Nasıl hareket etmeliyim ?

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Merhaba üç aydır görüştüğümm biri var iyi hoştu her şey anlaşıyoduk etkilendikte birbirimizden daha yeni yeni başladık sayılır ben öğretmenim bu kişinin ennyakın arkadaşı inın baldızı tercih için arkadaşı üzerinden benim okulımu sormuştu anlattım tercih etti ve benim okuluma atandı kızın ailesi geldi etti bı benim flörtüm gezdirdi flörtümü yemeğe çağırdılar ses etmedim kız da güzelnuani biraz kıskanmış olabilirim :) buraya kadar sorun yok ama benim bu flört dediğim kişi kıza haftasonu seni gezdirirm dedi nerde ne var öğrenirsin diye ben bunu kafamda kurdum sonıçta çocuk değil öğretmen olmuş ve ben atandığımda her yeri her şeyi tek başıma öğrendim bozuldum ama belli etmedim tuhaf şeyler hissediyorum bu normal mi yani soğudum biraz siz olsanız ne yapardınız bi de görüşme ihtimalleri de var kızın burda tek tanıdığı o kızla da aynı okuldayım nasıl bi yol izlemeliyim

Başbaşa mı gidecekler, sana gel demedi mi??? Flörtün bu gezdirme işini önce sana danışıp sana paslamalıydı. Ben olsam iyi gezdir her yere götür deyip laf sokarım sonra gelen cevaba ve gidişata bakarım

kıskandığımı belli etmek istemiyorum bana sormadı ve beni de dahil etmedi öyle lafta sokamam soğuduysam biter ben de biraz hele de bu konularda

Kıskanmakta haklısınız
peki ne yapayım kıskandığımı belli etmeden bitireyim mi ben de görüşmeyi çünkü hislerim kötü biraz kafam da kurup kendime zarar vermek istemyorum sonuçta daha biz de yeniydik

Kızdan bir hareket görürsen kıskanman normal ama çocugun gereksiz samimiyeti kıskanma değil soguma nedeni çok haklısınız. Şu an bişey yapmayın biraz gidişatı bekleyin belki sadece lafta kalır. Bir hareketlilik görürseniz ona göre tavrınızı koyarsınız.

kız tamam demiş bu lafın üstüne ne denilir ki ama kızın kötü biri olduğunu düşünmüyorum . kuzeni olır arkadaşı olur anlarım bunlar da daha yeni tanıştı ve kendimi bunu düşünğrken buldum binşey olsun ya da olmasın düşüncesi bile kafamı çok kurcaladı

Sizi davet etmemesi sıkıntı. Neticede aynı okuldasınız artı flörtsünüz. Başbaşa olmak istemesi evet biraz tuhaf. Normalde sizi de dahil etmeliydi plana. Yani haftasonu onu şuraya götürelim mi gibi.
Bu en yakın arkadaş sizi biliyor muydu? Eğer sizin sevgililik durumunuzu bilmiyorsa o arkadaş baldızına ayarlamak istiyor da olabilir. Belki de bunla ilgili bir durum vardır

Sevgili gibiyiz derken!? Sevgili değilseniz size karşı bir sorumluluk hissetmiyordur. Erkek milleti işte biz arkadaş değil miydik seninle der çıkar sıkışınca. Öyle uyarıp trip de atamazsınız

Sizin aynı okulda öğretmenler olduğunuzu bildiği halde size teklif etmemiş. Kızın ailesi ile de tanışılmış filan. Kızla ilgileniyor gibi geldi bana.

İsterseniz soğuk ve kırgın davranın, aramayın sormayın. Ne oldu diye sorarsa bir şekilde sitem edersiniz. (arkadaşça bir sitem de olabilir). Size önem veriyorsa gönlünüzü almaya çalışır. Yok umurunda olmazsanız zaten kızın peşine düşmüştür bile

biz yeniyiz kimse bilmiyor açıkçası ikisi de aynı memleketli kız da iyi güzel annesi babası yemeğe davet ettiler o kadar işte ilgilendin ettin diye flörtümde arkadaşım için diyo en yakın arkadaşım olduğu için şuan benim canım sıkkın yalnız kalcam dedim konuşmak bile gelmiyo içimden

Arkadaşı baldızına ayarlamaya çalışıyor net. Ailesini de tanıştırma amacı bu olabilir.

işte ben de istyorum ki anlamasın kendini bi şey sanmasın kıskanç kız durumuna düşmek istemyorum başka bi sebep bulum konuşmayı görüşmeyi bitirmeyi düşündüm. Sevgili gibiyiz derken bi el tutma öpme oldu ama tam dahil olamadık hayatlarımıza gibi gibi

Sebebi ne? Belki de hayatını size adayıp diğer kadınlara kepenk kapatmamak için çok ilerlemenize rağmen sevgili statüsüne sizi almıyor.
yapı olarak biraz çekingen gibi benden bekliyor gibi bi şeyleri ama gerçekten isteyen erkek adım atmaz mı her şeye bi şeylere ben de anlamadım

Arkadaşı baldızına ayarlamaya çalışıyor net. Ailesini de tanıştırma amacı bu olabilir.
Gerçekten böyle midir buna ihtimal vermiyorum ama gelin ata binmiş ya nasip demiş kırk tercihin içinden geldi benim okulum çıktı kötü hissedyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…