- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.016
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şeyleri gerçekten isteyen adam evet adım atar. Kaybetmek istemez. Bana biraz sizi cebe atmış gibi geldi açıkçası. Ya da sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor o. Yani çok yakınız diye düşünmüyor olabilir.yapı olarak biraz çekingen gibi benden bekliyor gibi bi şeyleri ama gerçekten isteyen erkek adım atmaz mı her şeye bi şeylere ben de anlamadım
o zmaan yol mu vereyim biz yeniyiz şuan bitirirsem atlatırım ama ilişkimiz uzarsa ve bu durum yine nüksederse kafam hiç rahat olmayabilir siz ne yapardınızGerçekten sevse öpme el ele tutuşma olayında sevgili olduğunuzu hissettirirdi. Sizi çağırmaması da zaten iyi niyetli değiş bence
açıkçası bu düşünce bana da ağır bastı biraz aklın yolu bir demek ki polyannacılığa gerek yok gibi gibiSevgili adayınız kızı beğenmiş birlikte vakit geçirmek istemiş gezdirme bahanesiyle.Hanım kızımızda dünden razı tanımadı etmediği adamın gezdirmesine. Siz takılmayın boşverin sevgilide değilsiniz önünüze bakın
Yani sadece flörtte kalmış ilişkiniz, tam olarak bir adım atılmamış herhalde. Muhtemelen aralarında (kız da isterse tabi) bir şeyler olur. Yoksa sizle tanıştırırdı, sizden gezdirmenizi isteyebilirdi kız kıza daha iyi anlaşırsınız malumMerhaba üç aydır görüştüğümm biri var iyi hoştu her şey anlaşıyoduk etkilendikte birbirimizden daha yeni yeni başladık sayılır ben öğretmenim bu kişinin ennyakın arkadaşı inın baldızı tercih için arkadaşı üzerinden benim okulımu sormuştu anlattım tercih etti ve benim okuluma atandı kızın ailesi geldi etti bı benim flörtüm gezdirdi flörtümü yemeğe çağırdılar ses etmedim kız da güzelnuani biraz kıskanmış olabilirim :) buraya kadar sorun yok ama benim bu flört dediğim kişi kıza haftasonu seni gezdirirm dedi nerde ne var öğrenirsin diye ben bunu kafamda kurdum sonıçta çocuk değil öğretmen olmuş ve ben atandığımda her yeri her şeyi tek başıma öğrendim bozuldum ama belli etmedim tuhaf şeyler hissediyorum bu normal mi yani soğudum biraz siz olsanız ne yapardınız bi de görüşme ihtimalleri de var kızın burda tek tanıdığı o kızla da aynı okuldayım nasıl bi yol izlemeliyim
ben de bu kafadayım zaten dedim canım sıkkın yalnız kalcam dedim ama ortadan kaybolsamda gelecek bi tip değil genel olarak gururlu bi yapısı var ama gelmesi için yapmayacağım kafamın rahatlaması için yapacağımSen bu adamla sevgili olmak istiyorsan, biranda ortadan kaybolmanı tavsiye ederim...Ne ara ne sor ...O sana sorunca da sen sevgili gibi davranmadın ben de uzaklaştım, benim belirsiz ilişkilere gelemem dersin...Bak o zaman sonuca gel burda yaz....Cesaret lütfen korkma kaybetmezsin
valla haklısınız ben de kuruntumu yapıyorum acaba diye düşğnmeden edemedim kendimi sizlere danışmak istedim görüyorum ki zerre kuruntu yapmıyomuşumKızdan hoşlanmış seninki. Sevgilin değil bi şeyin değil, sana karşı sorumlu hissetmiyor da kendini. Bu flört olaylarını bu yüzden çok sevmiyorum, ya olacak ya ölecek bana, böyle şeylere gelemem hiç. Böyle de kullanılıyor işte, senle konuşurken arkadaşının baldızını gezdirecek, bişey desen '' Hayırdır sana noldu? '' diyebilecek. Ama sen yapsan ne karaktersizliğin kalır ne de.... Türk erkeği ile flört olmaz abi.
yol vereyim o zmaan değil miYani sadece flörtte kalmış ilişkiniz, tam olarak bir adım atılmamış herhalde. Muhtemelen aralarında (kız da isterse tabi) bir şeyler olur. Yoksa sizle tanıştırırdı, sizden gezdirmenizi isteyebilirdi kız kıza daha iyi anlaşırsınız malumSoğumakta haklısınız, kız yüz vermese muhtemelen bir şey olmamış gibi davranıp size dönecek yine. Ben olsam şans vermezdim.
ben de bu kafadayım zaten dedim canım sıkkın yalnız kalcam dedim ama ortadan kaybolsamda gelecek bi tip değil genel olarak gururlu bi yapısı var ama gelmesi için yapmayacağım kafamın rahatlaması için yapacağım
Yani bence sallamayın biraz o koştursun ne var ne oldu diye, görüşmek istemiyorum dersiniz. Bozulmayı hak ediyor bu tip. Sallamayın, cool takılın. Aranızda tam olarak bir ilişki yoksa yol verme olayı ters tepip saçma sapan davranabilir. Bu yüzden sanki aranızda hiçbir şey yokmuş gibi onu sallamamak daha iyi bence. Ayrıca çekingen olsun olmasın, insan ilişki isteyince hiç uzatmıyor net karar veriyor. Böyleleri zaman kaybı.Çok fazla sallamayın dedimyol vereyim o zmaan değil mi
Anlıyorum ama ben böyle bir durumda kıskanmış durumunu geniş konumuna (genişten kastımı anladınız siz) düşmeye tercih ederim. Hem elele tutuşup öpüştüğü insanı da bu tür konularda bir zahmet dikkate alsın yani.işte ben de istyorum ki anlamasın kendini bi şey sanmasın kıskanç kız durumuna düşmek istemyorum başka bi sebep bulum konuşmayı görüşmeyi bitirmeyi düşündüm. Sevgili gibiyiz derken bi el tutma öpme oldu ama tam dahil olamadık hayatlarımıza gibi gibi
kızla görüştükten sonra bana da yazsın görüşsün istemiyorum açıkçası hem onla görüşçek hem de mesajına cevap gelecek hissettirmeden başka derdim sıkıntım var deyip ortadan kaybolmayı planlamıştımYani bence sallamayın biraz o koştursun ne var ne oldu diye, görüşmek istemiyorum dersiniz. Bozulmayı hak ediyor bu tip. Sallamayın, cool takılın. Aranızda tam olarak bir ilişki yoksa yol verme olayı ters tepip saçma sapan davranabilir. Bu yüzden sanki aranızda hiçbir şey yokmuş gibi onu sallamamak daha iyi bence. Ayrıca çekingen olsun olmasın, insan ilişki isteyince hiç uzatmıyor net karar veriyor. Böyleleri zaman kaybı.Çok fazla sallamayın dedimkısacası sallamayın o düşünsün hatta cevap vs yazmayın gezmenize bakın.
Durduğun kabahat. Bu saplı piremseslere prim vermeyin bu kadar, nerde böyle ipe sapa gelmez, mıymıntı, duruş gösteremeyen, yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya taşıyan tipler var, kapısında da kuyruk. Anlamıyorum.yol vereyim o zmaan değil mi
kıskandığımı belli edip gelen tepkiye göre mi şekillenmeliyim . Ben aptal biri olduğunu düşünmüyorum düşünemeyecek bi kapasitesi yok bunun yanlış olduğunu bilir bana göre o yüzden belli etmeden toZ olmayı düşündümAnlıyorum ama ben böyle bir durumda kıskanmış durumunu geniş konumuna (genişten kastımı anladınız siz) düşmeye tercih ederim. Hem elele tutuşup öpüştüğü insanı da bu tür konularda bir zahmet dikkate alsın yani.
Baştan kesin ve net tavırdan yanayım ben erkeklere. Bu konularda kırmızı çizgilerim olduğunu bilsin diye. Ve normalde kıskanç olmadığım için de öyle havalara filan giren olmadı hiç Bu nedenle hala da bir önceki yorumumdaki düşüncedeyim.. Ha bu nu hissettirdiğim halde dikkate almıyor ya da dediğiniz gibi havalara giriyorsa da popişe sağlam bir tepik yani :)
o kadar sıkışşmıştım ki ben de mi sorun var yersiz yere kıtuntulanıyorum diye o kadar iyi geldiniz ki ne yapacağımı anladım gerçektenDurduğun kabahat. Bu saplı piremseslere prim vermeyin bu kadar, nerde böyle ipe sapa gelmez, mıymıntı, duruş gösteremeyen, yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya taşıyan tipler var, kapısında da kuyruk. Anlamıyorum.
tam bilmiyo ben de arkadaş dedim o da brnim için arkadas dedi o ara öyle olması gerekyodu biraz daSizi nasıl tanıttı kıza? Samimi olduğunuzu biliyor mu kız?
İşte bu sıkıntı, hiç bir şey yapma bence kaybol ortadan karşılaştığında merhaba de trip falan atma cool takıl. Sessizlik iyidir hem bu da fırsat sana sapık mı gözü dışarıda mı anlarsın ona göre ileride bir şey olursa falan fikrin olur en azındantam bilmiyo ben de arkadaş dedim o da brnim için arkadas dedi o ara öyle olması gerekyodu biraz da