi üzücü eşiniz acisinda.

Evet yorumlarini okudukca agzim acik kaldi. Babasinin eşini sahiplendigini dusunup bu dahi rahatsiz etmiş. 😦 Bu neyin öfkesi, nefreti bu kadar sasirdim.
Normal şartlarda insanların sevineceği her şeye kızmış kadın 😂

Kocam eve gitmedi yanıma geldi
Babam kocamı havalanından aldı
Babam kocamı seviyor sahipleniyor
Ailem bana evini açtı yardımcı oluyor
Babam benim bütçemi düşünüyor

Ve ben bunların hepsine sinirleniyorum 🙄

Çabamin anlamı şu. Babam çok akıl veriyor alttan alttan, bimin şu markası güzel, yok para harcamaya da karışır gibi.. bilmem ne, yaa ben istemiyorum tamam mı, eşim istemediğim markaları almaya başladı babamın yüzünden, çok da iyi biliyor markasız ürün almam, şimdi almış ya desem ki babam beynini yıkadı aldın, iyi yaptım diyecek, bu sefer daha rahat ve çok yapacak, ben de anlamamazliktan gelip ses etmiyorum ki zaten tayini çıktı şehirdisina, babam o kadar etkileyemez onu.
Ayy inanilmazsiniz Allah sabır versin etrafınızdakilere.

Beyefendi eski eşiniz mi?
Ancak öyleyse konu aklıma yatacak çünkü 👀
Koca eski desek babayla anneyi ne yapacağız?

Bir baba düşünün ki damadına şu marketlerden alışveriş yap diyerek kızının hayat kalitesini düşürüyor.
Yaşamayanin anlayamayacağı şeyler bunlar.

Birde babaya laf edilemediği için boşuna kızından azar işiten anne var tabi. Kocasına niye izin vermiş damadını havaalindan alması için. Dur gitme diyecekti. Konu sahibi hangi biriyle uğraşsın. :KK43:

Back
X