- 2 Eylül 2017
- 63
- 50
- 38
- 29
- Konu Sahibi papatyalarsenkokuyor
-
Erkekler ince detaylari düsünemiyor maalesef.Burada ogullari düsünemeyip böyle bir karar alıp ailesine söyledi diyelim.Kv nizin öyle sey olmaz demesi lazim.Yatak odasinda yatirmak nedir yahu.annem ve babam yatak odasında yatar” ded
Geç geleceklermiş. Bunu da düşündüm ama onlar ister mi bilmiyorum.sizin evinizde kalsınlar ailenizin evinde yani.
Ben bundan şunu anladım demek ki evlendiğimiz de dahi geldiklerinde yatağımızı verecek bu adam. İşin içinden çıkamıyorum kalbini de kırmak istemiyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı.Erkekler ince detaylari düsünemiyor maalesef.Burada ogullari düsünemeyip böyle bir karar alıp ailesine söyledi diyelim.Kv nizin öyle sey olmaz demesi lazim.Yatak odasinda yatirmak nedir yahu.
Taviz tavizi doğurur, tepkisiz kalmayın.Ben bundan şunu anladım demek ki evlendiğimiz de dahi geldiklerinde yatağımızı verecek bu adam. İşin içinden çıkamıyorum kalbini de kırmak istemiyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı.
Erkeklere göre yatak alti üstü.Ne alaka ne olacak yattiklarinda 1 gün kalıp gidecekler sorun mu oldu bu? Bir gün idare edemedin mi olur adı.Ben bundan şunu anladım demek ki evlendiğimiz de dahi geldiklerinde yatağımızı verecek bu adam. İşin içinden çıkamıyorum kalbini de kırmak istemiyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı.
O beraber yaşayacağımız evde kalıyor.Nişanlın nerde kalıyor? Onun evi yok mu?
Bu işi bu bula getiren de benim nişanlım. Normalde nikah günü geleceklerdi. Bana sormadan bir gün önceden davet etmiş bide çok iyi bir şey yapmış gibi yatak odasında yararlar diyor. Çok gerginim İnan ki.Gelin evinde kalinmaz ya. Otel mi yok. Nisanlinin hareketlerinden de belli ki dominant biri. Basini agritcak sanki. Karari ben veririm o kadar diyen bir tip olacak anlasilan. Sen de sadece yemek, utu, cocuklar... bunlarla ugrasacaksin anlasilan, fikrin hic sorulmayacak. Actigin konudaki yazdigin fragmandan filmin konusu bu sekilde, baska birsry bekleme. Iki gram sevgi kırıntısı gormek icin omur boyu kölelek olacak seninkisi.
Simdiden fragnan boyleyse, duzeltirim diye dusunme, duzelmez. Bu yaşa kadar oturmus karakteri duzektemezsin. Otel ayarlasin bir zahmet. Yatak odasi mahremdir.Bu işi bu bula getiren de benim nişanlım. Normalde nikah günü geleceklerdi. Bana sormadan bir gün önceden davet etmiş bide çok iyi bir şey yapmış gibi yatak odasında yararlar diyor. Çok gerginim İnan ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?