Nasıl hissettiğimi bilmiyorum!.

Selam canım bende senin gibiyim bebeklerimin biri 18 aylik biri 5 aylık inan iki ayda bir kuaföre kaş aldırmaya gidiyorum kocam evdeyken yarım saatliğine çocuklar uyurken çöpe çıkabiliyorum onlarda koştur koştur tabi ve bende seningibiyim sıfır destek bebeğimin 40 banyosunu bile büyük bebegimi uyutup sezeryan halimle tek yaptım benimde kaynanam 4 5 sokak otemde oturuyo ama yardımın aksine köstek oldu 10 günlük lohusayken triplenip yanımdan gitti birde eşime kotuledi iki bebeğe bakmaktan dikislerim patladi enfeksiyon kaptım kimse aramadı şükür şuan iyiyim sosyal hayatım sıfır ama sağlığım yerinde çok şükür ilk baslara göre karnımı tuta tuta çocuklara bakmıyorum gecicek canım şükür sadece biraz sabır ben öyle yapıyorum tamam arada ağlıyoruz kiziyoruz ama sabrın sonu selamet insallah

Neyi başardığınız konusunda takıldım bence. İnsanların büyük çoğunluğu bh şekilde çocuk büyütüyor zaten. Evet haliniz hatrınız sorulsa, arada sizi dinlendirseler iyi olur ama karşılıklı böyle şeyler

Bir çocuğu dünyaya getirirken bunları göze almalı zaten insan ne bekliyordunuz ki ? Çocuk baktığınız için neden sizi taktir etsinler? Zaten çalışmıyormuşsunuz neden çocuğunuza baksınlar ?
Kv ile aranıza mesafe koymak yerine çocuk için en azından iyi davransanız çocuğu ara bırakıp kafa dağıtabilirsiniz. Asıl sorun eşinize hiç sorumluluk vermemiş olmanız bence. Gayet babasıda bakabilir çocuğa yada ev işlerine yardım edebilir. Bahsettiğiniz işler zaten çoğumuzun rutini. Bence fazla beklentiye girmişsiniz kimse sizi çocuk doğurdunuz diye poh pohlamak zorunda değil.

Tipik bir yeni nesil anne konusu.
Bakamiyacagin cocugu dogur, hep bi beklenti hep bir istek etraftan. Hemen yipranip depresyona gir. Cocuga baksinlar , isini yapsinlar, Bu arada kayin aile tarafi zeten asla sevilmez.
Bu tipler evlenmemeli, gezsin aksama kadar, sorumluluk almasin, cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…