NASIL HAMİLE KALDINIZ ? 🧿

Olursa olur olmazsa vardır bir hayır rahatlığına düşün. İkinizde de bir problem yoksa elbet verecek rabbim güvenine kapılın. Sadece 1-2 ay bunu yapın lütfen. En azından yumurtlama dönemi yapın

Olursa olur olmazsa vardır bir hayır rahatlığına düşün. İkinizde de bir problem yoksa elbet verecek rabbim güvenine kapılın. Sadece 1-2 ay bunu yapın lütfen. En azından yumurtlama dönemi yapın
Öyle diyorum zaten, hep vardır bi hayır diye diye yıllar geçti. Hayırlısı canım. Tavsiyeni deneyeceğim teşekkürler

Testere dişli aslan pençesi iç düşürüyor canım benim yarı yarıya indi . Saracoğlundan duymustum
Evet duymuştum bunun iyi geldiğini ama ilaç kullandım cnm(doxtinex), bu ay tekrar prolaktin testi yaptıracam, düşmemişse aslan pençesi çayı içecem.

Canım kimisine göre kullanılmalı kimisine göre gerek yok, bende anlamadım bu durumu. 30 lu 40 lı değerleri prolaktinde fazla önemsemiyorlar demekki.
Evet canım Prolaktini tek başına değerlendiriyorlar diğer hormonlar ile bir bütün halinde değerlendiriyorlar bir de regl dönemi Prolaktin daha yüksek olabiliyormuş ben de reglin 3. Günü verdim tahlillerimi doktor tek başına gebeliğe engel değil dedi zaten regl düzenim saat gibidir sanırım o yüzden gerek duymadı çünkü her yüksek değer prolaktinde gebeliği engellemiyor başka bir test daha var adını unuttum şüpheli durumda o testi de yapıyolar o testte belli oluyor sıkıntı olup olmadığı

Sizin ve eşinizin iyi bir doktor bulup muane olmasını tavsıye ederım canım.. Belkı bırinizden bırınızde bır problem sebep oluyor olabılır veya da ıkınızde sorun yoktur sadece zamana ihtiyac vardır inşallah en kısa zamanda bebek haberlerını duymayı nasıp eder rabbım

Amh yi en son 6 ay önce yapmıştım normaldi, 1.9000 gibi bi değerdi. Ama adet olduğumda 2. Gün tekrar yapacam. Doktor istedi.Sizde kaç çıkmıştı.?
Öncelikle merhaba. 2018 de yaptrmistim bende amh ölcumünü 3.68 cikmisti. Hala gebelik oluşmadı bu ay yine denedik hatta bgun vuruldum catlatma ignemi. Merak ettiğim doktorunz nden tekrr istedi acaba. Benim ki hic bisey demiyor da tekrrlayalm flan diye. Ne kadr surede yenilenmesi gerekir ki acaba

Önce Allah’ın izni sonra ovulasyon testi ve çakşır kökü suyu sayesinde. Bende adet düzensizliği vardı ileri derece o yüzden olmuyordu

Bizimde tüp oldu, 2 sene olmadı sorun da gören doktor olmadı tüp yaptık napalım

Methabalar, Aynı dertten muzdaribim. 32 benim değerim de. Doxtinex ile düşme elde edebildiniz mi ? Bana da doktor gerek yok şimdilik testi tekrarlayalım dedi

Methabalar, Aynı dertten muzdaribim. 32 benim değerim de. Doxtinex ile düşme elde edebildiniz mi ? Bana da doktor gerek yok şimdilik testi tekrarlayalım dedi
Evet bazı doktorlar 30 lu 40 lı değerleri önemsemiyor. Sebebini bilmiyorm. Bunu bilen varsa cevaplasın lütfen.

Evet kullandım ve bir ay sonra tekrar test yaptığımda 7 çıktı.
Teşekkürler. Ben de bugün prolaktin testini tekrarladım sonuç bekliyorum. YouTube da Saraçoğlu'nun bir videosunda gebelik için mutlaka 26 nin altında olması gerekiyor yoksa gebelik olmaz denmiş. Bir arkadaşım yüksek olduğu halde hamile kalmıştı. Asıl sorunum bu mu değil mi bilemiyorum sonuçları görüp ben de doxtinex yazdırmayı düşünüyorum

Ben sadece 2 hap içtim. Yarım yarım 4 kerede içtim. Toplam 2 hafta sürdü. Adetliyken başladım kullanmaya yumurtlama günlerimde prolaktin seviyem düşmüştü. Bencede ilgilenmesi gerekilen bir hormon diye düşünüyorum.

biz de 2 sene bekledik hiçbir problem yoktu ne eşimde ne de bende. Yumurtlamam çok iyi olmasına rağmen klomen de denedim yine olmadı. tüp bebek yaptık 2. transferde tuttu..sebepsiz diyorlar ama günümüz tıbbın tespit edemediği başka sebepler olabiliyor

Merhaba bir şey merak ediyorum. Yumurta kalitesizse hamile kalınmaz mı? Mesela ben hamile kalıyorum ama sürekli düşüyor. Yumurtanın kalitesiz olma ihtimali var mı?

Klomeni kaç ay denediniz? Klomenle beraber aşılama yaptınızmı? Çünkü bendede yumurtlama gayet iyi gözüküyor, olmazsa bende tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum.

Merhaba bir şey merak ediyorum. Yumurta kalitesizse hamile kalınmaz mı? Mesela ben hamile kalıyorum ama sürekli düşüyor. Yumurtanın kalitesiz olma ihtimali var mı?
Sürekli düşük yapıyorsanız, yumurtanın kalitesiz olmasından tut bir çok sebebi olabilir. Bunun için doktora gitmedinizmi ?

Sürekli düşük yapıyorsanız, yumurtanın kalitesiz olmasından tut bir çok sebebi olabilir. Bunun için doktora gitmedinizmi ?
Gittim şuan sebebi araştırılıyor. Kan pıhtılaşması için ilaç da kullanmıştım. Başka bir sorun var mı diye bakılıyor. Genetik sonucum henüz çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…