- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Bence sen biraz kürleri denettir eşine artar gibime geliyo. Bu arada genetik testten de geçin bi fakulte hastanesindeAraştırdım canım orda yüzde değil de sanırım sayı önemli bizim sayı 5 milyon.. bu arada bi düşüğüm oldu hem de bir kerede oldu o yüzden de şaşkınım
Devlette o test kiti yokmuş, kalmamış. Başka yerde yaptım normalmişTsh neden yok yazıyo
Öncesinde olsun diye yapmadığımız şey kalmadı aşılama tüp bebek hariç . Sonra vazgeçtik artık tamam olmayacak çocuğumuz dedik o ay hamile kaldımHiç farklı bişey yapmadın mı? Hani vesile oldu diyebileceğin bişey yok mu canım?
Ve daha hiç denemedik şu ana kadar canım benim tüplerim kapalıymış aylardır yeni öğrendimBence sen biraz kürleri denettir eşine artar gibime geliyo. Bu arada genetik testten de geçin bi fakulte hastanesinde
Hangi bölüme gitmem gerekiyor canım genetik test içinBence sen biraz kürleri denettir eşine artar gibime geliyo. Bu arada genetik testten de geçin bi fakulte hastanesinde
Soğan suyuda yaptım geçen sene, çok faydasını gördüm ama tabii hamile kalamadım, bidaha mı demesem.Ben sogan suyu icmistim 15 gün. Ve iliskiden sonra ayaklarimi dikip yarim saat bekliyodum
Yok mesela benim de normaldi ama ilaç kullanıyorum 2 altında olmalı hamilelik içinDevlette o test kiti yokmuş, kalmamış. Başka yerde yaptım normalmiş
Kız tüplerin kapalıysa direk tüp bebeğe geç bekleme hiç. Yaşın gençse ameliyat tabiVe daha hiç denemedik şu ana kadar canım benim tüplerim kapalıymış aylardır yeni öğrendim
Tüp bebekle kaldımkızlar nerdeyse 2 yıl olacak korunmıyorum fakat gebelik gerçekleşmedi
Herkesin hikayesi farklıdır.
Hemen hamile kalamayanlar, ne yaptınız da mucizeniz geldi?
Önerileriniz varımdır?
Hikayelerinizi anlatırmısınız lütfen
Belki evlat hasretiyle yanıp tutuşan birimizin derdine derman olursunuz.
Evet yapabilirsnz. Cünkü en az zaten 6 ay arayla yapılıyor. Fazlasi rahmi inceltiyomus. E sizim baya gecmis denemekten zarar gelmez. Bende onu icmeden önce burda ictigi ay hamile kalan cok görmustum. Bunhn uzerine o ay basladim ve o ay hamile kaldmSoğan suyuda yaptım geçen sene, çok faydasını gördüm ama tabii hamile kalamadım, bidaha mı demesem.
Bence gayet güzelAnlayan arkadaşlar bu sperm testi normal mi sizce?Eki Görüntüle 2673076
Açıldı canım hemen hsgde.. düşükten sonra kapanmışKız tüplerin kapalıysa direk tüp bebeğe geç bekleme hiç. Yaşın gençse ameliyat tabi
Fakultelerin kadın doğum bölümüne git madem tüplerin tıkalı hem fikir danışırsın ordan genetiğe gönderirler. Çok ilgileniyolarHangi bölüme gitmem gerekiyor canım genetik test için
Bu testleri adet olmadan 5 saat önce yaptım başka bi sorunum vardı hormon testide istedim diye yaptılar. Tekrar yaptırayım,Yok mesela benim de normaldi ama ilaç kullanıyorum 2 altında olmalı hamilelik için
Tüplerim açıldı canım.. tamam eşim de gidecekti zaten ben de bi gideyim çok teşekkürler bilgi içinFakultelerin kadın doğum bölümüne git madem tüplerin tıkalı hem fikir danışırsın ordan genetiğe gönderirler. Çok ilgileniyolar
İkinci günü git yenilensin hem testlerin inşallah çaren olsunBu testleri adet olmadan 5 saat önce yaptım başka bi sorunum vardı hormon testide istedim diye yaptılar. Tekrar yaptırayım,
Adetimin 2. Günü mü gidip yapayım 3. Günümü. Kanamam 2. Günü daha yoğun oluyor.
Ameliyat mı oldun yeni öğrendim deyince yeni sandım. Hadi hayırlısı olsun inşallahTüplerim açıldı canım.. tamam eşim de gidecekti zaten ben de bi gideyim çok teşekkürler bilgi için
Aynen öyle yapayım. Tsh testi tam olarak nedir?İkinci günü git yenilensin hem testlerin inşallah çaren olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?