Nasıl iade kodu olusturabilirim...

kivircik2005

🚫
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
253
75
13
20
Merhaba . Ben kot pantolon aldım ama bol geldi iade etmek istiyorum. Trendyol ille aras kargo diyor . Yaşadığım yerde aras kargo şubesi yok ptt var . Nasıl ptt ile gönderebilirim

Satıcıya soru sor kısmından numaranızı yazı şeklinde yazın gönderin . Benı arayın die satıcı sizi arar görüşürsünüz kendısıyle

Sıfırbesyuzkırkbes-sıfırsıfısıfır mesela bu şekilde yazacaksınız sayı olarak yazarsanız mesaj reddedilir onaylan imza

Yada direk Trendyol müşteri hizmetlerini arayın .

Trendyol müşteri hizmetlerini aradım beceremedim

Ben köyde yaşıyorum hiç evime gelmediler . Hep belediyeden aldım
Tamam alım yeri belediye olsun gelsin ordan alsınlar nereye bıraktıysa ordan alsın . Adresinizi belediyenin adresi olarak güncelleyin kargoyu oraya bırakın ordan alsınlar .

Önce satıcıyla iletişime gecın .

Merhaba . Ben kot pantolon aldım ama bol geldi iade etmek istiyorum. Trendyol ille aras kargo diyor . Yaşadığım yerde aras kargo şubesi yok ptt var . Nasıl ptt ile gönderebilirim
Hesabım bölümüne girip Trendyol asistana tıklayıp müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz.

Muhtemelen sadece aras kargo ile göndermeniz mümkündür, kargoyu arayıp gelip almalarını talep edebilirsiniz ama gelmeyebiliyorlar bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…