NASIL HAMİLE KALDINIZ ? 🧿

Bizim de sayı 70 milyon ileri hızı 7 canım rapor da vermezler bize
Normalde 5 milyon altına veriliyor. İleri toplam sayı 5m altındaysa yani. Bnce yükselir senin ki ilaçla biz varikosel ameliyatıda olduk bi yükselip bi düştü mesela

Normalde 5 milyon altına veriliyor. İleri toplam sayı 5m altındaysa yani. Bnce yükselir senin ki ilaçla biz varikosel ameliyatıda olduk bi yükselip bi düştü mesela
Canım valla bilmiyom ki orana vurursak ileri hızı 5 milyonu da geçiyor eşim de varikosel ama doktor ameliyatlık değil dedi normal yolla gebelik oluşur diye beklemeli miyim sizce yoksa direkt tüp bebek mi

Canım valla bilmiyom ki orana vurursak ileri hızı 5 milyonu da geçiyor eşim de varikosel ama doktor ameliyatlık değil dedi normal yolla gebelik oluşur diye beklemeli miyim sizce yoksa direkt tüp bebek mi
Bizim ilk 12m sperm vardı ameliyattan sonra 6ya düştü ilaçlarla arttı yine düşüyo demek ki yapısı bu. Kürler var bi kaç deneyin bence hareketlilik artabilir baktın yine olmuyo öyle geç bence zaten tüp bebekte de hareketlilik önemli

Prolaktin hamilelikte yükselen bi hormon. Vücut zaten hamile sanıyor kendini yüksekse zorlaşıyor hamile kalman. Fsh lh tsh bunlar nasıldı hatırlıyosan mesela
Bu testten 5 saat sonra adet oldum.
Tsh başka yerde yaptım normal çıktı, önceki değerlerde en sağda yazıyor.

Klomen yumurta büyütme iğnesi çatlatma iğnesi ovü yaptım tutmadı hiç nasipta yokmuş aşılama istiyorum artık

Araştırdım canım orda yüzde değil de sanırım sayı önemli bizim sayı 5 milyon.. bu arada bi düşüğüm oldu hem de bir kerede oldu o yüzden de şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…