Nasıl içinden çıkabilirim bu durumun

Severek evleniyorsanız sizin için zor bi karar bende severek evlendim gözüm hiçbirşeyi görmedi bi çok şeyler gördük nişanlı evli hatta sevgiliyken dedim evlenince ben onu düzeltirim ama öyle olmuyormuş huylu huyundan vazgeçmiyor yıpranan siz oluyorsunuz yolun başındayken dönmek en iyisi

Görümcenizi niye arıyorsunuz? Adam açık açık benim evim ben ne dersem o demiş. Misafirlerinle ömür boyu mutluluklar deyip bırakın yazık edersiniz kendinize.

Hakli yorum. O yuzden hemenn araba kredisine girmeli en azindan veya ev kredisine. Evlenmeyecekse de sorun yok zaten.
Kuzum evi arabayı kendi ailesinin üstüne yapar
Baksana benim evim diyip durmuş arkadaşımıza
Böyle inatlaşcaksa pek oluru yok böyle bi şey olamaz
Evlilik böyle bi şey değil ki ortak karar almaları karısının isteklerine saygı duyması lazım
Misal kocasının bazı arkadaşlarını istemiyor misafir etmek
Şimdi tutturcak mı benim misafirim benim evim diye
Yada o gün gününde değil yalnız kalmak evde uzanmak istiyor kızımız ne dicek ben akşam yemeğine şu kişiyi çağırdım kalk hazırlık yap mı
Sırf ev içinde değil bu konu böyle başlar heryerde sorun olur
Ne düğün düğün olur ne bayram bayram olur anlaşmak önemli olan

bunları söyleyen adamla evlenecek misin cidden

2 saatlik yoldan ne olacak yav
gelsinler dönsünler
Millet hergün o kadar süre işe gidiyor yollarda
sanki Ağrı dağından geliyorlar

Ama nişanlının kafa yapısı çok değişik
Bu adam üzer seni yemek az önce annemler yesin bile der zamanı gelince. Çok itici. O kadar düşünüyorsa kıysın parasına otel tutsun
Şimdiden ev benim misafir benim diyen adam yarın kapı orda der. İyi düşün

Erkekler ince detaylari düsünemiyor maalesef.Burada ogullari düsünemeyip böyle bir karar alıp ailesine söyledi diyelim.Kv nizin öyle sey olmaz demesi lazim.Yatak odasinda yatirmak nedir yahu.
Erkekler ince düşünmedigi icin degil dusunmek işlerine gelmiyor bence, yoksa her konuda masallahlari var cinifirtlerin

İlk gecenize özel camasirlarinizi da versin anasına
Yatakta ilk onlar yatacaksa çamaşırlarda denensin nolacak canım
Başka arzusu var mıymış müstakbel enistenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…