nasıl hitap etmeli?

Nasıl istersen derseniz o da nasil isterse öyle söyler.
Ablayı tercih ederim ama sen bilirsin deseydiniz o zaman keske
Uyuz olmaya yer aramissiniz

Nasıl hitap etsem diye uykum kaçtı , kadınlar kulubune konu bile açtım , size abla mı diyim yoksa ayşemi diyim bilemedim.sizce?

Nişanlımın kardeşi de benden 6 yaş büyük ben ismi ile hitap ediyorum abla/abi hiç o topa giremem sonuçta abisi ile birliktesiniz.

Abla demene gerek yok. Ben şahsen kendimden 20 yaş büyük insanlara da ismiyle hitap ediyorum.

Benim yengem de benden 6 yaş büyük onunla kendi aramızda iken ismini başkalarının yanından iken X ablayı kullanıyorum. Yenge kelimesini ikimiz de sevmiyoruz. Ablam da var ona da ismi ile hitap ettiğim için yadırgamıyor kimse

o an onu hissedersin zaten ,
benim görümcem benden 2 yaş büyükmüş meselaa
yıllar sonra ögrendim kaç senelık evli olmama ragmen , ama benım ona ismiyle hitap etmem yersiz olurdu ,
çünkü küçük evlenmiş ve yaşı kadar görünüyordu bense geç evlendiğim için küçük görünüyorum halaa ,

benden kaç yaş küçük adımla hitap etti terbiyesiz demesinler ,
bence sen önce abla de , sonra samımıyet olursa ismiyle hitap edersin

Eşim 2 kardeş , erkek kardeşi benden 5 yaş büyuk. İsmiyle hitap ediyorum. Eşim , abisi çünkü. Arkadaş ve aile de dahil eşim kime ne diyorsa ben de onu diyorum kafam rahat.

Hitap etme yazmış bir üye.Bence de hitap etme.Merhaba x abla mı demen lazım illa , merhabalar de mesela.Bir de bu kadar önemseme buraya konu açacak kadar.Onlar seni bu kadar umursuyor mudur? Rahat ol gitsin.

Ben isimle hitap etmekten yanayım. Biz öyle yapıyoruz.

Eşim 4yaş büyük benden. Bir kuzeni de mesela benden 4yaş büyük, kuzeninin eşi 10yaş büyük, yine de ismiyle hitap ediyorum. Aynı şekilde eşim de bizden büyük kuzenlerime vs abi/abla demez, bir tek benim abime abi der.

Ismiyle hitap et. Yarın birgün "görümcek" diye konu açılırsa, ne bileyim .. neyse konumuz o değil. Çünkü o da sana yenge demeyecek, yaşını küçük görecek. Ondan ziyade abla saygı ifadesi olarak değil, aile bağı olarak kullanılmalı bence. Yani kendi ailen ..

Benimde görümcem 7 yaş büyük abla diyorum istersen ismimle hitap edebilirsin demişti ama ben abla diyorum hep

Ben de aynı durumdayım eşim 6 yaş büyük kardeşi de 5 yaş büyük ben abla diyorum. Oda rahatsız olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…