- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Çarşamba rahim filmi çektim canım orda kapalı olduğunu gördüler bi sıvı veriyolar o açtı hemen ameliyata gerek kalmadı çok şükürAmeliyat mı oldun yeni öğrendim deyince yeni sandım. Hadi hayırlısı olsun inşallah
E ozmn önümüzdeki aya hamilesin inşallahÇarşamba rahim filmi çektim canım orda kapalı olduğunu gördüler bi sıvı veriyolar o açtı hemen ameliyata gerek kalmadı çok şükür
1 yıl denedik hamilelik olmayınca doktora gittim pko tanısı koyuldu ama hormonlarda falan sorun yoktu benim, Yumurta rezervi falan gayet iyi sadece yumurtanın çatlaması gecikiyor biraz tembellik var uyarmamız yeterli dedi yazz dogum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi dogum kontrol hapı yumurtalarımı uyarıyor çatlamasını vs düzenliyordu bende 4 ay sonra bıraktım kullanmayı o ay hamile kaldım. geç döllenme oldu normalden 2 hafta geç yumurtlama olmuştu. Ben bide hamile kalmamda pskolojinin de etkili oldugunu düşünüyorum o ay hiç umursamadım sınavlarım vardı bütün dikkatimi ona yönlendirdim hamileligi aklımdan çıkardım ve şükür sonunda oldu. Ondan önce bir gün ara verip diger gün ilişki yaşadığımız halde hiç hamilelik olmadı hamile kaldıgım ay ilişki de çok az yaşandı haftada 1 oluyordu ama tuttu biraz nasip birazda ben pskolojik olarak rahat olmama baglıyorum şuan 23. Haftanın içindeyiz çok şükürkızlar nerdeyse 2 yıl olacak korunmıyorum fakat gebelik gerçekleşmedi
Herkesin hikayesi farklıdır.
Hemen hamile kalamayanlar, ne yaptınız da mucizeniz geldi?
Önerileriniz varımdır?
Hikayelerinizi anlatırmısınız lütfen
Belki evlat hasretiyle yanıp tutuşan birimizin derdine derman olursunuz.
Allahım negüzel bi mutluluk. İnşallah bizde nasip olur. Allahım kucağına almayı nasip etsin1 yıl denedik hamilelik olmayınca doktora gittim pko tanısı koyuldu ama hormonlarda falan sorun yoktu benim, Yumurta rezervi falan gayet iyi sadece yumurtanın çatlaması gecikiyor biraz tembellik var uyarmamız yeterli dedi yazz dogum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi dogum kontrol hapı yumurtalarımı uyarıyor çatlamasını vs düzenliyordu bende 4 ay sonra bıraktım kullanmayı o ay hamile kaldım. geç döllenme oldu normalden 2 hafta geç yumurtlama olmuştu. Ben bide hamile kalmamda pskolojinin de etkili oldugunu düşünüyorum o ay hiç umursamadım sınavlarım vardı bütün dikkatimi ona yönlendirdim hamileligi aklımdan çıkardım ve şükür sonunda oldu. Ondan önce bir gün ara verip diger gün ilişki yaşadığımız halde hiç hamilelik olmadı hamile kaldıgım ay ilişki de çok az yaşandı haftada 1 oluyordu ama tuttu biraz nasip birazda ben pskolojik olarak rahat olmama baglıyorum şuan 23. Haftanın içindeyiz çok şükür
Pko tanısı konuldu ama hormon testlerim normaldi demişsin, Canım adetlerini günü gününe geliyormuydu? Döngünüz kaç gündü?1 yıl denedik hamilelik olmayınca doktora gittim pko tanısı koyuldu ama hormonlarda falan sorun yoktu benim, Yumurta rezervi falan gayet iyi sadece yumurtanın çatlaması gecikiyor biraz tembellik var uyarmamız yeterli dedi yazz dogum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi dogum kontrol hapı yumurtalarımı uyarıyor çatlamasını vs düzenliyordu bende 4 ay sonra bıraktım kullanmayı o ay hamile kaldım. geç döllenme oldu normalden 2 hafta geç yumurtlama olmuştu. Ben bide hamile kalmamda pskolojinin de etkili oldugunu düşünüyorum o ay hiç umursamadım sınavlarım vardı bütün dikkatimi ona yönlendirdim hamileligi aklımdan çıkardım ve şükür sonunda oldu. Ondan önce bir gün ara verip diger gün ilişki yaşadığımız halde hiç hamilelik olmadı hamile kaldıgım ay ilişki de çok az yaşandı haftada 1 oluyordu ama tuttu biraz nasip birazda ben pskolojik olarak rahat olmama baglıyorum şuan 23. Haftanın içindeyiz çok şükür
Amin rabbim isteyen el açıp dua eden. Kalbinde evlat sahibi olan kimsenin kucagını boş bırakmasınAllahım negüzel bi mutluluk. İnşallah bizde nasip olur. Allahım kucağına almayı nasip etsin
Yok gelmiyordu canım bazen 2 ay olmadıgı bile oluyordu ama hormonlarda doktorun söylediği Bi sorun yoktu sadece biraz yumurtaların uyarılması gerek tembeller dedi ve başka ilaç kullanmama gerek kalmadan sadece dogum kontrol hapı kullandım o düzene soktu döngümü ama buna ragmen hapı bıraktıgım, hamile kaldıgım ay yine yumurtlama gecikmiş meselaPko tanısı konuldu ama hormon testlerim normaldi demişsin, Canım adetlerini günü gününe geliyormuydu? Döngünüz kaç gündü?
Keşke canım benim keşke ama maalesef eşimde problem çıktıE ozmn önümüzdeki aya hamilesin inşallah
Tiroidlere bakılıyor canımAynen öyle yapayım. Tsh testi tam olarak nedir?
Az tıkalıymış demek ki. Benim de sol tıkalı çıkmıştı histeroskopide açık göründü mesela olabiliyor inşallah tez vakitte güzel haber alırsınÇarşamba rahim filmi çektim canım orda kapalı olduğunu gördüler bi sıvı veriyolar o açtı hemen ameliyata gerek kalmadı çok şükür
Aynen adetin 2. Günü gidip bu testleri yeniden yaptırmak, gerekirse doktor doktor gezmek, üstüne düşme vaktim geçti bileTiroidlere bakılıyor canım
Doktorunu iyi seç canım uğraşlı işler ama mutlaka vardır çaresiAynen adetin 2. Günü gidip bu testleri yeniden yaptırmak, gerekirse doktor doktor gezmek, üstüne düşme vaktim geçti bile
İnş canım sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşşAz tıkalıymış demek ki. Benim de sol tıkalı çıkmıştı histeroskopide açık göründü mesela olabiliyor inşallah tez vakitte güzel haber alırsın
Amin canımİnş canım sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşş
Bu doktor da şans işi ya, herkes bu benim gittiğim doktora çok iyi doktor diyor, ama gel görki benim prolaktin 36 çıktı normal ilaç gerek değil dediDoktorunu iyi seç canım uğraşlı işler ama mutlaka vardır çaresi
Gerçekten öyle şans işi bende çok doktor gezdim tshı bi bu doktor önemsedi meselaBu doktor da şans işi ya, herkes bu benim gittiğim doktora çok iyi doktor diyor, ama gel görki benim prolaktin 36 çıktı normal ilaç gerek değil dedi
Sizce 20 ay denemede gebelik gerçekleşmediyse artık tüp bebek vakti gelmiş midir? Çok zor bir süreç ya...
Bu doktor da şans işi ya, herkes bu benim gittiğim doktora çok iyi doktor diyor, ama gel görki benim prolaktin 36 çıktı normal ilaç gerek değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?