NASIL HAMİLE KALDINIZ ? 🧿

1 yıl denedik hamilelik olmayınca doktora gittim pko tanısı koyuldu ama hormonlarda falan sorun yoktu benim, Yumurta rezervi falan gayet iyi sadece yumurtanın çatlaması gecikiyor biraz tembellik var uyarmamız yeterli dedi yazz dogum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi dogum kontrol hapı yumurtalarımı uyarıyor çatlamasını vs düzenliyordu bende 4 ay sonra bıraktım kullanmayı o ay hamile kaldım. geç döllenme oldu normalden 2 hafta geç yumurtlama olmuştu. Ben bide hamile kalmamda pskolojinin de etkili oldugunu düşünüyorum o ay hiç umursamadım sınavlarım vardı bütün dikkatimi ona yönlendirdim hamileligi aklımdan çıkardım ve şükür sonunda oldu. Ondan önce bir gün ara verip diger gün ilişki yaşadığımız halde hiç hamilelik olmadı hamile kaldıgım ay ilişki de çok az yaşandı haftada 1 oluyordu ama tuttu biraz nasip birazda ben pskolojik olarak rahat olmama baglıyorum şuan 23. Haftanın içindeyiz çok şükür

Allahım negüzel bi mutluluk. İnşallah bizde nasip olur. Allahım kucağına almayı nasip etsin

Pko tanısı konuldu ama hormon testlerim normaldi demişsin, Canım adetlerini günü gününe geliyormuydu? Döngünüz kaç gündü?

Pko tanısı konuldu ama hormon testlerim normaldi demişsin, Canım adetlerini günü gününe geliyormuydu? Döngünüz kaç gündü?
Yok gelmiyordu canım bazen 2 ay olmadıgı bile oluyordu ama hormonlarda doktorun söylediği Bi sorun yoktu sadece biraz yumurtaların uyarılması gerek tembeller dedi ve başka ilaç kullanmama gerek kalmadan sadece dogum kontrol hapı kullandım o düzene soktu döngümü ama buna ragmen hapı bıraktıgım, hamile kaldıgım ay yine yumurtlama gecikmiş mesela

Çarşamba rahim filmi çektim canım orda kapalı olduğunu gördüler bi sıvı veriyolar o açtı hemen ameliyata gerek kalmadı çok şükür
Az tıkalıymış demek ki. Benim de sol tıkalı çıkmıştı histeroskopide açık göründü mesela olabiliyor inşallah tez vakitte güzel haber alırsın

Bende kalamadım henüz
Eşimin spermiyogram ında bişey çıkmadı
Benim hormon testlerime bakılcak bi regl olsam
Regl bitincede hsg çekilcekmişim bakalım doktor öyle dedi

Sizce 20 ay denemede gebelik gerçekleşmediyse artık tüp bebek vakti gelmiş midir? Çok zor bir süreç ya...

1 sene içinde olmazda dr'a gidilmesi gerekli testlerin yapılması lazim tabiki..
yaş kaç bu arada..
arkadaşım 36'nda evlendi oda 2 sene bekledi bakti olmuyor dr'a gitti 3.senede yine de bir sorun görünmüyor aşılama deniyorlar..
tüp bebekten önce aşılamayi deneyin.
Rabbim evlat isteyen herkese nasip eder inşallah.Kimsenin kucagini boş birakmasin dilerim.
Amin.

Bu doktor da şans işi ya, herkes bu benim gittiğim doktora çok iyi doktor diyor, ama gel görki benim prolaktin 36 çıktı normal ilaç gerek değil dedi

canim ben prolaktin yuksek iken hamile kaldim.Hic ilac kullanmadim, diger degerlerim normal olduğu için prolaktin yüksekliği etkilememis dendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…