- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Prolaktin hormonu yüksekse veriyorlar, senin kaç çıkmıştı?Bu doxtinex ne için canım doktor bana da verdi haftada 2 gün içiyordum 3 kere içip bıraktım valla
Ovulasyon testiyle mi canım?Evde yapılan testleri sormuştum. Doktorum banada yumurtlamada sorun yok demişti testle yumurtlama günümü değerlendirmiştik.
Canım daha test sonuçlarım bile çıkmadan verdi valla.. test sonuçlarım için bi hafta sonra gittim değerler normaldiProlaktin hormonu yüksekse veriyorlar, senin kaç çıkmıştı?
Ciddimisin ya bu rakamla hamile kalınmaz mı ? Hemen değişiyorum doktoru.problem olmadığını söylediyse doktorunu acil değişmelisin
Bizim de sayı 70 milyon ileri hızı 7 canım rapor da vermezler bizeİleri hızı çok iyiydi bizim. 6 milyon sperm vardı direk tüp bebek zaten sayıdan rapor çıkardılar. Zaten iki yılda olmayınca işimize geldi
Keşke kullansaydın? Neden sonuç gelmeden verdi ki? Göğsümüzden süt mü geliyordu?Bu doxtinex ne için canım doktor bana da verdi haftada 2 gün içiyordum 3 kere içip bıraktım valla
Prolaktin hamilelikte yükselen bi hormon. Vücut zaten hamile sanıyor kendini yüksekse zorlaşıyor hamile kalman. Fsh lh tsh bunlar nasıldı hatırlıyosan meselaCiddimisin ya bu rakamla hamile kalınmaz mı ? Hemen değişiyorum doktoru.
Normalde 5 milyon altına veriliyor. İleri toplam sayı 5m altındaysa yani. Bnce yükselir senin ki ilaçla biz varikosel ameliyatıda olduk bi yükselip bi düştü meselaBizim de sayı 70 milyon ileri hızı 7 canım rapor da vermezler bize
Canım valla bilmiyom ki orana vurursak ileri hızı 5 milyonu da geçiyor eşim de varikosel ama doktor ameliyatlık değil dedi normal yolla gebelik oluşur diye beklemeli miyim sizce yoksa direkt tüp bebek miNormalde 5 milyon altına veriliyor. İleri toplam sayı 5m altındaysa yani. Bnce yükselir senin ki ilaçla biz varikosel ameliyatıda olduk bi yükselip bi düştü mesela
Yokk canım hiçbir sorunum yoktu kullanmak istemedim o yüzdenKeşke kullansaydın? Neden sonuç gelmeden verdi ki? Göğsümüzden süt mü geliyordu?
Bizim ilk 12m sperm vardı ameliyattan sonra 6ya düştü ilaçlarla arttı yine düşüyo demek ki yapısı bu. Kürler var bi kaç deneyin bence hareketlilik artabilir baktın yine olmuyo öyle geç bence zaten tüp bebekte de hareketlilik önemliCanım valla bilmiyom ki orana vurursak ileri hızı 5 milyonu da geçiyor eşim de varikosel ama doktor ameliyatlık değil dedi normal yolla gebelik oluşur diye beklemeli miyim sizce yoksa direkt tüp bebek mi
Bu testten 5 saat sonra adet oldum.Prolaktin hamilelikte yükselen bi hormon. Vücut zaten hamile sanıyor kendini yüksekse zorlaşıyor hamile kalman. Fsh lh tsh bunlar nasıldı hatırlıyosan mesela
Tsh neden yok yazıyoBu testten 5 saat sonra adet oldum.
Tsh başka yerde yaptım normal çıktı, önceki değerlerde en sağda yazıyor.
Eki Görüntüle 2673074
Araştırdım canım orda yüzde değil de sanırım sayı önemli bizim sayı 5 milyon.. bu arada bi düşüğüm oldu hem de bir kerede oldu o yüzden de şaşkınımBizim ilk 12m sperm vardı ameliyattan sonra 6ya düştü ilaçlarla arttı yine düşüyo demek ki yapısı bu. Kürler var bi kaç deneyin bence hareketlilik artabilir baktın yine olmuyo öyle geç bence zaten tüp bebekte de hareketlilik önemli
Hiç farklı bişey yapmadın mı? Hani vesile oldu diyebileceğin bişey yok mu canım?3 yılın sonunda doğal yoldan geldi meleğimBir sorunumuzdur da yoktu ona rağmen olmadı vakti varmış diyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?