Nasıl İkna edebilirim ...

500 derken :KK57: ya kücük meme candır hadi yaptırmak istiyorsun devasa memeye ne gerek varya 21 yasinda koca memelerle mi gezmek istiyorsun gercekten
Zaten iyi bir Dr a gitse doktor karar verir ideal olana. Yarım saat ölçü alıp öyle hesaplıyorlar ideal ölçüleri. 500 u de canlandıramadim kafamda.

Ben doğumdan sonra yaptırdım ama kendim için hayatımda yaptığım en güzel şeylerden biri 🥰 doktor um çok dogalciydi, ne kadar desem de çok büyük koymadı tam hatırlayamıyorum kac koymustu 240 falandı heralde ama çok güzel oldu. İç çamaşırı almaya gidince memelerimi gören satıcılar bile daha fazla ilgilenir oldu valla 😂
Bu arada 500 çok fazla değil mi? Arkadaşım 300lü bişey koydurmustu baya büyük yani.
Tabi birde emzirme olayı var o nasıl olur bilemedim.
İri yapılıyım boyum 1.75 70-72 kilo arası

500 derken :KK57: ya kücük meme candır hadi yaptırmak istiyorsun devasa memeye ne gerek varya 21 yasinda koca memelerle mi gezmek istiyorsun gercekten
İr yapılı olduğum için 300-350 benim vücuduma uymaz diye düşünüyorum ve büyük meme seviyorum açıkçası

Benim eşim de istememişti ama şimdi bayılıyor . Hicde yapay değil. Yaptırdığımi bilmeyenler anlamıyor bile.
Dışardan bu işi anlayan anlıyorda . Dokununca bariz eline protezler geliyor . Tercih meselesi benim eşim doğallıktan yana. Ben evlenmeden eşimi tanımadan önce yaptırdım .

Nasıl gizlediniz 🤭 gerçi 250 cc küçük ama keşke bende saklayabilsem 🙆🏻‍♀️ Kimse bilsin istemem açıkçası

Kimse bilsin istemezsin ama büyük memeden hoşlanıyosun üstelik 500cc civarı düşünüyosun yaşın da 21... 🤔

Hamileyken ya da emzirince hayal edemiyorum seni, önünde koca bi balkonla gezersin artık 😄

Benim küçücük olan memelerim emzirirken öyle bi şişmişti ki, eski haline dönsün diye dua eder olmuştum. Hatta şuan 2 aylık hamile olmama rağmen o minnak memelerim yine kocaman oldular ve aşırı rahatsız oluyorum. 😔

🤣🤣 ama 500cc bu kadar büyük değilki bunlar 800-1000 arası
Ev arkadaşım yaptırdı, bütün süreçte yanındaydım. Hiç memesi yoktu, 250lik bile füze gibi durdu. İyi bir doktora ben 500lük istiyorum deseniz, oldu bir de alevli meyve tabağı yaptıralım mı der.

Kimse bilsin istemezsin ama büyük memeden hoşlanıyosun üstelik 500cc civarı düşünüyosun yaşın da 21... 🤔

Hamileyken ya da emzirince hayal edemiyorum seni, önünde koca bi balkonla gezersin artık 😄
Kimse bilmesin dememin sebebi eğer gizlice yaptırırsan anlaşılmasın istiyorum 🤣 ama küçük te istemiyorum 🤣🤣 ne yapaciuum benn 🧞🥶🥶

Back
X