- 2 Haziran 2019
- 333
- 653
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
-
Abla deyin..Abla sıfatından Rahatsız olursa İsmiyle hitap edersiniz..merhabalar hanımlar bir süredir devam eden ilişkim var. kendisi 3 kardeş ve en büyükleri. kendinden küçük 2 kız kardeşi var. tanıştırmak istiyor beni onlarla. kızların biri benden bir yaş küçük ona ismiyle hitap edicem ama biri benden 6 yaş büyük. zaten erkek arkadaşım da benden 7 yaş büyük. bugüne kadar aramızda sürekli kızın ismini kullandık. diyelim ki ismi ayşe hep ayşe dedim ama kızla hiç birebir konuşmadığımız için ona ne demeliyim. ayşe abla mı yoksa direkt ayşe mi? ufak bir sorun ama bunun lafını yapabilirler..
Genelde eşimden küçük olanlara ismiyle hitap ediyorum bende ..merhabalar hanımlar bir süredir devam eden ilişkim var. kendisi 3 kardeş ve en büyükleri. kendinden küçük 2 kız kardeşi var. tanıştırmak istiyor beni onlarla. kızların biri benden bir yaş küçük ona ismiyle hitap edicem ama biri benden 6 yaş büyük. zaten erkek arkadaşım da benden 7 yaş büyük. bugüne kadar aramızda sürekli kızın ismini kullandık. diyelim ki ismi ayşe hep ayşe dedim ama kızla hiç birebir konuşmadığımız için ona ne demeliyim. ayşe abla mı yoksa direkt ayşe mi? ufak bir sorun ama bunun lafını yapabilirler..
Bence baya politik birisiniz,çok iyi anlamda söylüyorumTanıştığıma memnun oldum X abla
Abla diyorum ama sende uygun görürsen, yoksa yaşıtım gibisin ismini de söyleyebilirim artık nasıl uygun görürsen de.
(Biraz iltifat içerdi ama olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?