Nasıl içinden çıkabilirim bu durumun

papatyalarsenkokuyor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
63
50
38
29
Herkese merhaba. Bir derdimi paylaşmak istiyorum şimdiden sabırla okuyup cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Kızlar benim 3 gün sonra nikahım 1,5 ay sonra da düğünüm var. 1 senedir nişanlıyız. Nişanlımın ailesi farklı bir ilde oturuyor. Biz nişanlandığımızdan beri ailesi ne eksik ne alınacak ne yaptınız diye bir kere arayıp sormadılar. İki il arası mesafe 2 saat. Ev tuttuk eşya yerleştirdik bir kere merak edip gelip bakmadılar. Herneyse asıl konu, nikahım olduğu için bir gece önceden geleceklermiş, nikahtan sonra hemen döneceklermiş. nişanlım “ annem ve babam yatak odasında yatar” dedi. Ben o odaya kendi eşyalarımı koydum. Yerli bir öfke mi bilmiyorum ama daha benim yatmadığım yatakta yatmalarını istemiyorum nedense.Kızlar bilmiyorum, fazla mı abartıyorum ama Üstelik nişanlım bana böyle böyle yaptım dedi “ bak bu günden davet edelim şöyle yaparız “ demedi. Bana geldi ve annemler 1 gece önceden gelecek. Yatak odasında yatacaklar. Kalanlar da salonla odada yatıracağım dedi. Ne düşünüyorsunuz, ne yapmalıyım?

annem ve babam yatak odasında yatar” ded
Erkekler ince detaylari düsünemiyor maalesef.Burada ogullari düsünemeyip böyle bir karar alıp ailesine söyledi diyelim.Kv nizin öyle sey olmaz demesi lazim.Yatak odasinda yatirmak nedir yahu.

Bu mesele sıkça yaşanıyor. Malesef bu konu üzerinden bitmeyen tartismalar nedeniyle bir tanidigimiz 15 gunluk evliyken bosandi. Kizin evini mahvetmis damat tarafi. Oylece de birakip gitmişler.
Bu zihniyetteki bir adama ne anlatsan bos. Belli ki cok normal goruyor bunu. Konusarak anlasmaniz mumkun görünmüyor. Ne anlatsan anlamayacak. Aile evinizde agirlamayi teklif edin diyecegim ama kabul edceklerini sanmıyorum. Malesef ben bu konuda karamsarim.
Dilerim nisanliniz sizi anlar ve hak verir.

Erkekler ince detaylari düsünemiyor maalesef.Burada ogullari düsünemeyip böyle bir karar alıp ailesine söyledi diyelim.Kv nizin öyle sey olmaz demesi lazim.Yatak odasinda yatirmak nedir yahu.
Ben bundan şunu anladım demek ki evlendiğimiz de dahi geldiklerinde yatağımızı verecek bu adam. İşin içinden çıkamıyorum kalbini de kırmak istemiyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı.

Gelin evinde kalinmaz ya. Otel mi yok. Nisanlinin hareketlerinden de belli ki dominant biri. Basini agritcak sanki. Karari ben veririm o kadar diyen bir tip olacak anlasilan. Sen de sadece yemek, utu, cocuklar... bunlarla ugrasacaksin anlasilan, fikrin hic sorulmayacak. Actigin konudaki yazdigin fragmandan filmin konusu bu sekilde, baska birsry bekleme. Iki gram sevgi kırıntısı gormek icin omur boyu kölelek olacak seninkisi.

Ben bundan şunu anladım demek ki evlendiğimiz de dahi geldiklerinde yatağımızı verecek bu adam. İşin içinden çıkamıyorum kalbini de kırmak istemiyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı.
Erkeklere göre yatak alti üstü.Ne alaka ne olacak yattiklarinda 1 gün kalıp gidecekler sorun mu oldu bu? Bir gün idare edemedin mi olur adı.

Kırmamak icin susup tasvip etmediginiz duruma da katlanmak olmaz.Düz bir sekilde söyleyince de sayili gün kalmis nikaha gerginlik olur.En mantiklisi; sevgili sevgilim bizim henuz yatmadigimiz yatagimizin adı "gelin yatagi" ve özellikle bahsettigin gün icin evimizde kalınması da yakısık almaz.
Annem kendi evinde ağırlayacagini söyledi davet edecek annenleri.Bu sekilde daha munasip olur büyükler icin deyin.Tatlı dille söyleyin ki büyülensin

Oyle sacmalik mi olurmus yahu?
Yesilcam'da bile bu kadar absurdu yoktur herhalde.
Siz daha kullanmadan nasil yatakta yatarlar? Bu insanlarda hic mi mantik hic mi sagduyu bulunmaz?
Kesinlikle boyle 1 munasebetsizligi kabul etmeyin derim. Ilerde daha beterlerine katlanmak zorunda kalirsiniz.
Basitce hayir deyin kapatin konuyu.

Bu işi bu bula getiren de benim nişanlım. Normalde nikah günü geleceklerdi. Bana sormadan bir gün önceden davet etmiş bide çok iyi bir şey yapmış gibi yatak odasında yararlar diyor. Çok gerginim İnan ki.

Bu işi bu bula getiren de benim nişanlım. Normalde nikah günü geleceklerdi. Bana sormadan bir gün önceden davet etmiş bide çok iyi bir şey yapmış gibi yatak odasında yararlar diyor. Çok gerginim İnan ki.
Simdiden fragnan boyleyse, duzeltirim diye dusunme, duzelmez. Bu yaşa kadar oturmus karakteri duzektemezsin. Otel ayarlasin bir zahmet. Yatak odasi mahremdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…