- 8 Ekim 2019
- 3.067
- 1.413
- 133
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Olursa olur olmazsa vardır bir hayır rahatlığına düşün. İkinizde de bir problem yoksa elbet verecek rabbim güvenine kapılın. Sadece 1-2 ay bunu yapın lütfen. En azından yumurtlama dönemi yapınBu düşünmeme, kafaya takmama olayı bencede çok işe yarıyor, ama nasıl yapabilirimki beynime söz geçiremiyorum 2 yıl olacak nerdeyse hala aman pes edim diyemedim, her ay bu ay olacak diyorum, ama olmuyorrrryeni bi uğraş bulsam dahi ovülasyon günümü bekliyorum, ha adete 5 gün kaldı ha 3 gün kaldı diye sayıyorum
Öyle diyorum zaten, hep vardır bi hayır diye diye yıllar geçti. Hayırlısı canım. Tavsiyeni deneyeceğimOlursa olur olmazsa vardır bir hayır rahatlığına düşün. İkinizde de bir problem yoksa elbet verecek rabbim güvenine kapılın. Sadece 1-2 ay bunu yapın lütfen. En azından yumurtlama dönemi yapın
Evet duymuştum bunun iyi geldiğini ama ilaç kullandım cnm(doxtinex), bu ay tekrar prolaktin testi yaptıracam, düşmemişse aslan pençesi çayı içecem.Testere dişli aslan pençesi iç düşürüyor canım benim yarı yarıya indi . Saracoğlundan duymustum
Evet canım Prolaktini tek başına değerlendiriyorlar diğer hormonlar ile bir bütün halinde değerlendiriyorlar bir de regl dönemi Prolaktin daha yüksek olabiliyormuş ben de reglin 3. Günü verdim tahlillerimi doktor tek başına gebeliğe engel değil dedi zaten regl düzenim saat gibidir sanırım o yüzden gerek duymadı çünkü her yüksek değer prolaktinde gebeliği engellemiyor başka bir test daha var adını unuttum şüpheli durumda o testi de yapıyolar o testte belli oluyor sıkıntı olup olmadığıCanım kimisine göre kullanılmalı kimisine göre gerek yok, bende anlamadım bu durumu. 30 lu 40 lı değerleri prolaktinde fazla önemsemiyorlar demekki.
kızlar nerdeyse 2 yıl olacak korunmıyorum fakat gebelik gerçekleşmedi
Herkesin hikayesi farklıdır.
Hemen hamile kalamayanlar, ne yaptınız da mucizeniz geldi?
Önerileriniz varımdır?
Hikayelerinizi anlatırmısınız lütfen
Belki evlat hasretiyle yanıp tutuşan birimizin derdine derman olursunuz.
Duaların için Allah razı olsun canım. Çatlama iğnesi ve aşılamada yapıldımı? Yoksa sadece kolomen ve o diğer ilacı mı kullandınız. Kendiliğinden mi çatladı?
Öncelikle merhaba. 2018 de yaptrmistim bende amh ölcumünü 3.68 cikmisti. Hala gebelik oluşmadı bu ay yine denedik hatta bgun vuruldum catlatma ignemi. Merak ettiğim doktorunz nden tekrr istedi acaba. Benim ki hic bisey demiyor da tekrrlayalm flan diye. Ne kadr surede yenilenmesi gerekir ki acabaAmh yi en son 6 ay önce yapmıştım normaldi, 1.9000 gibi bi değerdi. Ama adet olduğumda 2. Gün tekrar yapacam. Doktor istedi.Sizde kaç çıkmıştı.?
kızlar nerdeyse 2 yıl olacak korunmıyorum fakat gebelik gerçekleşmedi
Herkesin hikayesi farklıdır.
Hemen hamile kalamayanlar, ne yaptınız da mucizeniz geldi?
Önerileriniz varımdır?
Hikayelerinizi anlatırmısınız lütfen
Belki evlat hasretiyle yanıp tutuşan birimizin derdine derman olursunuz.
Methabalar, Aynı dertten muzdaribim. 32 benim değerim de. Doxtinex ile düşme elde edebildiniz mi ? Bana da doktor gerek yok şimdilik testi tekrarlayalım dediEvet canım yaptım tesrleri, sadece prolaktin 36 çıktı sınır 29 muş. Ama bun problem olmadığını söyledi doktor,anlık yükselen bi hormonmuş, göğsünün üstüne yatsan bile göğüs uyarıldığında yükselen hormonmuş, ve ilaç vermedi ama ben ısrarla doxtinex yazdırdım sadece 2 tane yarım yarım içtim bu ay.
Evet kullandım ve bir ay sonra tekrar test yaptığımda 7 çıktı.Methabalar, Aynı dertten muzdaribim. 32 benim değerim de. Doxtinex ile düşme elde edebildiniz mi ? Bana da doktor gerek yok şimdilik testi tekrarlayalım dedi
Evet bazı doktorlar 30 lu 40 lı değerleri önemsemiyor. Sebebini bilmiyorm. Bunu bilen varsa cevaplasın lütfen.Methabalar, Aynı dertten muzdaribim. 32 benim değerim de. Doxtinex ile düşme elde edebildiniz mi ? Bana da doktor gerek yok şimdilik testi tekrarlayalım dedi
Teşekkürler. Ben de bugün prolaktin testini tekrarladım sonuç bekliyorum. YouTube da Saraçoğlu'nun bir videosunda gebelik için mutlaka 26 nin altında olması gerekiyor yoksa gebelik olmaz denmiş. Bir arkadaşım yüksek olduğu halde hamile kalmıştı. Asıl sorunum bu mu değil mi bilemiyorumEvet kullandım ve bir ay sonra tekrar test yaptığımda 7 çıktı.
Ben sadece 2 hap içtim. Yarım yarım 4 kerede içtim. Toplam 2 hafta sürdü. Adetliyken başladım kullanmaya yumurtlama günlerimde prolaktin seviyem düşmüştü. Bencede ilgilenmesi gerekilen bir hormon diye düşünüyorum.Teşekkürler. Ben de bugün prolaktin testini tekrarladım sonuç bekliyorum. YouTube da Saraçoğlu'nun bir videosunda gebelik için mutlaka 26 nin altında olması gerekiyor yoksa gebelik olmaz denmiş. Bir arkadaşım yüksek olduğu halde hamile kalmıştı. Asıl sorunum bu mu değil mi bilemiyorumsonuçları görüp ben de doxtinex yazdırmayı düşünüyorum
Soğan suyu içmeye ne zaman başlanıyorBen sogan suyu icmistim 15 gün. Ve iliskiden sonra ayaklarimi dikip yarim saat bekliyodum
Klomeni kaç ay denediniz? Klomenle beraber aşılama yaptınızmı? Çünkü bendede yumurtlama gayet iyi gözüküyor, olmazsa bende tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum.biz de 2 sene bekledik hiçbir problem yoktu ne eşimde ne de bende. Yumurtlamam çok iyi olmasına rağmen klomen de denedim yine olmadı. tüp bebek yaptık 2. transferde tuttu..sebepsiz diyorlar ama günümüz tıbbın tespit edemediği başka sebepler olabiliyor
Sürekli düşük yapıyorsanız, yumurtanın kalitesiz olmasından tut bir çok sebebi olabilir. Bunun için doktora gitmedinizmi ?Merhaba bir şey merak ediyorum. Yumurta kalitesizse hamile kalınmaz mı? Mesela ben hamile kalıyorum ama sürekli düşüyor. Yumurtanın kalitesiz olma ihtimali var mı?
Gittim şuan sebebi araştırılıyor. Kan pıhtılaşması için ilaç da kullanmıştım. Başka bir sorun var mı diye bakılıyor. Genetik sonucum henüz çıkmadıSürekli düşük yapıyorsanız, yumurtanın kalitesiz olmasından tut bir çok sebebi olabilir. Bunun için doktora gitmedinizmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?